P-U-M-A Opublikowano 20 Maja 2012 Opublikowano 20 Maja 2012 A gdzie masz np. Podgrzewane siedzenia kolego? ---------- Post dopisany at 13:23 ---------- Poprzedni post napisany at 13:23 ---------- Ale wstyd nie ma tempomatu. ten od korbotroniku w tylnych drzwiach się odezwał Jeszcze se będziesz chciał pokręcić:grin:
Tomasz Opublikowano 20 Maja 2012 Autor Opublikowano 20 Maja 2012 A gdzie masz np. Podgrzewane siedzenia kolego? a co nie czułeś ostatnio podgrzewanego siedzenia jak się kręciłeś na fotelu:decayed: ---------- Post dopisany at 13:25 ---------- Poprzedni post napisany at 13:23 ---------- podgrzewane materiałowe siedzenia to są tak potrzebne jak puszystej swetr w lato:decayed:
P-U-M-A Opublikowano 20 Maja 2012 Opublikowano 20 Maja 2012 A gdzie masz np. Podgrzewane siedzenia kolego? a co nie czułeś ostatnio podgrzewanego siedzenia jak się kręciłeś na fotelu:decayed: ---------- Post dopisany at 13:25 ---------- Poprzedni post napisany at 13:23 ---------- podgrzewanie materiałowe siedzenia to są tak potrzebne jak puszystej swetr w lato:decayed: Żeby mnie podgrilować trochę musiałeś auto pożyczyć Oj ja z ogrzewania dużo korzystam w zimę.
P-U-M-A Opublikowano 20 Maja 2012 Opublikowano 20 Maja 2012 bo nie masz żony:grin: Na szczęście:dance2:
Tomasz Opublikowano 20 Maja 2012 Autor Opublikowano 20 Maja 2012 bo nie masz żony:grin: Na szczęście:dance2:
MrTea Opublikowano 20 Maja 2012 Opublikowano 20 Maja 2012 A gdzie masz np. Podgrzewane siedzenia kolego? a co nie czułeś ostatnio podgrzewanego siedzenia jak się kręciłeś na fotelu:decayed: ---------- Post dopisany at 13:25 ---------- Poprzedni post napisany at 13:23 ---------- podgrzewanie materiałowe siedzenia to są tak potrzebne jak puszystej swetr w lato:decayed: Żeby mnie podgrilować trochę musiałeś auto pożyczyć Oj ja z ogrzewania dużo korzystam w zimę. to uważaj na korzonki, łatwo się załatwić
P-U-M-A Opublikowano 20 Maja 2012 Opublikowano 20 Maja 2012 bo nie masz żony:grin: Na szczęście:dance2: Przynajmniej zawsze mam czas:banan:
Tomasz Opublikowano 20 Maja 2012 Autor Opublikowano 20 Maja 2012 on w tym wieku nie wie gdzie ma korzonki:whistling:
P-U-M-A Opublikowano 20 Maja 2012 Opublikowano 20 Maja 2012 A gdzie masz np. Podgrzewane siedzenia kolego? a co nie czułeś ostatnio podgrzewanego siedzenia jak się kręciłeś na fotelu:decayed: ---------- Post dopisany at 13:25 ---------- Poprzedni post napisany at 13:23 ---------- podgrzewanie materiałowe siedzenia to są tak potrzebne jak puszystej swetr w lato:decayed: Żeby mnie podgrilować trochę musiałeś auto pożyczyć Oj ja z ogrzewania dużo korzystam w zimę. to uważaj na korzonki, łatwo się załatwić Oczywiście korzystam z umiarem nie griluje sie przez 3 h a potem wychodzę na zimno:wink:
Tomasz Opublikowano 20 Maja 2012 Autor Opublikowano 20 Maja 2012 bo nie masz żony:grin: Na szczęście:dance2: Przynajmniej zawsze mam czas:banan: to fakt
P-U-M-A Opublikowano 20 Maja 2012 Opublikowano 20 Maja 2012 on w tym wieku nie wie gdzie ma korzonki:whistling: A ty w tym wieku już nie pamiętasz gdzie masz...... :polew::polew:
Tomasz Opublikowano 30 Maja 2012 Autor Opublikowano 30 Maja 2012 no i musisz mi o tym przypominać ---------- Post dopisany 30-05-2012 at 10:09 ---------- Poprzedni post napisany 20-05-2012 at 13:32 ---------- od ponad pół roku mam dekory w czarnej perle na aucie i nigdy nie było czasu zrobić dobre foto w słońcu, przy okazji zakładania maskownic Bose polerowałem dekory i jest foto:
paput Opublikowano 30 Maja 2012 Opublikowano 30 Maja 2012 takie jak moja ramka konsoli środkowej:kox:
audisan Opublikowano 30 Maja 2012 Opublikowano 30 Maja 2012 stary gdzie można dostać takiego misia? i kurczek jak ja bym chciał mieć u siebie szerokie listwy na drzwiach, te poliftowe
Tomasz Opublikowano 30 Maja 2012 Autor Opublikowano 30 Maja 2012 stary gdzie można dostać takiego misia? i kurczek jak ja bym chciał mieć u siebie szerokie listwy na drzwiach, te poliftowe ja mojego dostałem w prezencie, ale na allegro też widziałem takie pedobery:decayed:
audisan Opublikowano 30 Maja 2012 Opublikowano 30 Maja 2012 faktycznie, znalazłem POLICJANT DROGÓWKA W KAMIZELCE miś maskotka (2366206508) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ale z mordy widać że slużbista koszula, pagony.. to chyba oficer aaaale zamówiłem, może na dzień dziecka dostane
Tomasz Opublikowano 30 Maja 2012 Autor Opublikowano 30 Maja 2012 faktycznie, znalazłem POLICJANT DROGÓWKA W KAMIZELCE miś maskotka (2366206508) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ale z mordy widać że slużbista koszula, pagony.. to chyba oficer aaaale zamówiłem, może na dzień dziecka dostane jakoś taki bucowaty ten miś
audisan Opublikowano 30 Maja 2012 Opublikowano 30 Maja 2012 no nie jest przyjemny podobny troche z ryja do Pani z 'R' z takiej mieściny jak Radziejów.. brzydka jak noc listopadowa nie ubliżając nocom listopadowym
kaju Opublikowano 30 Maja 2012 Opublikowano 30 Maja 2012 no nie jest przyjemny podobny troche z ryja do Pani z 'R' z takiej mieściny jak Radziejów.. brzydka jak noc listopadowa nie ubliżając nocom listopadowym Oj w Radziejowie często bywałem, śmiałem się z chłopakami z Yorka... asy niesamowite
Rekomendowane odpowiedzi