bugi23 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Babciu, gdzie są tabletki które były na stole z napisem LSD Pierd...ć tabletki widziałeś tego smoka w kuchni:wink:
zbychzz Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Niektórzy zrobią wszystko... byleby się znaleźć w centrum uwagi
shakal Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Krajobraz po wybuchu samobójcy - Sadistic.pl Najlepszy komentarz mnie rozjebał
Kwinto69 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Tyson wyśmiał Wojewódzkiego: stopy ci śmierdzą - Ofsajd w Onet
mcm Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 [h=5]Przychodzi facet do apteki i mówi: - Pani magister, mam wzwód od 2 tygodni i co bym nie robił on nadal stoi i nie chce opaść! Niech mi pani coś da! Aptekarka powiedziała, że musi się skonsultować z siostrą, która też pracuje w aptece. Po chwili: - Damy panu spanie, wyżywienie i 3 tysiące na rękę :-)[/h] [h=5]Dres po raz pierwszy wyjechał ze swoją Jagną nad morze. Wchodzi na plażę i mówi do żony: - Kur..., Jagna, patrz ile tej wody! - Kur..., Jagna, patrz jakie piękne drzewa! - O kur... patrz ile tu ludzisków! Podchodzi jakiś kmiotek: - Pan to chyba ze wsi? - Tak, a skąd żeś poznał? - No po tej kur.... - Widzisz, kur..., Jagna, na tobie to się każdy pozna, nawet taki, kur..., kmiotek.[/h] [h=5]Stoi sobie dziewczę u Bram Niebios i słyszy potworne wrzaski, aż jej ciarki przeszły po ciele. Pyta Św. Piotra: - Co się tam dzieje? -A to nowi aniołowie wydają takie dźwięki, bo wiercimy im na plecach duże dziury na skrzydła, no i w głowie mniejsze dziurki na aureolki. - To mnie przeraża, chyba jednak wybiorę piekło. - W piekle będziesz gwałcona, zmuszana o sexu... - W porządku - do tego już mam dziury.[/h] [h=5]-Co ma wspólnego piła tarczowa ze stringami? -Chwilka nieuwagi i palce pójdą w piz*u...![/h] [h=5]Syn rozwiazuje krzyzowke i przy jednym z hasel prosi ojca o pomoc: -Tato, szpara u kobiety na P? -Poziomo czy pionowo? -Poziomo... -To będzie pysk.[/h] [h=5]Przychodzi pedał do seks-shopu, ogląda wibratory, prosi sprzedawcę o pokazanie kilku, wreszcie się decyduje. Sprzedawca pyta: - Zapakować? Gej odwraca się, wypina i mówi: - Jakby pan był taki uprzejmy...[/h]
Polko_V Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Czego szukają Pakistańczycy w google? - Sadistic.pl :facepalm::polew:
mech15 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Sędzia obrzucona tortem (lepsze ujęcie) 05.06.2013 - YouTube ---------- Post dopisany at 14:39 ---------- Poprzedni post napisany at 10:55 ----------
makovic Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Post dopisany at 20:48 ---------- Poprzedni post napisany at 20:46 ---------- Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
Dev Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 http://i43.tinypic.com/2czqccy.jpg :polew::polew::polew::polew::polew::polew: poszło w swiat
Arturoo Opublikowano 7 Czerwca 2013 Opublikowano 7 Czerwca 2013 http://i43.tinypic.com/2czqccy.jpg :polew::polew:
mech15 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Pod oknami Urzędu Wojewódzkiego, niedaleko od słynnej c*py i zaraz pod - niedługo równie słynną - okrągłą kładką. (Dużo ludzi wyśmiewało pomysł tej kładki, jednak prezydent miasta przygotował ją z myślą o dużo większych falach). Wyżej wkleiłem zdjęcie z Kielc. Rzeszów nie jest gorszy, u nas ruch też odbywa się płynnie!!
Gość Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Pod oknami Urzędu Wojewódzkiego, niedaleko od słynnej c*py i zaraz pod - niedługo równie słynną - okrągłą kładką. (Dużo ludzi wyśmiewało pomysł tej kładki, jednak prezydent miasta przygotował ją z myślą o dużo większych falach). Wyżej wkleiłem zdjęcie z Kielc. Rzeszów nie jest gorszy, u nas ruch też odbywa się płynnie!! Mechu - to nie tak. Po prostu Prezydent Ferenc celowo zafundował Rzeszowianom gratisowe mycie podwozia po zimie
ucho.77 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Blondynki przygoda z aparatem - Fishki.pl
Rekomendowane odpowiedzi