antonio Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 czekam na docelowy efekt Twoich modów furka konkret
sokolnh Opublikowano 23 Września 2009 Autor Opublikowano 23 Września 2009 zająłem sie dzisiaj szukaniem lamp black line do mojego paździocha o ile do sedana wystepują jakies zamienniki nawet z ledami to do kombiaka pozostaje tylko ori znalazłem taką aukcję http://moto.allegro.pl/item740493906_lampy_tylne_black_line_bmw_e90_e91_oryginalne_nowe.html myslałem nad ich zakupem, ale z ciekawosci pojechalem do salonu bmw niedaleko mnie podałem nr nadwozia, pan szuka po czym usłyszałem 1080 zł dla zwykłego kowalskiego po rabacie dzięki Wąskiemu udało sie wyrwać taniej także nie zawsze na allegro są okazje
miron78 Opublikowano 23 Września 2009 Opublikowano 23 Września 2009 zająłem sie dzisiaj szukaniem lamp black line do mojego paździocha o ile do sedana wystepują jakies zamienniki nawet z ledami to do kombiaka pozostaje tylko ori znalazłem taką aukcję http://moto.allegro.pl/item740493906_lampy_tylne_black_line_bmw_e90_e91_oryginalne_nowe.html myslałem nad ich zakupem, ale z ciekawosci pojechalem do salonu bmw niedaleko mnie podałem nr nadwozia, pan szuka po czym usłyszałem 1080 zł dla zwykłego kowalskiego po rabacie dzięki Wąskiemu udało sie wyrwać taniej także nie zawsze na allegro są okazje
Wąski Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 zająłem sie dzisiaj szukaniem lamp black line do mojego paździocha o ile do sedana wystepują jakies zamienniki nawet z ledami to do kombiaka pozostaje tylko ori znalazłem taką aukcję http://moto.allegro.pl/item740493906_lampy_tylne_black_line_bmw_e90_e91_oryginalne_nowe.html myslałem nad ich zakupem, ale z ciekawosci pojechalem do salonu bmw niedaleko mnie podałem nr nadwozia, pan szuka po czym usłyszałem 1080 zł dla zwykłego kowalskiego po rabacie dzięki Wąskiemu udało sie wyrwać taniej także nie zawsze na allegro są okazje a tak miało być pięknie
Tobi_one Opublikowano 9 Października 2009 Opublikowano 9 Października 2009 te felgi takie średnie, troche przejedzony taki wzór a lampy przyciemnione, ale rewelacji tez nie robią
sokolnh Opublikowano 10 Października 2009 Autor Opublikowano 10 Października 2009 te felgi takie średnie, troche przejedzony taki wzór a lampy przyciemnione, ale rewelacji tez nie robią marudzisz jest kox
variocustoms Opublikowano 10 Października 2009 Opublikowano 10 Października 2009 buahhhhaaaa jak to przeczytałem, ciekawe jak jest na forum www.forum.chevrolet-spark.pl :)
Skyliner89 Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 Ja tak widzę Sokolnh Twoją E91 i wszystkie laski Twoje :polew: .
sokolnh Opublikowano 15 Października 2009 Autor Opublikowano 15 Października 2009 musiałbym sobie przód rozpiepszyć zeby założyć od e92 ale taki zderzak by mi sie przydał za duzo tych rur z tyłu moja bedzie wygladac troche inaczej zreszta juz sa zmiany ale narazie fotek nie daje pozdro
boseron Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 sokół furmanka daje rade, fajna strzała gratuluje wyboru
sokolnh Opublikowano 20 Października 2009 Autor Opublikowano 20 Października 2009 nowe zdjecie str. 1 zmieniłem felgi na 19" od M5 zmieniłem końcówkę wydechu na dwururke niestety ale jeszcze lampy tylne black line do mnie nie doszły ;( teraz czas na "drop it" + pare innych ciekawych rzeczy
aju Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 robi się sympatycznie ładne felgi
wojtas-audi Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 Calkiem inne, nie ma jak 19 na zime
lapek85 Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 i zaczyna sie robic ciekawie
sokolnh Opublikowano 20 Października 2009 Autor Opublikowano 20 Października 2009 chciałbym, żeby tak było
Rekomendowane odpowiedzi