Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AVG++] Lichtsilber Madafaka by Michał

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O fpytkę efekt :jerk:

Ja z moimi flatami się poddałem bo za dużo szpachli i warstw farby :wallbash:

Opublikowano

Jak tylko dostanę paczkę i coś wysmalcuje to dam znać :)

Opublikowano
O fpytkę efekt :jerk:

Ja z moimi flatami się poddałem bo za dużo szpachli i warstw farby :wallbash:

no właśnie do polerki musisz być pewny że np ranty nie były szpachlowane, bo tego nie przeskoczysz

moje mono były wcześniej malowane i też było ryzyko, na szczęście nie miały żadnych ubytków:dancing:

jedynie były mocno zrysowane jakimś grubym papierem, ale dało radę to wyciągnąć:naughty:

---------- Post added at 21:12 ---------- Previous post was at 21:11 ----------

fotki jakie pstryknij przed i po:naughty:

Opublikowano

lustro kozak !!! no powiem ci Michal ze odwaliłeś super robote pamiętam jak ja brałeś ode mnie to były to takie szroty w porównaniu z tym co jest teraz

Opublikowano
lustro kozak !!! no powiem ci Michal ze odwaliłeś super robote pamiętam jak ja brałeś ode mnie to były to takie szroty w porównaniu z tym co jest teraz

trochę rezania wieczorami przy browarze i wyjdą na ludzi:cool1:

Opublikowano

nooo powiem ci juz jest kozacko :D efekt w pelni na aucie bedzie dopiero :D

Opublikowano

na srebrnym d*py chyba nie urwie, ale lustro jest sute, szacun dla Ciebie za włożoną robotę, bedziesz je clearem traktował? troszkę stracą połysku...

Opublikowano
na srebrnym d*py chyba nie urwie

wiadomo że z ciemnym lakierem byłoby zdecydowanie lepiej, ale może nie będzie najgorzej:smiley:

front to będzie gołe polerowane alu, jedynie wnęki będę malował: podkład, baza i klar albo podkład i akryl - jeszcze nie zdecydowałem, ale chce żeby to było możliwie jak najtrwalsze:eusathink:

Opublikowano
na srebrnym d*py chyba nie urwie, ale lustro jest sute, szacun dla Ciebie za włożoną robotę, bedziesz je clearem traktował? troszkę stracą połysku...
mysle ze Michal detajler nie pojdzie na latwizne z clarem, fakt teraz musi fure przekarasic bo na srebrnym to bezie takło raczej wlasna satysfakcja niz rwanie cyca :(
Opublikowano

jak się nie spodobają to pójdą na allegro za 4k:polew:

Opublikowano

Daj i mi znac bo u mnie relingi i ramki wkoło szyb zaszył jakimś czymś..a twardymi pastami nie będę tego jebał :blowup:

Michał..jest sztosik :kox:

Opublikowano

no to elegancko, bedzie wyglądać spoko, bo lusterko jest za***iste:dancing:

Opublikowano

Daj i mi znac bo u mnie relingi i ramki wkoło szyb zaszył jakimś czymś..a twardymi pastami nie będę tego jebał :blowup:

Michał..jest sztosik :kox:

Dam znać, masz mieć :naughty:

Opublikowano

oponki będą w przyszłym tygodniu:kox:

wreszcie 215/40 na wszystkich kołach, jak biały człowiek:decayed:

2207893576_3

Opublikowano
:jerk: no to naciag bedzie jak u mnie:slina:
Opublikowano

raczej symboliczny bo mono mają 8J:kwasny:

Opublikowano

Opony z allegro czy gdzieś u nas dorwałeś bo też szukam :naughty:

Opublikowano

alledrogo, Pirelli P Zero Nero dot 2010 bieżnika też sporo 300zł/szt więc nie ma źle:wink:

na miejscu byłem u swojego wulkanizatora, jak usłyszał rozmiar to po samej minie mogę stwierdzić że nic by nie załatwił:decayed:

Opublikowano

będziesz Pan zadowolony z gum, ja przelatałem prawie 2 sezony na tych gumach w A3 i było bardzo dobrze :good:

Opublikowano

Będzie zadowolony:thumbup1:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...