przemciotorun Opublikowano 30 Maja 2012 Opublikowano 30 Maja 2012 Kaju w radziejowie tym "niedaleko" torunia?
kaju Opublikowano 30 Maja 2012 Opublikowano 30 Maja 2012 Tak, dojeżdżałem z meblami po całej Polsce, Radziejów, Aleks Kujawski, Ciechocinek to do Yorka. Do Torunia też dojeżdżałem kilka razy do KLEO na Skłodowską, tam to się zawsze w korku nastałem...
przemciotorun Opublikowano 30 Maja 2012 Opublikowano 30 Maja 2012 no widzisz to trzeba sie jakos spotkac..... teraz to ogolnie caly torun przejechac w godzinach popoludniowych jest przeyebane..
kaju Opublikowano 30 Maja 2012 Opublikowano 30 Maja 2012 Ja w Londynie teraz żyje... To było dwa lata temu, a zazwyczaj trafiałem po 16 na Toruń, że do tej pory nic z tym nie zrobili... Dobra nie róbmy OT w wątku
Tomasz Opublikowano 30 Maja 2012 Autor Opublikowano 30 Maja 2012 Ja w Londynie teraz żyje... To było dwa lata temu, a zazwyczaj trafiałem po 16 na Toruń, że do tej pory nic z tym nie zrobili... Dobra nie róbmy OT w wątku a nie robili obwodnicy Torunia? moją B5 kupiłem w Toruniu:banan:
kaju Opublikowano 30 Maja 2012 Opublikowano 30 Maja 2012 Jak kojarzę, to bardziej w stronę Gniezna od Radziejowa rozkopywali, Torunia nie kojarzę, żeby coś grzebali. Generalnie Skłodowska w godzinach szczytu była przejebana, pod sklep średnio 40-45 minut mi zajmowało dojazd jak już wbiłem się w Skłodowską... porażka straszna, później wyjechać też był Meksyk, bo nikt Cie nie wpuści, osobówką to jeszcze wskoczysz jakoś na chama, ale ciężarowym to tylko błaganie na CB, żeby któryś wpuścił.
przemciotorun Opublikowano 30 Maja 2012 Opublikowano 30 Maja 2012 obwodnica niby jest ale jak ktos musi na centrum/przez most to porazka..... ---------- Post dopisany at 21:58 ---------- Poprzedni post napisany at 21:58 ---------- oki konczymy ot ---------- Post dopisany at 21:59 ---------- Poprzedni post napisany at 21:58 ---------- ide dalej walczys z listwami....
P-U-M-A Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Kurde ale cisza w temacie po za wymianą oleju nic się w tym aucie nie dzieje:decayed:
Tomasz Opublikowano 5 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2012 głupoty gadasz cały czas coś się dzieje, obecnie wpadły nowe końcówki wydechu, w piątek jadę na Euro a potem będzie dalej się coś działo
P-U-M-A Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 No no widzę że coś innego teraz rezasz:decayed:
Tomasz Opublikowano 5 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2012 No no widzę że coś innego teraz rezasz:decayed:
H4mm3R Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 głupoty gadasz cały czas coś się dzieje, obecnie wpadły nowe końcówki wydechu, w piątek jadę na Euro a potem będzie dalej się coś działo Fajne to masz:naughty: :polew:
P-U-M-A Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 głupoty gadasz cały czas coś się dzieje, obecnie wpadły nowe końcówki wydechu, w piątek jadę na Euro a potem będzie dalej się coś działo Fajne to masz:naughty: http://www.capa.me/uploads/posts/2012-05/fotoprikoly1111.jpg :polew: Na żywo robi jeszcze szerszą robotę :polew::polew:
Tomasz Opublikowano 19 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2012 zderzak w malowaniu, idzie cały w kolor:banan:
Tomasz Opublikowano 19 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2012 dokładki maluj przecież napisałem że poszedł cały zderzak w kolor:wink:, przód też będzie zrobiony (ale z tym mi się nie spieszy bo jest mało widoczna dokładka)
Rekomendowane odpowiedzi