Wihajster Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Ze względu,że już powoli pora na życzenia pozwoliłem sobie otworzyć wątek w którym każdy z was może złożyć wszystkim życzenia. Zbliżający się Nowy Rok i Boże Narodzenie niesie wszystkim nadzieję na uspokojenie, życzliwość i spełnienie marzeń. W te piękne i jedyne w roku chwile, chcę złożyć wszystkim najlepsze życzenia pogodnych, zdrowych Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego roku!!!
nike21 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 ode mnie rowniez najlepsze zyczenia Swiateczno-Noworoczne dla wszystkich Wihajster napisał(a): uspokojenie, życzliwość i spełnienie marzeń tych w szczegolnosci... :gwizdanie:
jozek726 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 ja również przyłączam się do życzeń szczególnie spełnienia marzen i wymarzonego S4
.i.KALI.i. Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Mokrego dyngusa, smacznego jajka i bogatego kroliczka I niech Wam się diesle na porzadne benzyniaki zmienią
Daimos Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Świąt beztroskich i radosnych, trochę śniegu, trochę mrozu. Pełnego prezentów Mikołaja powozu, a poza tym dużo zdrowia i aby po sylwestrze nie bolała głowa
czaja77 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 .i.KALI.i. napisał(a): Mokrego dyngusa, smacznego jajka i bogatego kroliczka I niech Wam się diesle na porzadne benzyniaki zmienią ale to nie teraz,,,,,,,,,,,,,,,, :kox: :kox:
domjenick Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 ...i ja sie dołącze do życzen-dodam od siebie,ze byłoby miło od Nowego roku zobaczyc milsza atmosfere na Forum,bez kłótni,zgrzytów,ale wiecej smiechu
miron78 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Wihajster napisał(a): Ze względu,że już powoli pora na życzenia pozwoliłem sobie otworzyć wątek w którym każdy z was może złożyć wszystkim życzenia. Zbliżający się Nowy Rok i Boże Narodzenie niesie wszystkim nadzieję na uspokojenie, życzliwość i spełnienie marzeń. W te piękne i jedyne w roku chwile, chcę złożyć wszystkim najlepsze życzenia pogodnych, zdrowych Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego roku!!! Tobie też..................zdrowych i spokojnych świąt. Prywatnie i rodzinnie wysztkiego naj...naj...naj... A w życiu forum............kropka, uciszenia, nowicjusza, zamknięcia działu newbie i wszystkiego czego sobie życzysz
Reggi Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Wesoły Świąd wszystkim :kox: Spełnienia marzeń, dużo dużo dużo dużo zdrowia..uśmiechu na twarzy, pieniundzy też pożyczę a co ! :kox:
Piechol Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 najlepszego wszystkim http://www.urwanizchoinki.pl/U68kKA
poziek Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 A ja życzę ci Piotruniu żebyś szanował przyjaciół swych
bialy986 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 I ja również się dołączam....Wszystkiego Najlepszego ....http://www.jacquielawson.com/preview.asp?cont=1&hdn=0&pv=3169996
Tobi_one Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Wszystkiego dobrego, dużooo dużooo spokoju, radości, zdrówka, bezawaryjności Waszych aut , rodzinnej Wigilii, dużo prezentów pod choinką , wystrzałowej zabawy w sylwestra , a także spełnienia Waszych marzeń i projektów motoryzacyjnych w Nowym 2010 Roku Tobi one
fayera Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Wszystkiego naj naj a w sylwestra chlajta i bawta się do upadłości...
1991Kamil Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Ja też przyłączam się do życzeń. Życzę wszystkim wesołych i pogodnych świąt Bożego Narodzenia, szczęśliwego Nowego Roku, udanego Sylwestra. Żeby w nowym roku wasze fury nie odmawiały posłuszeństwa i nic nie trzeba było robić poza przeglądami i uzupełnianiem płynów. No chyba, że jakieś małe modyfikacje
Artur24 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 I ja dołączam się do życzeń świątecznych ,wesołych i radosnych oraz szczęśliwego nowego roku Pozdrawiam
mech15 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 dołączam, dołączam wszystkiego dobrego w końcówce starego i przez cały nowy rok
fahrenheit Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Z najlepszymi życzeniami ja :> Ps. Świetni ludzie, świetne forum, oby tak dalej
Rekomendowane odpowiedzi