Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jakiej firmy wahacze polecacie do Audi?

WAHACZE W NASZYCH A4 753 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakie wahacze polecacie ?

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to w ka dać końcu co kupić głupi jestem zupełnie, master sport wytrzymał mi 20 tyś znowu dół stuka ile więc trzeba dać za komplet lema i jak najprościej go rozpoznać?

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Wyświetleń 873,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

to w ka dać końcu co kupić głupi jestem zupełnie, master sport wytrzymał mi 20 tyś znowu dół stuka ile więc trzeba dać za komplet lema i jak najprościej go rozpoznać?

acha... :shocked: a ja miałem zamiar kupować MSy na wiosne :shocked: Chyba Fbiego zapodam bo podobno jest dobry i nie słychać o podróbkach i o odpadach poprodukcyjnych rozsypujących się w 3 miechy.

Opublikowano

Chyba Fbiego zapodam bo podobno jest dobry i nie słychać o podróbkach i o odpadach poprodukcyjnych rozsypujących się w 3 miechy.

co do febiego to jeśli chodzi o wahacze to rewelacji nie ma może i są lepsze niż ms ale cena jest 2 razy droższa wiec wolałbym juz dopłacić do lema myśląc o febi

Opublikowano

były już tematy kolego, jakbyś potrzebował Lema w super cenie to zapraszam do mnie do Szczecina :)[br]Dopisany: 18 Styczeń 2010, 21:40_________________________________________________a trzeba dac 1550zł :)

Opublikowano

Witam :hi:.

Potrzebuje kupić prawy dolny tylny wahacz bo mi się tłucze. Jaką firme polecacie? Czy Master Sport będzie dobra?

Proszę o pomoc :).

Opublikowano

Potrzebuje kupić prawy dolny tylny wahacz bo mi się tłucze. Jaką firme polecacie? Czy Master Sport będzie dobra?

A czytał kolega wątek ?

Albo się wysilił i poszukał tego http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t24247.0.html;highlight=master+sport

:rolleyes:

Opublikowano

Dobra a jak poczytasz to znajdziesz lepszą :cool1:

Opublikowano

Czytałem... tylko obecnie jest kryzys dlatego spytałem o Master Sport. Mogę zawsze się zadłużyć na Febi, które kosztują ponad 200 zł albo Lemfordera za 240 zł...

Opublikowano

Lepiej wymienić raz a dobrze :cool1:

Opublikowano

Zagadaj do kolegi TOM77 i zapytaj po ile by miał ten wahacz ;)

Chyba lepiej od razu coś rozsądnego włożyć Lem, TRW... Febi czy aż takie dobre ? TRW cenowo chyba podobnie więc wybrał to drugie jeśli już.

Czytałeś wątek o MS to wiesz czego się możesz spodziewać...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

takie pytanie panowie ... dolny wahacz przedni lemfordera ile kosztuje ? Bo mi mechanik mowi ze nie znajde w Poznaniu poniżej 460 zł za sztuke ...

mam B6 2003 1.9 TDI 133 KM ...

Opublikowano

TOM77 :decayed:

Opublikowano

polecam kraft

Pochwal się jeszcze ile km. zrobiłeś na tym Krafcie :naughty:

Opublikowano

Ja zasugerowałem opinią sąsiada, który ma założone wachacze w A4 i A6 firmy FAST i takie też założyłem do swojej niuni. NA razie mam przebieg ze tak powiem znikomy jakies 2 tys. Sąsiad zrobił juz ok 15 tys. i jest wszystko OK. Koszt zakupu 340 zł z akomplet + wymiana.

Opublikowano

No to rzeczywiście miarodajne przebiegi :gwizdanie:

Opublikowano

ale jakie już wynalazki po 340 zł?!

to regeneracja 500 kosztuje :tongue4:

Opublikowano

ale jakie już wynalazki po 340 zł?!

to regeneracja 500 kosztuje :tongue4:

Wychodzi po 40zł za wahacz :decayed: (po równo) ale powiedzmy, że BANAN będzie kosztował 60-70zł, wyjdzie, że reszta wahaczy kosztuje po 30zł :decayed: - odliczmy marżę, koszt transportu etc.. wyjdzie, że wahacz kosztuję tyle co pomarańcza :polew: