Dev Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 hehehehe on chyba to wcześniej ćwiczył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 (edytowane) Zapraszam wszystkich do cofnięcia się do posta nr 14791, 30.10.2013 i kilku następujących po nim na temat posła Wiplera, niektórzy może zrewidują swoje poglądy. A później wideło: Pamięć absolutna Edytowane 6 Listopada 2014 przez mech15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FPek Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Zapraszam wszystkich do cofnięcia się do posta nr 14791, 30.10.2013 i kilku następujących po nim na temat posła Wiplera, niektórzy może zrewidują swoje poglądy. A później wideło: Pamięć absolutna ale poglądy na co ? Ze jest nieszczeliswa ofiara ? Moze dostał za swoje ?Wysłane z Nokia 6310i za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapete Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Wszystko fajnie, tylko ja się pytam co było wcześniej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksiadz Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Poprawcie jeśli się mylę, tu chodziło o sprawność polskiej policji i kogo zatrudniają. Skoro zwykli ludzie pomagają policji w zatrzymaniu jakiegoś gamonia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialy986 Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Nie,to co innego. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medik Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 a ja nadal uważam że to żałosny człowiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 (edytowane) Dla ułatwienia szukania tego wpisu (nr 14791) o Wiplerze -> http://a4-klub.pl/index.php?/topic/6-strefa-smiechu/?p=3645124 Edytowane 6 Listopada 2014 przez chudineze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialy986 Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 :-D Do czego ten świat zmierza. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robero321 Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 (edytowane) Rozmowa dwóch kumpli: - Nadal jesteś zaręczony z Małgosią? - Nie, zerwała nasze zaręczyny miesiąc temu. Powiedziała, że jestembiedny. - Ale dlaczego, powiedziałeś jej chyba, że masz bogatego wujka? - Powiedziałem - teraz jest moją ciotką. Lekarz bada kobietę. - Potrzeba pani więcej rozrywki. Powinna pani robić coś na co ma paninajwiększą ochotę. - Niestety - wzdycha kobieta - mam bardzo zazdrosnego męża... Edytowane 6 Listopada 2014 przez Robero321 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imbusek Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 a teraz Wipler startuje na Prezydenta Warszawy - to jest dopiero strefa śmiechu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 HAHAHAHAHAHAHAHA http://www.youtube.com/watch?v=RMlqe7mRA5I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3r4 Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Właśnie oglądam na TVN TURBO " będzie pan zadowolony" cwicza a4 b6 1.8T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Można to gdzieś online obejrzeć? Wysłane z mojej nowej Nokii 3310 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER-KRIS Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 http://player.pl/programy-online/bedzie-pan-zadowolony-odcinki,2047/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 http://player.pl/programy-online/bedzie-pan-zadowolony-odcinki,2047/ Nie ma tego sezonu na TVN Player Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borisem Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 https://www.youtube.com/watch?v=bbdcy0vnCr0#t=80 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi