Dev Opublikowano 30 Grudnia 2014 Opublikowano 30 Grudnia 2014 a tylko dlatego ze ma oko na moją kuzynkę, która ma na karku 3 dychy, panna , jest zdrowa i co najwazniejsze ma mocno poukładane w głowieCo nie mówiłeś bym się nie hajtał Jeżeli kobieta jest ładna i samotna...............z pewnością jest tez pierdolnieta... Nie, no własnie nie jest, odkąd mała nam sie urodziła to jest u nas kilka razy w tygodniu. Przynajmniej zona ma kilka chwil oddechu. Jakis czas temu "zaranzowałem" spotkanie u mnie w domu bo wiedziałem ze bedzie, dałem cyne kolesiowi zeby wpadł na chwile no i sie "zasiedział". My wiedzielismy o co komeon wiec wsio poszło gładko. Temat jest juz na 100% umówiony, pustak po pierwszym dostaje kopa w d... "...i żyli długo i szcześliwie..."
Tomeks Opublikowano 30 Grudnia 2014 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Nie mowię o Twojej kuzynce,sa wyjątki,ale generalnie,jeżeli laska ma ok trzydziestki,jest ładna i jest samotna,bankowo j**nieta.
FPek Opublikowano 30 Grudnia 2014 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Nie mowię o Twojej kuzynce,sa wyjątki,ale generalnie,jeżeli laska ma ok trzydziestki,jest ładna i jest samotna,bankowo j**nieta. tak jest dokładnie Wysłane z Nokia 6310i za pomocą Tapatalk
Dev Opublikowano 30 Grudnia 2014 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Nie mowię o Twojej kuzynce,sa wyjątki,ale generalnie,jeżeli laska ma ok trzydziestki,jest ładna i jest samotna,bankowo j**nieta. Albo lesbijka :polew: Macie racje ze babsztyl w tym wieku bez Q...sa albo przynajmniej wibratora ma lekko skoślawioną korę mózgową mnie zastanawia tylko jedno, jak on się pozbędzie tej blond kukły..... no nic, po nowym roku napisze czego dokonał
FPek Opublikowano 30 Grudnia 2014 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Panowie a moze tak każdy z nas napisze meila do tej od porsze jakiegoś takiego zwymyslanego i potem tu wrzucimy ? Wysłane z Nokia 6310i za pomocą Tapatalk
Dev Opublikowano 30 Grudnia 2014 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Ja juz jej wczoraj wyslalem Niestety nie odpisała :polew:
FPek Opublikowano 30 Grudnia 2014 Opublikowano 30 Grudnia 2014 To ja spróbuje Wysłane z Nokia 6310i za pomocą Tapatalk
Dev Opublikowano 30 Grudnia 2014 Opublikowano 30 Grudnia 2014 http://www.youtube.com/watch?v=U6AV5kWlweI
POWER-KRIS Opublikowano 30 Grudnia 2014 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Jak ustawic auto by wlew był od dystrybutora - poradnik praktyczny bladynki. http://www.liveleak.com/view?i=c3f_1419953719 Miszcz fajery. http://m.liveleak.com/view?i=06d_1419928142 Loosak Стальные нервы:
Wandej Opublikowano 30 Grudnia 2014 Opublikowano 30 Grudnia 2014 (edytowane) a tylko dlatego ze ma oko na moją kuzynkę, która ma na karku 3 dychy, panna , jest zdrowa i co najwazniejsze ma mocno poukładane w głowieCo nie mówiłeś bym się nie hajtał Jeżeli kobieta jest ładna i samotna...............z pewnością jest tez pierdolnieta... Nie, no własnie nie jest, odkąd mała nam sie urodziła to jest u nas kilka razy w tygodniu. Przynajmniej zona ma kilka chwil oddechu. Jakis czas temu "zaranzowałem" spotkanie u mnie w domu bo wiedziałem ze bedzie, dałem cyne kolesiowi zeby wpadł na chwile no i sie "zasiedział". My wiedzielismy o co komeon wiec wsio poszło gładko. Temat jest juz na 100% umówiony, pustak po pierwszym dostaje kopa w d... "...i żyli długo i szcześliwie..." Ty już raz swaty robiłeś to poruchał kumpla ojciec zamiast kumpla :polew: Edytowane 30 Grudnia 2014 przez Wandej
Dev Opublikowano 30 Grudnia 2014 Opublikowano 30 Grudnia 2014 a nic nie mów do dzisiaj mi sie to czkawką odbija jak widze dwóch na raz sorry Andrzej że nie oddzwoniłem ale zyebalo sie naraz pare telefonów a potem juz bylo za pozno jutro sie odezwe
slimok Opublikowano 30 Grudnia 2014 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Ty już raz swaty robiłeś to poruchał kumpla ojciec zamiast kumpla Waśnie mi się to przypomniało....
POWER-KRIS Opublikowano 30 Grudnia 2014 Opublikowano 30 Grudnia 2014 (edytowane) Uwaga po BMW zaczyna się nalot na Audi. http://www.wykop.pl/artykul/2312866/audi-moze-wiecej/ Są i cwane kobitki. Parking Revenge Win- Awesome: Edytowane 30 Grudnia 2014 przez POWER-KRIS
Tomeks Opublikowano 31 Grudnia 2014 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Jasli chodzi o SUV-y,najwiecej debili jest w X5,pózniej na równi grand cherokee i Q7,najmniej w ML
FPek Opublikowano 31 Grudnia 2014 Opublikowano 31 Grudnia 2014 A z tym parkowaniem dla niepełnosprawnych to jest codzienność i wszędzie sie tak dzieje marka auta obojętna ale raczej te lepsze bo te cwaniaki maja to gdzies wiek tez bez znaczenia mógłbym fotorelacje zrobic to i tak nic nie da :/ Wysłane z Nokia 6310i za pomocą Tapatalk
Dev Opublikowano 31 Grudnia 2014 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Karny qutas centralnie na szybę z dobrym klejem zeby frajer sobie pazury połamał.
FPek Opublikowano 31 Grudnia 2014 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Gdzie to można kupic ? Wysłane z Nokia 6310i za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi