Patrox Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Stare moje audi poszło w bardzo dobre ręce do kolegi z klubu i czas na zmiany. http://www.a4-klub.pl/smf/all_b7_moj_nowy_nabytek_20_tdi_bre_sline_by_dynosoft-t47443.0.html Wiadomo było od początku że będzie to na pewno niepełna olimpiada tylko nie wiadomo jaka? Padło tym razem na 3,0tdi. Decyzja trafna i z każdego dnia jazdy tym samochodem się cięszę. Audi A4 B7 3.0TDi z silnikiem ASB - 233KM - kolor LY9b I rej. 2007 - modelowo 2008 Lista wyposażenia jest jak dla mnie odpowiednia i obejmuje: ABS/ESP/ 6 poduszek Bixenon (statyczny) ze światłami do jazdy dziennej Pełna elektryka (łącznie z elektryką tylnych szyb) Klimatronik+grzane fotele Tempomat Pełen kolorowy FIS Nawigacja RNS-E wraz ze zmieniarką CD i zestawem Bluetooth Pakiet oświetlenie No i pare cieszących S-dodatków Kierownica sportowa S-line, z pikowaną skórą - wielofunkcyjna z obsługą głosową Zawieszenie S-line Felgi 17" Fotele S-line (tekstylne) Gałka zmiany biegów S-line Wykończenie wnętrza listwami aluminiowymi S-line W aucie została zastosowana kuracja odmładzajaca tzn: -zawieszenie nowe eibach -uruchomienie poleceń głosowych w RNS-E - zastrzyk dopingowy - przednie lampy black edition tak jak w poprzednim plus atrapa A w planach? hmmmm- to się zobaczy :tongue4: Nowe fotki: Montaż sportowego intercoolera Montaż sportowego wydechu W aucie został usunięty DPF mechanicznie oraz softowo, zrobiony duzy centralny IC, wydech 3 cale, remap sterownika silnika. Sportowe stabilizatory eibach: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 na razie wygląda "skromnie" ale pewnie długo tak nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 śliczniutki - a to co najlepsze znajduje się oczywiście pod maską daj kilka fotek wnętrza [br]Dopisany: 15 Październik 2009, 21:51_________________________________________________no i widzę black pakiet przypadł Ci do gustu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrox Opublikowano 15 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 W tej chwili lata na obuwiu zimowym 205/50/17 i przeokrutnie lata bokami. A jak przyjdzie śnieg to już wogóle. Planów mam sporo tylko nie pora na mody. Choć i tak już sporo zostało zrobione jak na tydzien jazdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 jak moc w porównaniu do poprzedniej a4 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 fajne, fajne ale przydałby się S-line z zewnątrz... ale podejrzewam, że to tylko kwestia czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrox Opublikowano 15 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 jak moc w porównaniu do poprzedniej a4 ? Nie da się porównać w żadnym przypadku. To auto momentem zjada wszystko. Jesli mnie będzie stac to kolejne tez bedzie 3,0 tdi;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Super furka , gratuluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Partox kurna zawstydziłeś Turbodymomena, byłem w poniedziałek we Wrocku ale nie miałem jak się odezwać, stałem w korkach A5teczką 240 KM, ona też zjada to co podejdzie a szczególnie w deszczu, Wrocek - Kalisz 70 min - jedno co zauważyłem to na tych dziurach full furek śmiga na mega alusach - dziwne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArkadiuS Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Patryk, a jednak jak mówiłeś . Daj kilka zdjęć z środka. Ładnie idzie do góry przy 2000obr. Ps: a czemu nie wykres z Dynosoftu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrox Opublikowano 16 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Patryk, a jednak jak mówiłeś . Daj kilka zdjęć z środka. Ładnie idzie do góry przy 2000obr. Ps: a czemu nie wykres z Dynosoftu?? Byłem przejazdem na śląsku i przy okazji wpadłem do drugiego oddziału Dynosoft gdzie zrobiliśmy na szybko moda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Partox kurna zawstydziłeś Turbodymomena, byłem w poniedziałek we Wrocku ale nie miałem jak się odezwać, stałem w korkach A5teczką 240 KM, ona też zjada to co podejdzie a szczególnie w deszczu, Wrocek - Kalisz 70 min - jedno co zauważyłem to na tych dziurach full furek śmiga na mega alusach - dziwne A pozniej pokrzywione na allegro sprzedaja, tez niewiem jak po wrocku jezdza na alusach wiekszych niz 17'' sory za OT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KENOiX Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 fajna B7 najwspanialsze serduszko programik robi wrażenie aż mnie naszła ochota by u siebie jeszcze dorzucić z 20km/40nm :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Patrox, to zeby sie lepiej jezdzilo - fmic + wydech i niech 300PS peka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cineksik Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Patrox, to zeby sie lepiej jezdzilo - fmic + wydech i niech 300PS peka i pewnie pęknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Fajne autko i moc po chipsie robi wrazenie. Szkoda ze sedan . czekamy na srodek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 ladne autko a z tym balck optic nawet braka S-lina nie przeszkadza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrox Opublikowano 16 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Fajne autko i moc po chipsie robi wrazenie. Szkoda ze sedan . czekamy na srodek Poprzednie miałem kombi a nie lubię sie powtarzać. Poza tym sedan jest 150kg lżejsze a to ma tez swój urok Tył już dawno mam od S4 razem z koncówkami ale nie ma pogody aby zrobić jakiekolwiek zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KENOiX Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 jak moc w porównaniu do poprzedniej a4 ? Nie da się porównać w żadnym przypadku. To auto momentem zjada wszystko. Jesli mnie będzie stac to kolejne tez bedzie 3,0 tdi;) trochę OT ale apropo kolejnego 3,0TDI http://moto.wp.pl/kat,23681,title,Samochodowa-suszarka-do-wlosow,wid,11601836,wiadomosc.html "3.0 TDI dysponujący mocą 280 KM i momentem obrotowym o wartości 585 Nm "przeskalowano" z kolei na 300 KM i 600 Nm oraz na 325 KM i 640 Nm." Audi dopracowało 3.0 diesla do perfekcji... z tym, że nigdzie nie znalazłem informacji o 3.0 tdi z moca 280... poza tym artem więc pewnie ściema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrox Opublikowano 17 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 jak moc w porównaniu do poprzedniej a4 ? Nie da się porównać w żadnym przypadku. To auto momentem zjada wszystko. Jesli mnie będzie stac to kolejne tez bedzie 3,0 tdi;) trochę OT ale apropo kolejnego 3,0TDI http://moto.wp.pl/kat,23681,title,Samochodowa-suszarka-do-wlosow,wid,11601836,wiadomosc.html "3.0 TDI dysponujący mocą 280 KM i momentem obrotowym o wartości 585 Nm "przeskalowano" z kolei na 300 KM i 600 Nm oraz na 325 KM i 640 Nm." Audi dopracowało 3.0 diesla do perfekcji... Kenoix, te silniki z nowego B8 róznią sie praktycznie wszystkim, glowicami, układem wtryskowym, turbina itp. To nie to co stare 204 ps i 233. poza tym B&B ROZWIERCA TURBINY I STĄD BIERZE SIE W STARYM 3,0TDI 300PS I 600NM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi