Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Moje A4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No ladnie ktos ja zrobil.

Ogolnie sliczna. :mrgreen:

No i ta skora i 4x el. szybki.

Opublikowano

ten sam silnik i naped jak w mojej! :D gratulacje auta, daje duza frajde z jazdy. nie chcialbys moze zamienic swoich felg na moje? :mrgreen: chetnie je przyjme :D

Opublikowano

ładna ...

i fajna fela ...

Opublikowano

wszy bardzo fajnie ale ta kierownica nie potej stronie :mrgreen:

upssss... spóźniłem się

Opublikowano
Ladne ale kierownice trzeba przelozyc, troche spory koszt?? :?:

Witam

Nie trzeba bo na razie nie planuje szybkiego powrotu do Polski, jedynie od czasu do czasu na urlop. A na autostradzie nie ma większej różnicy gdzie masz kierownice bo nie musisz wyprzedzać po przeciwnym pasie (sprawdzone bo jechalem juz do Polski i spowrotem swoim wczesniejszym samochodem z kierownica po angleisku :mrgreen: )

Musze coś zrobić z kierownicą w sensie takim ,że jest troche wytarta na górze, i zastanawiam się czy wymieniać na nową czy na razie tylko oblec skórą.

Pozdrawiam i dziękuję za ocenę

Opublikowano
Musze coś zrobić z kierownicą w sensie takim ,że jest troche wytarta na górze, i zastanawiam się czy wymieniać na nową czy na razie tylko oblec skórą.

Wymien na nowa, a ja ta odkupie za w miare uczciwa cene. :mrgreen:

Opublikowano
Nie trzeba bo na razie nie planuje szybkiego powrotu do Polski, jedynie od czasu do czasu na urlop. A na autostradzie nie ma większej różnicy gdzie masz kierownice bo nie musisz wyprzedzać po przeciwnym pasie (sprawdzone bo jechalem juz do Polski i spowrotem swoim wczesniejszym samochodem z kierownica po angleisku )

Pozdrawiam i dziękuję za ocenę

Lepiej chyba jednak obszyc !! Co do kierownicy .... glupio to wyglada, ale w weekend jezdzilem takim autkiem z kiera po prawej stronie i ... - fajnie fajnie, tylko z biegami troche mialem klopot , ale fajna "przygoda"

Autko sliczne , kierunki zmien na biale :twisted:

Opublikowano

bardzo ładne A4, napęd super , fele za***iste, skórka fajna, kiera jak moja i najfajniejsza jaka jest do B5 :cool:

nawet "drzewa" nie zauważyłem :mrgreen:

Opublikowano

To kolega nie planuje zmiany kierownicy :mrgreen: ciekawe, nigdy nie jezdzilem z kiera po prawej stronie, chociaz sam sie zastanawialem czy nie kupic a4 b6 angielskiej wersji i przerobic dla siebie, kiere lepiej obszyj bo jest piekna

Opublikowano

ładne autko! gratuluje

Opublikowano

Naprawde zarabiste autko koleczka gittt :mrgreen: ...4x el .szyby wypasiona wersja i chyba fisa ma nawet co nie??

Opublikowano
Naprawde zarabiste autko koleczka gittt :mrgreen: ...4x el .szyby wypasiona wersja i chyba fisa ma nawet co nie??

Hmmm.. a co to fis?:) Jesli sie dowiem co to jest to odpowiem ci czy to ma:)

Pozdrawiam

Opublikowano

Bardzo fajne auto