Kwinto69 Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 Chodzić w szpilkach, - Wiocha.pl - Absurdy polskiego internetu
PABLO Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 Chodzić w szpilkach, - Wiocha.pl - Absurdy polskiego internetu Kwinto post wyżej u mnie:facepalm:
Tzieland Opublikowano 14 Marca 2013 Opublikowano 14 Marca 2013 Chodzić w szpilkach, - Wiocha.pl - Absurdy polskiego internetu Kwinto post wyżej u mnie:facepalm: Pablo nie kazdy ma fejsbuka wysłane kurierem
Kwinto69 Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 W Kambodży można kupić "Szczęśliwą pizzę", na której dodatkiem jest marihuana
Góral.tz Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 Kabaret Młodych Panów - Męskie talenty rodzicielskie - YouTube
skrab Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 http://s6.ifotos.pl/img/285786380_xqsapep.jpg Prze ch..j ha ha ha ..
Fintosz Opublikowano 16 Marca 2013 Opublikowano 16 Marca 2013 Tekst skopiowany z jednego forum motoryzacyjnego: "Żyjem sobie w trudzie ,znoju, orzę ziemie, grzebie w gnoju !jestem panem w całej wsi, bo mam AŁDI W TDI. Wszyscy we wsi mnie szanują , gdy zajadę swoją furą ... Laski piszczą, kury gdaczą kiedy w AŁDI mnie zobaczą! Gdy zajadę zaś pod kościół wszyscy mówią TO jest gościu... WÓZ wymiata Fordy,Fiaty widać we wsi kto bogaty-a sam znaczek TDI wszystkim się po nocach śni .Idę orać, bo już czas zanim ZAZDROSC ZEŻRE WAS. Wy se siedźta i czytajta mego WOZA podziwiajta!!! Bo to auto cud techniki, Niemce robią super bryki."
pawel2062 Opublikowano 16 Marca 2013 Opublikowano 16 Marca 2013 Ostatnio popularny Harlem Shake, uwaga chamskie Harlem Shake wersja Żydowska | @Pindos.pl - obrazki i gify z pieprzem ___ I takie życiowe: Ile to kosztuje? | @Pindos.pl - obrazki i gify z pieprzem
Sherlock Opublikowano 16 Marca 2013 Opublikowano 16 Marca 2013 Neonówka - Rozmowa Lucyfera z Bogiem. - video w cda.pl
Dev Opublikowano 17 Marca 2013 Opublikowano 17 Marca 2013 Seks jest jak dobre jedzenie.. Jeśli w domu dostajesz dobry obiad, to nie wpierdzielasz fast-foodów na mieście a jak sie ma fastfooda w domu ????? :facepalm:
Rekomendowane odpowiedzi