Młody_drog Opublikowano 31 Maja 2011 Autor Opublikowano 31 Maja 2011 To teraz jeszcze środki lamp psiknąć na czarno, albo bix wrzucić i będzie full pakiet black. hmm?[br]Dopisany: 31 Maj 2011, 15:18_________________________________________________Znudziły mi się moje listwy wewnętrzne, macie jakieś pomysły? Widziałem ostatnio obite w alkantarę i powiem szczerze, że fajnie wyglądały
badboy Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 To teraz jeszcze środki lamp psiknąć na czarno, albo bix wrzucić i będzie full pakiet black. hmm?[br]Dopisany: 31 Maj 2011, 15:18_________________________________________________Znudziły mi się moje listwy wewnętrzne, macie jakieś pomysły? Widziałem ostatnio obite w alkantarę i powiem szczerze, że fajnie wyglądały na biało ? :gwizdanie:
Młody_drog Opublikowano 31 Maja 2011 Autor Opublikowano 31 Maja 2011 Wolałbym raczej coś ciemniejszego. Myślałem nad hydrografiką (carbon) ale chłopaki chcą 160 euro za zrobienie
badboy Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 Wolałbym raczej coś ciemniejszego. Myślałem nad hydrografiką (carbon) ale chłopaki chcą 160 euro za zrobienie też rozważam opcję karbonu
czester Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 To teraz jeszcze środki lamp psiknąć na czarno, albo bix wrzucić i będzie full pakiet black. hmm?[br]Dopisany: 31 Maj 2011, 15:18_________________________________________________Znudziły mi się moje listwy wewnętrzne, macie jakieś pomysły? Widziałem ostatnio obite w alkantarę i powiem szczerze, że fajnie wyglądały Kurde nie zauważyłem, że ,masz dół malnięty na czarno. Chodziło mi też o te chromy wokół soczewki i drogowych, coś takiego jak u mnie.
Młody_drog Opublikowano 31 Maja 2011 Autor Opublikowano 31 Maja 2011 W lato realizuję nowy projekt z przednimi lampami
truckmaniac Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Wolałbym raczej coś ciemniejszego. Myślałem nad hydrografiką (carbon) ale chłopaki chcą 160 euro za zrobienie w Polsce za komplet, czyli listwy + ramka wokół drążka zmiany biegów + popielniczki 350 pln o ile dobrze pamiętam...
Młody_drog Opublikowano 19 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2011 Wolałbym raczej coś ciemniejszego. Myślałem nad hydrografiką (carbon) ale chłopaki chcą 160 euro za zrobienie w Polsce za komplet, czyli listwy + ramka wokół drążka zmiany biegów + popielniczki 350 pln o ile dobrze pamiętam... Już mi się carbonu odechciało, czekam na materiał i będzie trochę bardziej customowo, jedni mnie polubią, inni znienawidzą za to mój głos masz bankowo mój także Trochę się spóźniłeś, głosowanie było miesiąc temu hehe ale dzięki
beemek88 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Heheh takie wrażenie na mnie zrobiła twoja fura że czas dla mnie nie istniał :>
Młody_drog Opublikowano 19 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2011 hehe, miło słyszeć Do zobaczenia na ogólnopolskim zlocie hehe
djbinek Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Młody człowieku, a szybki to jaką folią masz przyciemnione?
Młody_drog Opublikowano 19 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2011 Żadną Jak zrobie przegląd w przyszłym roku to potem sobie przyciemnie, nie ma sensu teraz przyciemniać a potem zrywać przodu
franio Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 fajna, nawet bardzo, ale jest sens, że pisać w liście modów, że nabiłeś klime i wymieniłeś pasek wielorowkowy?
Młody_drog Opublikowano 19 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2011 Fakt , źle ją nazwałem, raczej chodziło o to co zrobiłem w aucie ale zaraz to zmienie na modyfikacje. Good point
Reggi Opublikowano 2 Lipca 2011 Opublikowano 2 Lipca 2011 Młody..czego guma na feldze 235 a nie 225 ?
Młody_drog Opublikowano 2 Lipca 2011 Autor Opublikowano 2 Lipca 2011 Takie były na kołach które kupiłem A teraz mały update: Znudził mi się 'srebrny carbon' i chciałem coś customowego, niektórym się spodoba, inni mnie za to znienawidzą Dzięki Raggaman'owi zagościła u mnie na listwach czerwona alkantara: Fotki lipne troche, postaram się ogarnąć lepsze. Efekt moim zdaniem za***isty, taki jak chciałem Teraz pytanie do publiczności, co myślicie o tej części w około gałki i popielniczce? Czerwona alkantara czy wrócić do czarnego?
Rekomendowane odpowiedzi