denveco Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 Co sądzicie o takim modzie?? Kombinował ktoś coś podobnego?? Dużo przeróbek trzeba zrobić?? (chodzi mi o przód)
Madas Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 dla mnie masakra ,,,, kaleczenie auta
pet3r Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 operator kamery kozak :polew: tuning tragedia, ale jak Tobie się widzi to na ebayu są całe zestawy do przeróbki, poszukaj
Yelo Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 Powinni wyjąc te cegły z bagażnika, bo auto wygląda jak kot przycupujący w kuwecie
akjam Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 Dla mnie porażka. Zależy kto co lubi... Swoją drogą ktoś musi mieć za dużo kasy i trochę być skrzywiony żeby coś takiego robić...
Madas Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 co jakiś czas widzę że ktoś wrzuca na forum taką B5 -teczkę z przodem B7ki do oceny ....
Dibo Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 Było już o tym wiele razy na forum Co do modyfikacji to kwestia gustu no i oczywiście wykonania, jakości użytych elementów itd.
Pawlo 2004 Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 Ludzie dajcie sobie na wstrzymanie z takimi pomysłami, pozabijałbym tych co tak kombinują Jedyną przerubke jaką bym robił to z B6 cabrio na B7 cabrio bo nikt nie jest w stanie zauważyć tej przeróbki bo oprócz przodu jest praktycznie wszystko takie samo.
M.Audi Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 ktos moze sie napracowal ale mi sie osobiscie to nie podoba wolalbym sprzedac brata i kupic b7
marewel Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 W rzeszowie jakas firma tunningowa stworzyla podobne cudactwo.
Armi Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 Rzeczywiście zjawiskowe, zjawiskowo wiejskie. Nie dość, że ten przód kompletnie nie pasuje to jeszcze kolor jest beznadziejny. Ten samochód wygląda za plastikowo
Dibo Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 W rzeszowie jakas firma tunningowa stworzyla podobne cudactwo. Ciekawe Masz więcej informacji na ten temat ?
KENOiX Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 po raz kolejny choć jakość wykonania na wysokim poziomie
Pawlo 2004 Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 W rzeszowie jakas firma tunningowa stworzyla podobne cudactwo. Ciekawe Masz więcej informacji na ten temat ? Widze ze się napaliłeś
ykk Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Co sądzicie o takim modzie?? Kombinował ktoś coś podobnego?? Dużo przeróbek trzeba zrobić?? (chodzi mi o przód) dla mnie masakra ,,,, kaleczenie auta operator kamery kozak :polew: tuning tragedia, ale jak Tobie się widzi to na ebayu są całe zestawy do przeróbki, poszukaj Powinni wyjąc te cegły z bagażnika, bo auto wygląda jak kot przycupujący w kuwecie Dla mnie porażka. Zależy kto co lubi... Swoją drogą ktoś musi mieć za dużo kasy i trochę być skrzywiony żeby coś takiego robić... Dramat... co jakiś czas widzę że ktoś wrzuca na forum taką B5 -teczkę z przodem B7ki do oceny .... Było już o tym wiele razy na forum Co do modyfikacji to kwestia gustu no i oczywiście wykonania, jakości użytych elementów itd. Ale paskuda Ludzie dajcie sobie na wstrzymanie z takimi pomysłami, pozabijałbym tych co tak kombinują Jedyną przerubke jaką bym robił to z B6 cabrio na B7 cabrio bo nikt nie jest w stanie zauważyć tej przeróbki bo oprócz przodu jest praktycznie wszystko takie samo. ktos moze sie napracowal ale mi sie osobiscie to nie podoba wolalbym sprzedac brata i kupic b7 W rzeszowie jakas firma tunningowa stworzyla podobne cudactwo. Kolejna masakra Rzeczywiście zjawiskowe, zjawiskowo wiejskie. Nie dość, że ten przód kompletnie nie pasuje to jeszcze kolor jest beznadziejny. Ten samochód wygląda za plastikowo W rzeszowie jakas firma tunningowa stworzyla podobne cudactwo. Ciekawe Masz więcej informacji na ten temat ? po raz kolejny choć jakość wykonania na wysokim poziomie ja powiem tak, jezeli patrzec tylko na przod auta a nie na całosc to wykonany jest dobrze i podoba mi sie. Ale biorac pod uwage caly samochod to rzeczywiscie jest masakra W rzeszowie jakas firma tunningowa stworzyla podobne cudactwo. Ciekawe Masz więcej informacji na ten temat ? Widze ze się napaliłeś Rzwczywiscie zjawiskowa
letallec Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Obejrzyjcie auto forumowicza DeeJaykill(nie pamietam czy dobrze napisalem nick). On stworzyl cos podobnego na bazie avanta B5
Dibo Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 W rzeszowie jakas firma tunningowa stworzyla podobne cudactwo. Ciekawe Masz więcej informacji na ten temat ? Widze ze się napaliłeś Dla mnie najlepsze rozwiązanie dla B5 to kierunek RS4:evil: a nie jakieś single frame. Pytam bo nic o takiej firmie na terenie Resy nie słyszałem
Rekomendowane odpowiedzi