DarkMind Opublikowano 1 Marca 2014 Opublikowano 1 Marca 2014 jeśli dobrze zrozumiałem rozpiskę na górze navi, to chyba ten pin mam, tzn wydaje mi się, że wszystkie piny w komplecie są, navi z 2011r.
turbobastard Opublikowano 2 Marca 2014 Opublikowano 2 Marca 2014 Slabo widoczna fotka. Sorki na komorce w aplikacji byla slaba, ale w przegladarce bylo juz czytelne. No masz ten rfsl, szkoda ze zdjecie nie siega rozpiski pinow odpowiadajacych za video in.
DarkMind Opublikowano 2 Marca 2014 Opublikowano 2 Marca 2014 zmieniłem fotke, u mnie w komórce też większosć zdjęc z forum źle wygląda, nie wiem czemu.
junior555 Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 Panowie mam małe pytanko, jak włączę światła to nawigacja przechodzi mi w tryb nocny niezależnie od godziny,jak wyłączę światła przechodzi w tryb dzienny,co to może być ? Tryb zmiany mam ustawiony na auto
wladi Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 Panowie mam małe pytanko, jak włączę światła to nawigacja przechodzi mi w tryb nocny niezależnie od godziny,jak wyłączę światła przechodzi w tryb dzienny,co to może być ? Tryb zmiany mam ustawiony na auto No i tak powinno być musisz w ustawieniach wyłączyć to auto:wink:
chopin Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 Panowie mam małe pytanko, jak włączę światła to nawigacja przechodzi mi w tryb nocny niezależnie od godziny,jak wyłączę światła przechodzi w tryb dzienny,co to może być ? Tryb zmiany mam ustawiony na auto ja tak mam i jest ok . W nocy nie napitala tak po gałach a w dzień też czytelnie. A jak Ty byś chciał ?
DarkMind Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 no to właśnie tryb auto tzn, że zmienia automatycznie kolory jak włączysz światła nie musisz ręcznie tego robić, a tam masz ustawienie auto, albo dzień albo chyba i noc, więc jak wolisz możesz ręcznie ustawić.
woszu Opublikowano 11 Marca 2014 Opublikowano 11 Marca 2014 DarkMind, uporałeś się już z tą kamerką w ledowej navi?
DarkMind Opublikowano 11 Marca 2014 Opublikowano 11 Marca 2014 Tak jak rozmawialismy, w czwartek się umowilem, żeby jeszcze napiecieyna rfsl sprawdzić dam znać jal wyszło Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
silnik Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 ANTENA GPS NAVI RADIO REKIN A4 B6 B7 8E9035503G (4061840359) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Może ktoś potrzebuje takiej antenki.
DARK-TI Opublikowano 17 Marca 2014 Opublikowano 17 Marca 2014 RNS-E witam wszystkich, autko mam już jakiś dłuższy czas i było ok. ale od dłuższego czasu mam poważny problem z radiem. Czasami załączy się i działa, ale do pewnego czasu i wszystko znika z ekranu a on zaczyna lekko migać. Czasem wyłącza się i załącza i tak kilka razy z rzędu czasami zaskoczy a czasami nie. Jak dłuższy czas miga to wyłączam go na bezpieczniku żeby nic się nie stało. Proszę o pomoc, radę, adres fachowców którzy mieli takie radio w naprawie.
turbobastard Opublikowano 17 Marca 2014 Opublikowano 17 Marca 2014 Tasma ekranu kolego, na to mi to wyglada, ekran znika a muzyka dalej gra itp?
Tom A4 Opublikowano 17 Marca 2014 Opublikowano 17 Marca 2014 Niekoniecznie jest to wina taśmy. Skoro mryga i zmienia częstotliwość to najprawdopodobniej elektronika lcd to dość częsta przypadłość starszych modeli rns-e
turbobastard Opublikowano 17 Marca 2014 Opublikowano 17 Marca 2014 Jesli mruga ekran, lub sie wylacza a dalej np muzyka gra to obstawialbym tasme, niech ja sobie sprawdzi
turbobastard Opublikowano 17 Marca 2014 Opublikowano 17 Marca 2014 ale jakis pomysl juz ma podsuniety, tylko brac i rozkrecac. Mialem raz tak ze wyatarczylo tasiemke tylko przyciac z 2mm i znow smigalo
miszka Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 Co do zanikającego obrazu na wyświetlaczu albo jego calkowitym braku , nie koniecznie musi być to tasiemka. W starszych modelach RNS-E jest w elektronice wyświetlacza jedno miejsce które lubi sie przegrzewać i przez to może zanikać obraz. Ale wystarczy to miejsce podgrzać hot gunem , żeby luty załapały i wszystko wraca do normy.
Lutek90 Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 witam , mam pytanie kupilem rns na ebay od dosyc pewnego typa bo mial bardzo duzo pozytywnych komentarzy i problem tkwi w tym przyslzo radio odpalilem i wszystko dziala tylko pojawilo sie okienko o podanie kodu napisalwm mu wiadomosc wczoraj zeby podal kod a odpisal mi ze jest na wakacjach teraz wraca za 7 dni ale ze to brata radio bylo i zebym mu napisal ile liczb czy tam cyfr ma ten kod i gdzie go znalesc moze to on napisze bratu zeby mi to wyslal wiec pytanei tutaj do was gdzie taki kod moze ten typ odnalesc zeby mi go wyslac ? w instrukcji czy gdzie ?
woszu Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 Powinna byc naklejka w książce od navi. 4-ro cyfrowy kod. Pooglądaj navi, bo może być też gdzieś naklejony na obudowie.
Lutek90 Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 dziekuje za szybka odpowiedz napisalem mu juz wiadomosc , teraz czekam na wiadomosc , watpie by wala krecil bo to angol i ma multum pozytywnych komentarzy , na navi nigdzie nie ma , jak mi nie poda to albo na policje trzeba bedzie podksoczyc albo pobaiwc sie w sciagniecie kodu samemu
Rekomendowane odpowiedzi