ArkadiuS Opublikowano 15 Maja 2007 Opublikowano 15 Maja 2007 fajniutka, ale rzeczywiscie te brewki lekko cyniarskie
Pelex Opublikowano 15 Maja 2007 Opublikowano 15 Maja 2007 No furka fajna, tylko nie wiem co się tak ludzie brewek czepiają. Mnie się to nawet podoba i dla mnie nie stanowi problemu w wyglądzie. Jak kogoś nie stać na ten czas na nowe lampy to brewki nie są takim złym rozwiązaniem. Pozdrawiam. No do tych brewek jeszcze może dorzucić jakiś tani wlocik na maske co? Jasne że brewki nie pasują! ogólnie furka spoko ładna fela, kolorek też ładny pozdro!
audia4s4 Opublikowano 15 Maja 2007 Opublikowano 15 Maja 2007 co wy sie tych brewek tak czepiacie dla mnie są ok
Smoczyca Opublikowano 15 Maja 2007 Opublikowano 15 Maja 2007 Wg. mnie brewki wcale nie psują wizerunku autka, dodają wręcz tego sportowego charakterku A w tych feluniach to się po prostu zakochałam : )
mega13 Opublikowano 16 Maja 2007 Opublikowano 16 Maja 2007 Zobaczyłem, oceniłem, i jak na mje oko bardzo ładna A4
Tomcio216 Opublikowano 17 Maja 2007 Autor Opublikowano 17 Maja 2007 Witam wszystkich. Dzięki za wasze opinie. Co do tych brewek to pomyśle nad nimi, a i nowe lampy też mam w planach. Dodaje zdjęcia wnętrza. Nie powiem widziałem już bardziej zadbane auta no ale co zrobić, myśle że nie jest najgożej. Dużym minusem jest brak klimatyzacji, ale obejdzie sie i bez tego. A przed jakimi kolwiek zmianami w wyglądzie samochodu musze się najpierw zająć stroną techniczną auta a mianowicie wymienić jakiś zimering przy skrzyni biegów bo zaczyna sie pocić. Oprócz tego jest wszystko ok. Pozdrawiam ] [br]Dopisany: 17 Maj 2007, 16:23 _________________________________________________zakładając konto na tej stronie napisałem , nie wiem czemu że mam 1.9 diesla AFF , przepraszam mój błąd, już poprawiłem. moja to 1,8
Szewczenko7 Opublikowano 17 Maja 2007 Opublikowano 17 Maja 2007 ładna jeszcze soczewki z przodu i miod
Gość dino Opublikowano 12 Czerwca 2007 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Ładny czarny sedanik, felga tez ok
Rekomendowane odpowiedzi