Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Liga Mistrzów 2009-2010

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

haha bo co arsenal rozwalila;> wczoraj

e tam od razu rozwaliła... Messi rozwalił :naughty::kox: co do MU to jak pisałem wczoraj nie będzie żadnego angielskiego zespołu w półfinałach :cool1: Bayern się nie podda :decayed:
Opublikowano

graja ladnie nie powiem ale mam jej juz dosyc wsyzscy sie tak podniecaja, a tu nie tylko liczy sie skutecznosc,[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2010, 21:33_________________________________________________powiem wam ze szanowalem Ronaldo za to jak gral w pilke, ale teraz jest dla mnoe mozna powiedziec 0, gra ale kasa go przycmila;/[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2010, 21:34_________________________________________________kolego nie boj sie wierze w ManU, stracili swoja gwiazde ale pokazuja ze nie liczy sie tylko jeden zawodnik ze inni tez umieja kopac!! a nie Real gwiazdeczki piz*eczki:d odpadli znowu<lol2>

Opublikowano

i tak Barca wygra :tongue4::kox:

Opublikowano

i tak Barca wygra :tongue4::kox:

jak nigdy ale muszę się z tym zgodzić :naughty:
Opublikowano

ja sie z tym nie zgodze:)

byl taki cytat kiedy nie pamietam jak on brzmial

"Nie trzeba byc wielkim by wygrywac, wygrywali mali"

Opublikowano

ważne,że MU odpadnie za chwile :polew::kox:
Opublikowano

ważne,że MU odpadnie za chwile :polew::kox:

racja :kox:

ps, kto wyłączył forum ????

Opublikowano

jednym słowem wyniki dzisiejszych meczów to woda na młyn dla Barcelony :kox:

z kim ma niby Barca przegrać??Lyon,Inter,Bayern :polew:

Opublikowano

więc jest tak jak mówiłem, zero wyspiarzy w półfinałach :tongue4: brawo Bayern

Opublikowano

tak jest panowie ManU wygrywa i tak bedzie pamietajcie Glory Glory ManU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

coś kolega ucichł...ciekawe czemu :mysli::decayed:
Opublikowano

jednym słowem wyniki dzisiejszych meczów to woda na młyn dla Barcelony :kox:

z kim ma niby Barca przegrać??Lyon,Inter,Bayern :polew:

zeby sie barca nie zdziwila wlasnie,jak ja inter posle jeszcze za burte,tak jak chelsea :tongue4:

Opublikowano

Barca wygra Ligę Mistrzów :decayed:. Mam nadzieje, że Inter dostanie lanie od Barcy... Nie lubię tego klubu razem z Morattim na czele... Gdyby nie afera Calciopoli byli by zwykłym przeciętniakiem Seria A...a przez tą afere Juve najbardziej ucierpiało... :disgust::(.

Opublikowano

Barca wygra Ligę Mistrzów :decayed:. Mam nadzieje, że Inter dostanie lanie od Barcy... Nie lubię tego klubu razem z Morattim na czele... Gdyby nie afera Calciopoli byli by zwykłym przeciętniakiem Seria A...a przez tą afere Juve najbardziej ucierpiało... :disgust::(.

swiete slowa :good: wyglada na to ze Inter tez ustawial mecze :gwizdanie:

fajnie macie ze mozecie obejrzec mecz...ja zaczynam prace o 21 ;(

Opublikowano

a wiec mamy Inter - Barcelona (juz ich raz ograli na CN w fazie grupowej 2:0 , takze licze ze ich przejda)

no i Bayern - Lyon - tu bym stawial na Monachium

Jest szansa na final Barcelona - Bayern :decayed: byloby , w zeszlym roku 4:0 ich pojechali , ale ten Bayern wydaje sie byc silniejszy.

No nic nie ma co sie podniecac w Sobote fajne Gran Derbi :kox: :kox: a potem Inter

Opublikowano

no ja tez interu nie lubie,od zawsze fan Juve choc to co ostatnio sie dzieje z tym klubem to porazka jest :kwasny:

tez widze final Barca-Bayern, bylaby niespodzianka gdyby bayern wygral,przejsc MU to nie byle co.

Opublikowano

Aż serce boli to co się dzieje z Juve... ;(. Potrzeba wzmocnień i odmłodzić kadrę dobrymi piłkarzami... Diego to za mało... W Juve widział bym Jesusa Navasa albo Davida Silve i przede wszystkim jakiegoś dobrego napastnika bo Del Piero sam meczu nie wygra... Mam nadzieje, że się załapią na 4 miejsce :).

Opublikowano

No jeśli chodzi o Juve to naprawdę jest tragedia ;( a co do finału LM to tak jak Kolega wyżej powiedział Barca-Bayern

Opublikowano

Jesusa Navasa albo Davida Silve

w Juve ? watpie... Silva pojdzie w pakiecie(z Villa :naughty: ) do Barcelony cos przeczuwam , zreszta swietnie by tam pasowal :gwizdanie:

Opublikowano

Inter wygra LM :kox:

Opublikowano

Jak w sobotę Barcelona pojedzie Real przynajmniej 3:0 to Inter nie będzie w stanie zatrzymać Barcelony :decayed:. Barcelona to jedna wielka rodzina (takiej atmosfery nie ma w Interze i innych klubach też) i to zgranie :naughty:. To już było widać rok temu jak zdobyli każdy puchar zaczynając od Mistrzostwa Primera Division na Klubowym Pucharze Świata kończąc.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...