krzyniek Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 haha bo co arsenal rozwalila;> wczoraj e tam od razu rozwaliła... Messi rozwalił co do MU to jak pisałem wczoraj nie będzie żadnego angielskiego zespołu w półfinałach Bayern się nie podda
czarny Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 graja ladnie nie powiem ale mam jej juz dosyc wsyzscy sie tak podniecaja, a tu nie tylko liczy sie skutecznosc,[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2010, 21:33_________________________________________________powiem wam ze szanowalem Ronaldo za to jak gral w pilke, ale teraz jest dla mnoe mozna powiedziec 0, gra ale kasa go przycmila;/[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2010, 21:34_________________________________________________kolego nie boj sie wierze w ManU, stracili swoja gwiazde ale pokazuja ze nie liczy sie tylko jeden zawodnik ze inni tez umieja kopac!! a nie Real gwiazdeczki piz*eczki:d odpadli znowu<lol2>
krzyniek Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 i tak Barca wygra jak nigdy ale muszę się z tym zgodzić
czarny Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 ja sie z tym nie zgodze:) byl taki cytat kiedy nie pamietam jak on brzmial "Nie trzeba byc wielkim by wygrywac, wygrywali mali"
Wihajster Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 ja sie z tym nie zgodze:) byl taki cytat kiedy nie pamietam jak on brzmial "Nie trzeba byc wielkim by wygrywac, wygrywali mali" ważne,że MU odpadnie za chwile
krzyniek Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 ja sie z tym nie zgodze:) byl taki cytat kiedy nie pamietam jak on brzmial "Nie trzeba byc wielkim by wygrywac, wygrywali mali" ważne,że MU odpadnie za chwile racja ps, kto wyłączył forum ????
Wihajster Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 jednym słowem wyniki dzisiejszych meczów to woda na młyn dla Barcelony z kim ma niby Barca przegrać??Lyon,Inter,Bayern
krzyniek Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 więc jest tak jak mówiłem, zero wyspiarzy w półfinałach brawo Bayern
Wihajster Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 tak jest panowie ManU wygrywa i tak bedzie pamietajcie Glory Glory ManU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! coś kolega ucichł...ciekawe czemu
Tas2die4 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 jednym słowem wyniki dzisiejszych meczów to woda na młyn dla Barcelony z kim ma niby Barca przegrać??Lyon,Inter,Bayern zeby sie barca nie zdziwila wlasnie,jak ja inter posle jeszcze za burte,tak jak chelsea
Skyliner89 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Barca wygra Ligę Mistrzów . Mam nadzieje, że Inter dostanie lanie od Barcy... Nie lubię tego klubu razem z Morattim na czele... Gdyby nie afera Calciopoli byli by zwykłym przeciętniakiem Seria A...a przez tą afere Juve najbardziej ucierpiało... .
David Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Barca wygra Ligę Mistrzów . Mam nadzieje, że Inter dostanie lanie od Barcy... Nie lubię tego klubu razem z Morattim na czele... Gdyby nie afera Calciopoli byli by zwykłym przeciętniakiem Seria A...a przez tą afere Juve najbardziej ucierpiało... . swiete slowa wyglada na to ze Inter tez ustawial mecze :gwizdanie: fajnie macie ze mozecie obejrzec mecz...ja zaczynam prace o 21 ;(
Gość mmcv Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 a wiec mamy Inter - Barcelona (juz ich raz ograli na CN w fazie grupowej 2:0 , takze licze ze ich przejda) no i Bayern - Lyon - tu bym stawial na Monachium Jest szansa na final Barcelona - Bayern byloby , w zeszlym roku 4:0 ich pojechali , ale ten Bayern wydaje sie byc silniejszy. No nic nie ma co sie podniecac w Sobote fajne Gran Derbi :kox: a potem Inter
Tas2die4 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 no ja tez interu nie lubie,od zawsze fan Juve choc to co ostatnio sie dzieje z tym klubem to porazka jest tez widze final Barca-Bayern, bylaby niespodzianka gdyby bayern wygral,przejsc MU to nie byle co.
Skyliner89 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Aż serce boli to co się dzieje z Juve... ;(. Potrzeba wzmocnień i odmłodzić kadrę dobrymi piłkarzami... Diego to za mało... W Juve widział bym Jesusa Navasa albo Davida Silve i przede wszystkim jakiegoś dobrego napastnika bo Del Piero sam meczu nie wygra... Mam nadzieje, że się załapią na 4 miejsce .
pablo_ua4 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 No jeśli chodzi o Juve to naprawdę jest tragedia ;( a co do finału LM to tak jak Kolega wyżej powiedział Barca-Bayern
Gość mmcv Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Jesusa Navasa albo Davida Silve w Juve ? watpie... Silva pojdzie w pakiecie(z Villa ) do Barcelony cos przeczuwam , zreszta swietnie by tam pasowal :gwizdanie:
Skyliner89 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Jak w sobotę Barcelona pojedzie Real przynajmniej 3:0 to Inter nie będzie w stanie zatrzymać Barcelony . Barcelona to jedna wielka rodzina (takiej atmosfery nie ma w Interze i innych klubach też) i to zgranie . To już było widać rok temu jak zdobyli każdy puchar zaczynając od Mistrzostwa Primera Division na Klubowym Pucharze Świata kończąc.
Rekomendowane odpowiedzi