marcinr1308 Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Witam Z nocy 25-26 pazdziernika tego roku na parkingu przed kumpla blokiem zlodzieje zaje... mu felgi z Citroena Xsary Tutaj macie foto:
wojtas-audi Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Ale chamstwo, jakies fajne alu ?
marcinr1308 Opublikowano 27 Października 2009 Autor Opublikowano 27 Października 2009 15-16 calowe nie pamietam jakiej firmy ale przyciagaly oko
Tomeks Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 mi też tak kiedyś zajumali alusy z passata,ale kulturalnie auto postawili na paletach
krzyniek Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 ale przyciagaly oko i jak widać przyciągnęły i nie tylko oczy ale również łapy poucinać przy samej...
Azunia Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Jak bym takiego typka dorwała, to by go rodzona matka nie poznała
karbonek Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Współczuję... Ja gdy zobaczyłem rano że nie mam dekli w aucie byłem wkurwiony, gdybym zobaczył taki widok to całą pragę bym przeczesał z lolą i bym znalazł sk***ysynów (w moim przypadku pod kamerą to zrobili i mam film).
maciejski Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 mi tez podjebali kiedys identycznie alusy w Audi 80 w Trojmiescie obok akademikow PG, zostawili na tarczach (w piachu!!! zakopala mi sie fura) i do tego sk***ysyny podciagali za blotnik, wiec krzywy :/
Koczis Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Straszny widok, współczuję.
bakuś Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 I najgorsze jest to, że można zastać taki widok nawet jak ma się śruby zabezpieczające... ;(
Yelo Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 W Kaliszu są bardziej kulturalni, kładą auto na cegłach Oto Polska właśnie
grabson765 Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 mnie tez to spotkalo zaje*ali mi oryginalne alusy z a4 z nowymi oponami :wallbash: teraz u mnie na parkingu z 22 na 23 pazdziernika zaj*bali tez alusy dla sasiada z renault laguny :wallbash: ale [przynajmniej byla kultura bloczki podstawione... nie wiem co to sie porobila zlodizejstwo totalne do tego jeszcze dla kumpla ze stancji zagarneli caly samochod... a tak to felgi to jest normalka tutaj kradna nawet 14 stalowki.....
Cristoforo Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 ludzie nie maja jak spłacać kredytów wiec sobie dorabiają :gwizdanie: wieksza strata jak porozcinają opony i skatuja felgi kiedyś byłą taka akcja w Gdansku na jednym osiedlu ok. 20 aut jeden tak sie przyczepił że w oponie zostawił złamane ostrze noża, po kilkanaście cięć nożem na jednej oponie
filip1001 Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 I najgorsze jest to, że można zastać taki widok nawet jak ma się śruby zabezpieczające... ;( Śruby i inne zabezpieczenia nie maja racji bytu. Bo albo dadzą rade i z zabezpieczeniami albo ze złości porysują gwoździem całe auto i szkoda będzie jeszcze większa. Skur***** , łapy im poobcinać !!
Reggi Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Widziałem jak kiedyś kolesiowi położyli Yarisa w błocie Totalne chamstwo przemieszane z buractwoskurwysyństwem Zgłoś kradzież i poszukaj felg na allegro
grabson765 Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 na allegro tych felg napewno nie znjadzie one juz maja kupca zanim jeszcze nie zostana skradzione...
Sysiek Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 W czewie tez bylo pare takich przypadko i auta rzucone na glebe, nawet nie podkladali nic zeby nie uszkodzic tarcz czy podwozia ... Kradli/kradna najczesciej fele w rozmiarach 14-16 i to dosc chodliwe modele. Mi kiedys u tesciowej pod domem chcieli buchnac z paska bbs`y, cale szczescie ze akurat o tej godzinie wstaje do pracy to sie nie udalo ale niestety ich nie zlapalem
Nowak_zg Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 taki kraj.... po 1. kupujcie sruby zabezpieczajace po 2. kupujcie 19" takich nie kradna az tak ... tylko 15-17 ( bo to latwo sprzedac ) nie wiem jak mozna miec alusy drogi i nie zabezpieczac ich ? wiem ze to nienaturalne ale taki kraj ... domu przeciez tez nie zostawiacie chyba otwartego ? pamietajcie ... okazja czyni zlodzieja dobre srubki to podstawa
bakuś Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Nowak, pokaż mi te dobre śrubki Nie zrozum mnie źle, sam mam śruby zabezpieczające, ale nie ma większego problemu z odkręceniem kół nawet z dobrymi, firmowymi śrubami... niestety. :/
Cristoforo Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 ja będę miał ori śruby zabezpieczające audi na sprzedaż nowsza generacja śrub
Rekomendowane odpowiedzi