Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jakiej firmy wahacze polecacie do Audi?

WAHACZE W NASZYCH A4 753 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakie wahacze polecacie ?

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Wyświetleń 874,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dobrze by to był "macnąć" przed zakupem co to za wartość przedstawia, gdzieś tu na forum czytałem, że z jakiejś firmy to tuleje wylatywały jeszcze przed zamontowaniem na aucie więc :kwasny:

Opublikowano
Witam, kozystal ktos z produktow firmy Denckermann? Przesylam linka do aukcji: wahacze VW PASSAT B5 AUDI A4 A6 C5 śruby HD+gratis (2358226323) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Nie wiem czy warto.

Pzdr

Pytałem mojego mechanika i mówił, że szajs, ale przyjmują i uznają reklamacje.

Opublikowano

Witam kolegow mi sie udalo kupic do b6 lemfordera chyba tak to sie pisze i jak narazie jestem zadowolony tylko ze nie wiele przejechalem bo ok 10tys kilometrow

Opublikowano
Witam, kozystal ktos z produktow firmy Denckermann? Przesylam linka do aukcji: wahacze VW PASSAT B5 AUDI A4 A6 C5 śruby HD+gratis (2358226323) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Nie wiem czy warto.

Pzdr

takie założyłem koledze i po 5 miesiącach i nieco ponad 10tyś.km cztery górne stukały,dolne proste były w stanie opłakanym,po wyjęciu bez mała sworznie nie powypadały,z mojej strony nie polecam.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Takie małe pytanko czy zna ktoś jakiegoś pewnego sprzedawcę kompletnego zawiasu Lemfordera na allegro? W InterCarsie powiedzieli kumplowi 2300 (duże zniżki bo codziennie coś u nich zamawia) a na allegro za 1600 już można kupić.

Opublikowano

Tom77 z forum.

Opublikowano

Własnie założyłem komplet MS przy przebiegu 213 kkm. Zobaczymy ile da radę.

Opublikowano

Dwa tygodnie temu zalozylem lewa strone MS a wczoraj prawa, oby wytrzymaly chociaz dwa lata, bo nie duzo jezdze, z 10tysi rocznie:D

Opublikowano

No to powodzenia, u mnie nie zdały egzaminu:thumbdown:

Opublikowano

u mnie narazie LMO 30tkm na gwincie i nadal cisza:whistling: (odkukać w nie malowane) a droga do roboty...łojojojjj...:facepalm:

Opublikowano

Hmm...za 500...dwa dolne wahacze LMO lub za 600 4 gorne wahacze LMO:decayed:

Albo za około 600 zestaw Mastersporta i modlić się, aby się trafiła dobra partia (max 30-50tkm), a nie taka co pochodzi Ci w aucie max 10tkm:whistling:

Opublikowano

ostatnio wymieniałem cały komplet firmy "kraft" i po 5 miesiącach nie chcieli mi przeglądu podbić czyli gdzieś po 10tys, a zarzekali się że 100tys wytrzymają. Czyli na MS przejadę 40-50tys?

Opublikowano

Zależy na jaką partię MS trafisz, nie pytaj czym to jest spowodowane. Jedni jeżdzą te powiedzmy 50tkm a inni nawet 10tkm nie przejeżdzą:facepalm:

Opublikowano

ale z tego co czytałem to z tej półki cenowej to chyba najlepsze? bo jutro raczej będę kupował

Opublikowano

ojj tak...z półki cenowej MS góruje:wink: a nie jakieś krafy, febi czy też inne "no name":facepalm: a tym bardziej daj sobie spokój z Made in China:doh:

Opublikowano

i jeszcze jedno gdzie najlepiej takie kupić, z allegro??

Opublikowano

Tutaj masz namiary na przykładowy sklep który normalnie istnieje i można do niego jechać coś kupić a który sprzedaje też na Allegro ;) Byłem raz u nich (bo to mam tam do nich rzut kamieniem) ale akurat od nich wahaczy nie mam (jeszcze), za to kolega kupował u nich te MS do A6 i mówił że za***iste :wink:

WAHACZE MASTER SPORT AUDI A4 A6 PASSAT B5 +GRATIS (2402482630) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Choć z drugiej strony sprzedają tego na tyle dużo że cholera wie na jaką partię się trafi... Ale to już inna sprawa :naughty: