Nosfer Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 Ja też tak powiedziałem zakładając poduszki pod silnik 3 miesiące i już napie*dalają :gwizdanie: Muszę teraz znowu wymieniać, a też chciałem "do sprzedaży" przejeździć.. _________________________________________________ Ktoś mi kiedyś skan gwarancji obiecał :gwizdanie:
domelq Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 tylko pytanie czy Wam te wahacze wytrzymają te 15 tyś. :gwizdanie: ????
Nosb Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 gdzies sie slyszalo ze MS 40 wytrzymaly a komus po 15 tys padly... Nie ma reguly...
franio Opublikowano 11 Lipca 2009 Opublikowano 11 Lipca 2009 mi 15-18 tys starczy na poltorej lub dwa lata a mi na pół roku...
pete_ross Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 Powiem tak, wiekszość z was wypowiada się o wahaczach nie mając zielonego pojęcia. Polecacie marki "firmy" ktore sa znane na rynku i droogie a jak padnie hasło lamforder to sracie po gaciach, ja zalozylem lamfordery za 1659zł i przejechałem 17tys. teraz dzwonia, wala i gorzej niz NONAME. Nie sugerumjy sie firma bo jak wiadomo co drogie to nie oznacze ze, dobre.
Mario600 Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 od kogo można kupić pewne wahacze na allegro febi lub LM. Wdzięczny będę za link.
rikardo Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 od kogo można kupić pewne wahacze na allegro febi lub LM. Wdzięczny będę za link. Tu masz linka do allegrowicza który sprzedaje wahacze Lemfordera http://allegro.pl/item686649605_wahacz_wahacze_audi_a4_a6_vw_passat_lemforder_ory.html Kupowałem u niego już i mogę potwierdzić ich jakość i nie są to wahacze zleżałe które co rusz pojawiają się w super ofercie a później ludzie dziwią się dlaczego bardzo szybko się rozpadły.
staniek Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 Kupiłem Febi od tego gościa http://moto.allegro.pl/show_user.php?uid=3162463 Aktualnie mam przelatane 34kkm, przy jakichś 30kkm coś tam zaczęło się odzywac, wkrótce trzeba będzie myślec o wymianie Wychodzi na to, że to chyba oryginalne Febi, co nie zmienia faktu, że mogłyby polatac pare kkm dłużej. Pozdr
domelq Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 Kupiłem Febi od tego gościa http://moto.allegro.pl/show_user.php?uid=3162463 Aktualnie mam przelatane 34kkm, przy jakichś 30kkm coś tam zaczęło się odzywac, wkrótce trzeba będzie myślec o wymianie Wychodzi na to, że to chyba oryginalne Febi, co nie zmienia faktu, że mogłyby polatac pare kkm dłużej. Pozdr Przynajmniej nie przepłaciłeś bo cena dość spoko jak na FEBI
Doman13 Opublikowano 15 Lipca 2009 Opublikowano 15 Lipca 2009 Ja też tak powiedziałem zakładając poduszki pod silnik 3 miesiące i już napie*dalają :gwizdanie: Muszę teraz znowu wymieniać, a też chciałem "do sprzedaży" przejeździć.. _________________________________________________ Ktoś mi kiedyś skan gwarancji obiecał :gwizdanie: ja Ci obiecałem tylko o tym zapomniałem, niebawem wstawię... jedno wiem o tej gwarancji. Nie chcę jej sprawdzać. Jak na razie MS przejechały 3 tyś i jest cisza. A zaliczyłem kilka spoooorych dziur.
Nosfer Opublikowano 26 Lipca 2009 Opublikowano 26 Lipca 2009 ja Ci obiecałem tylko o tym zapomniałem, niebawem wstawię... jedno wiem o tej gwarancji. Nie chcę jej sprawdzać. Spoko luz Powiem tak, wiekszość z was wypowiada się o wahaczach nie mając zielonego pojęcia. Polecacie marki "firmy" ktore sa znane na rynku i droogie a jak padnie hasło lamforder to sracie po gaciach, ja zalozylem lamfordery za 1659zł i przejechałem 17tys. teraz dzwonia, wala i gorzej niz NONAME. Nie sugerumjy sie firma bo jak wiadomo co drogie to nie oznacze ze, dobre. Normalnie usłyszałem sentencje życia. Mamy na forum wyznacznika wszystkich kierowców i ich zawieszeń. Jeden co ma problem z wahaczami lemfordera, a podważa opinie przynajmniej kilkudziesięciu kierowców Może źle poskładali Ci te wahacze, że się porozsypywały. Poza tym masz na nie gwarancję, więc z niej skorzystaj. A na hasło Lamforder nikt tu nie sra po gaciach.. Na "Lemforder" może lekko posikujemy :polew:
Buba Opublikowano 26 Lipca 2009 Opublikowano 26 Lipca 2009 a ile poszczególni producenci daja gwarancji na wahacze?
strzala_123 Opublikowano 26 Lipca 2009 Opublikowano 26 Lipca 2009 a ile poszczególni producenci daja gwarancji na wahacze? a czy to ważne ile? skoro żaden reklamacji nie uznaje
Buba Opublikowano 26 Lipca 2009 Opublikowano 26 Lipca 2009 why?? jak sam montowales to rozumiem ale jak masz papier jakiegos warsztatu??
strzala_123 Opublikowano 26 Lipca 2009 Opublikowano 26 Lipca 2009 zawsze można zgonić na złą eksploatacje, stan polskich dróg, rozpatrzenie takiej reklamacji pewnie trochę trwa, nawet jeżeli oddasz to autko będzie musiało czekać niesprawne na decyzje, która najprawdopodobniej bezie negatywna
marcin774 Opublikowano 26 Lipca 2009 Opublikowano 26 Lipca 2009 Mam pytanie odnośnie wymiany wahaczy. Czy prawdą jest, że jak się wymienia to należy wymieniać już cały komplet czy można wymieniać je na sztuki?
greengrass Opublikowano 26 Lipca 2009 Opublikowano 26 Lipca 2009 Czy prawdą jest, że jak się wymienia to należy wymieniać już cały komplet czy można wymieniać je na sztuki? Wszystko zależy w jakim stanie są pozostałe. Generalnie wymieniając komplet masz spokój na jakiś czas, robisz wszystko za jednym zamachem i oszczędzasz na ustawianiu zbieżności po każdej wymianie.
fend18 Opublikowano 26 Lipca 2009 Opublikowano 26 Lipca 2009 Czy prawdą jest, że jak się wymienia to należy wymieniać już cały komplet czy można wymieniać je na sztuki? Wszystko zależy w jakim stanie są pozostałe. Generalnie wymieniając komplet masz spokój na jakiś czas, robisz wszystko za jednym zamachem i oszczędzasz na ustawianiu zbieżności po każdej wymianie. przy wymianie wahaczy nie ustawia sie zbieznosci, bo niby po co?
Iverson Opublikowano 26 Lipca 2009 Opublikowano 26 Lipca 2009 ...ja po wymianie na nówki ori z aso...odliczam km do 1 puknięcia
Patrykbor Opublikowano 26 Lipca 2009 Opublikowano 26 Lipca 2009 ...ja po wymianie na nówki ori z aso...odliczam km do 1 puknięcia to licz
Rekomendowane odpowiedzi