Wihajster Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Ze względu,że już powoli pora na życzenia pozwoliłem sobie otworzyć wątek w którym każdy z was może złożyć wszystkim życzenia. Zbliżający się Nowy Rok i Boże Narodzenie niesie wszystkim nadzieję na uspokojenie, życzliwość i spełnienie marzeń. W te piękne i jedyne w roku chwile, chcę złożyć wszystkim najlepsze życzenia pogodnych, zdrowych Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego roku!!!
nike21 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 ode mnie rowniez najlepsze zyczenia Swiateczno-Noworoczne dla wszystkich uspokojenie, życzliwość i spełnienie marzeń tych w szczegolnosci... :gwizdanie:
jozek726 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 ja również przyłączam się do życzeń szczególnie spełnienia marzen i wymarzonego S4
.i.KALI.i. Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Mokrego dyngusa, smacznego jajka i bogatego kroliczka I niech Wam się diesle na porzadne benzyniaki zmienią
Daimos Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Świąt beztroskich i radosnych, trochę śniegu, trochę mrozu. Pełnego prezentów Mikołaja powozu, a poza tym dużo zdrowia i aby po sylwestrze nie bolała głowa
czaja77 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Mokrego dyngusa, smacznego jajka i bogatego kroliczka I niech Wam się diesle na porzadne benzyniaki zmienią ale to nie teraz,,,,,,,,,,,,,,,, :kox: :kox:
domjenick Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 ...i ja sie dołącze do życzen-dodam od siebie,ze byłoby miło od Nowego roku zobaczyc milsza atmosfere na Forum,bez kłótni,zgrzytów,ale wiecej smiechu
miron78 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Ze względu,że już powoli pora na życzenia pozwoliłem sobie otworzyć wątek w którym każdy z was może złożyć wszystkim życzenia. Zbliżający się Nowy Rok i Boże Narodzenie niesie wszystkim nadzieję na uspokojenie, życzliwość i spełnienie marzeń. W te piękne i jedyne w roku chwile, chcę złożyć wszystkim najlepsze życzenia pogodnych, zdrowych Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego roku!!! Tobie też..................zdrowych i spokojnych świąt. Prywatnie i rodzinnie wysztkiego naj...naj...naj... A w życiu forum............kropka, uciszenia, nowicjusza, zamknięcia działu newbie i wszystkiego czego sobie życzysz
Reggi Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Wesoły Świąd wszystkim :kox: Spełnienia marzeń, dużo dużo dużo dużo zdrowia..uśmiechu na twarzy, pieniundzy też pożyczę a co ! :kox:
Piechol Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 najlepszego wszystkim http://www.urwanizchoinki.pl/U68kKA
poziek Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 A ja życzę ci Piotruniu żebyś szanował przyjaciół swych
bialy986 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 I ja również się dołączam....Wszystkiego Najlepszego ....http://www.jacquielawson.com/preview.asp?cont=1&hdn=0&pv=3169996
Tobi_one Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Wszystkiego dobrego, dużooo dużooo spokoju, radości, zdrówka, bezawaryjności Waszych aut , rodzinnej Wigilii, dużo prezentów pod choinką , wystrzałowej zabawy w sylwestra , a także spełnienia Waszych marzeń i projektów motoryzacyjnych w Nowym 2010 Roku Tobi one
fayera Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Wszystkiego naj naj a w sylwestra chlajta i bawta się do upadłości...
1991Kamil Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Ja też przyłączam się do życzeń. Życzę wszystkim wesołych i pogodnych świąt Bożego Narodzenia, szczęśliwego Nowego Roku, udanego Sylwestra. Żeby w nowym roku wasze fury nie odmawiały posłuszeństwa i nic nie trzeba było robić poza przeglądami i uzupełnianiem płynów. No chyba, że jakieś małe modyfikacje
Artur24 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 I ja dołączam się do życzeń świątecznych ,wesołych i radosnych oraz szczęśliwego nowego roku Pozdrawiam
mech15 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 dołączam, dołączam wszystkiego dobrego w końcówce starego i przez cały nowy rok
fahrenheit Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Z najlepszymi życzeniami ja :> Ps. Świetni ludzie, świetne forum, oby tak dalej
Rekomendowane odpowiedzi