Maxcudo Opublikowano 15 Grudnia 2011 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Ładna furka, zmiany Niech się kula jak najdłużej!! :gwizdanie: Co do firmy "Kraft" to zrobiłem już na tym zawieszeniu jakieś 20tys km i puki co nic się nie dzieje, wiec jak na zawiechę, gdzie za komplet płaci się 650zł to rewelacja
xxxSzYbAxxx Opublikowano 15 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2011 no to cieszę się że nie wpadłem w kolejne g*wno z wahaczami miejmy nadzieję, że u mnie tez będa dobrze służyć
junior_tdi Opublikowano 15 Grudnia 2011 Opublikowano 15 Grudnia 2011 zayebisty czarnuch ładnie leżą mu te łopaty jeszcze tylko do ziemii dziada i heja...
radimm Opublikowano 15 Grudnia 2011 Opublikowano 15 Grudnia 2011 bardzo ładny samochodzik! Mody na duży + Powodzenia w dalszym rezaniu!
?udi Opublikowano 15 Grudnia 2011 Opublikowano 15 Grudnia 2011 fura oraz przeprowadzone mody jak najbardziej na tak powodzenia w kolejnych modach
Rychu1111 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Opublikowano 15 Grudnia 2011 No no, całkiem całkiem wygląda ten gnojowóz. Maciek znaczek na grilu aż się prosi o czarny Znaczek jak najbardziej , i o glebę nią bo aż się prosi Ja bym jeszcze wymalował lusterka pod kolor nadwozia
LOKO Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Co tu dużo pisać... mody fura Jeszcze climatronik i audio i ...zawsze jest jakieś i... :> Powodzenia w rezaniu
xxxSzYbAxxx Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2011 dzięki dzieki gleba już leży w domu więc kwestia czasu kiedy włożę lusterka się wrzuci w kolor [br]Dopisany: 16 Grudzień 2011, 13:07_________________________________________________tak namawialiście i namawialiście że nie wytrzymalem... zszedłem do garażu, opalarka w dłoń wszystkie oznaczenia z tylnej klapy won i znaczki OOOO w czerń oceńce sami
radimm Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 jak dla mnie wczesniejszy kolor znaczka byl lepszy,ogolnie nie podchodza mi znaczki oooo w czerni,ale najwazniejsze zeby Tobie sie podobalo
slaviozo Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 mi tez czarne znaczki sie nie widza ale.... w czarnym moze byc mega.... jesli koncepcja BANDIT bedzie dalej rozwijana.... fajna zmiana.... mody wizualne z glowa widac odrazu Nastepne lampy ? chociaz ciezka decyzja bo jeszcze by zginely w nadwoziu... ale ciemna szyba i czarne kolo z tym to moglo by byc kozacko wrecz gangstersko;) albo wroc ze znaczkiem do ori i fela na lustro i chrom wokol szyb Gratki fury oby sie dalej rozwijala o ile $ beda zbedne
xxxSzYbAxxx Opublikowano 20 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2011 no właśnie nie chce chromu wokół szyb ani chromu na lustrach, lampy zostaną jak są, ale szyby pójdą w ciemno, no i fela myślę że będzie pryśnięta na grafit nie typowo czarna bo za czarno będzie... w końcu to tylko lakier w razie czego nitro i jazda znaczek prysnąłem bo był nadszarpnięty zębem czasu i chrom mu odpadał bo poobijany od kamieni etc.. zobacze jak skończę z tym padłem, w końcu wsadzę gwint, polakieruje fele, zrobię szyby czy znaczki zostaną czarne czy wrócę do chromu dużo roboty z tym nie ma
radimm Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 dokładnie moim zdaniem fajnie w przypadku ciemnych kolorow auta, wyglada znaczek OOOO w białym kolorze
xxxSzYbAxxx Opublikowano 22 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2011 będzie black bandyta i tyle rozwijam wizję gangsterską potem kupię sobie jeszcze garniturek w paski i kapelusik, jakieś cygaro i kałasza na czarnym rynku i będę udawal al capone :D [br]Dopisany: 20 Grudzień 2011, 11:46_________________________________________________no i przyszedł dziś najbardziej oczekiwany grat Zregenerowany Garrett środek od ARL`a w obudowie AFN`a odpowiednio doważony z gwarancją teraz zbieram na resztę gratów bedzie
xxxSzYbAxxx Opublikowano 6 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2012 wiem że i tak malo kto tu zagląda ale z racji święta i wylegiwania sie na kanapie wrzucę ze 2 nowe fotki gratów, a co tam tak więc pierwsze zdjęcie przedstawia nowe odboje i osłony do mojego gwintu teraz już mogę wsadzić gwincik do auta :naughty: drugie zdjęcie... to ten no kawał rury :naughty: ale ładny
kaju Opublikowano 3 Lutego 2013 Opublikowano 3 Lutego 2013 To i ja dodam swoje trzy grosze......... "ZA INGOLSTADT!!!!"
booster70 Opublikowano 3 Lutego 2013 Opublikowano 3 Lutego 2013 nooo fajna furka a mocno trzesa Ci sie przednie lampy na tych depo ? czekam na kolejne foty
STASIU227 Opublikowano 3 Lutego 2013 Opublikowano 3 Lutego 2013 Kolego napisz może być na pw. ile zakupiłeś tej Alcantary na sufit i podać jakiś link z aukcji.Fura Kozak:naughty::naughty:
xxxSzYbAxxx Opublikowano 14 Lutego 2013 Autor Opublikowano 14 Lutego 2013 łooo Pany ale odgrzaliscie kotleta, aż czuje sie zobowiazany do porobienia zdjęć i aktualizacji wątku co do alcantary, najpierw kupilem ta jasna co widac na zdjeciach, teraz mam troche lepsza i czarna ale nie mam czasu na przerobke teraz :wink: metrów z 5 mi wystarczyło
Rekomendowane odpowiedzi