Opublikowano 18 Stycznia 201016 l to w ka dać końcu co kupić głupi jestem zupełnie, master sport wytrzymał mi 20 tyś znowu dół stuka ile więc trzeba dać za komplet lema i jak najprościej go rozpoznać?
Opublikowano 18 Stycznia 201016 l to w ka dać końcu co kupić głupi jestem zupełnie, master sport wytrzymał mi 20 tyś znowu dół stuka ile więc trzeba dać za komplet lema i jak najprościej go rozpoznać? acha... a ja miałem zamiar kupować MSy na wiosne Chyba Fbiego zapodam bo podobno jest dobry i nie słychać o podróbkach i o odpadach poprodukcyjnych rozsypujących się w 3 miechy.
Opublikowano 18 Stycznia 201016 l Chyba Fbiego zapodam bo podobno jest dobry i nie słychać o podróbkach i o odpadach poprodukcyjnych rozsypujących się w 3 miechy. co do febiego to jeśli chodzi o wahacze to rewelacji nie ma może i są lepsze niż ms ale cena jest 2 razy droższa wiec wolałbym juz dopłacić do lema myśląc o febi
Opublikowano 18 Stycznia 201016 l to w ka dać końcu co kupić głupi jestem zupełnie, master sport wytrzymał mi 20 tyś znowu dół stuka ile więc trzeba dać za komplet lema i jak najprościej go rozpoznać? były już tematy kolego, jakbyś potrzebował Lema w super cenie to zapraszam do mnie do Szczecina [br]Dopisany: 18 Styczeń 2010, 21:40_________________________________________________a trzeba dac 1550zł
Opublikowano 19 Stycznia 201016 l Witam . Potrzebuje kupić prawy dolny tylny wahacz bo mi się tłucze. Jaką firme polecacie? Czy Master Sport będzie dobra? Proszę o pomoc .
Opublikowano 19 Stycznia 201016 l Witam . Potrzebuje kupić prawy dolny tylny wahacz bo mi się tłucze. Jaką firme polecacie? Czy Master Sport będzie dobra? Proszę o pomoc . A czytał kolega wątek ? Albo się wysilił i poszukał tego http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t24247.0.html;highlight=master+sport
Opublikowano 19 Stycznia 201016 l Witam . Potrzebuje kupić prawy dolny tylny wahacz bo mi się tłucze. Jaką firme polecacie? Czy Master Sport będzie dobra? Proszę o pomoc . Dobra a jak poczytasz to znajdziesz lepszą
Opublikowano 19 Stycznia 201016 l Czytałem... tylko obecnie jest kryzys dlatego spytałem o Master Sport. Mogę zawsze się zadłużyć na Febi, które kosztują ponad 200 zł albo Lemfordera za 240 zł...
Opublikowano 19 Stycznia 201016 l Zagadaj do kolegi TOM77 i zapytaj po ile by miał ten wahacz Chyba lepiej od razu coś rozsądnego włożyć Lem, TRW... Febi czy aż takie dobre ? TRW cenowo chyba podobnie więc wybrał to drugie jeśli już. Czytałeś wątek o MS to wiesz czego się możesz spodziewać...
Opublikowano 29 Stycznia 201016 l takie pytanie panowie ... dolny wahacz przedni lemfordera ile kosztuje ? Bo mi mechanik mowi ze nie znajde w Poznaniu poniżej 460 zł za sztuke ... mam B6 2003 1.9 TDI 133 KM ...
Opublikowano 31 Stycznia 201016 l znalazlem cos takiego czy warto czy moze se odpuszcze? http://cgi.ebay.pl/QUERLENKER-REP-SATZ-AUDI-A4-A6-VW-PASSAT-3B-VORDERACHSE_W0QQitemZ220547652237QQcmdZViewItemQQptZAutoteile_Zubeh%C3%B6r?hash=item3359aa1a8d
Opublikowano 31 Stycznia 201016 l znalazlem cos takiego czy warto czy moze se odpuszcze? http://cgi.ebay.pl/QUERLENKER-REP-SATZ-AUDI-A4-A6-VW-PASSAT-3B-VORDERACHSE_W0QQitemZ220547652237QQcmdZViewItemQQptZAutoteile_Zubeh%C3%B6r?hash=item3359aa1a8d Daruj sobie
Opublikowano 1 Lutego 201016 l Ja zasugerowałem opinią sąsiada, który ma założone wachacze w A4 i A6 firmy FAST i takie też założyłem do swojej niuni. NA razie mam przebieg ze tak powiem znikomy jakies 2 tys. Sąsiad zrobił juz ok 15 tys. i jest wszystko OK. Koszt zakupu 340 zł z akomplet + wymiana.
Opublikowano 2 Lutego 201016 l ale jakie już wynalazki po 340 zł?! to regeneracja 500 kosztuje Wychodzi po 40zł za wahacz (po równo) ale powiedzmy, że BANAN będzie kosztował 60-70zł, wyjdzie, że reszta wahaczy kosztuje po 30zł - odliczmy marżę, koszt transportu etc.. wyjdzie, że wahacz kosztuję tyle co pomarańcza