Patryś Opublikowano 4 Lipca 2014 Opublikowano 4 Lipca 2014 Cytat z pierwszego posta. po tej zmianie w zegarach należy je zrestartować ( albo wyciągnąć bezpiecznik, albo odłączyć akumulator, albo odczekać parę godzin). u siebie tylko zrestartowałem zegary ale to nie wystarczyło dopiero jak zamknąłem auto spaliłem papierosa albo nawet dwa ( jakieś 5-10 minut) i wróciłem do niego to dopiero wszystko zaczęło działać ( logo S4 oraz wyświetlanie na FISie)
turbobastard Opublikowano 4 Lipca 2014 Opublikowano 4 Lipca 2014 Taaa, no to to dawno zrobione, jak ludziom koduje to wystarczy 5 minut i wszystko hasa. Zaloze sie ze mam cos zwalone w canach bo i blutek dziala tylko po rozlaczeniu quadlocka do pierwszego ponownego uruchomienia auta.
bosniak_sg Opublikowano 7 Lipca 2014 Opublikowano 7 Lipca 2014 Kodowalem dzisiaj rns-e z zegarami i tak w kanale 56 w adaptacji mam napewno dobrze, natomiast w zegarach mam problem bo na kanale 62 mam tak i nie bardzo wiem co wpisac, na kanale 60 też mam dziwnie i nie wiem co powpisywać i strzałek na FIS-e nie widac, na kanale 61 mam wartość 3331 jak w pierwszym poscie
bosniak_sg Opublikowano 7 Lipca 2014 Opublikowano 7 Lipca 2014 Hmm zmieniłem i jak strzałek na FIS nie było tak nie ma
turbobastard Opublikowano 7 Lipca 2014 Opublikowano 7 Lipca 2014 Trase masz zaplanowana? Podjedz kawalek
Tom A4 Opublikowano 7 Lipca 2014 Opublikowano 7 Lipca 2014 strzałki pojawiają się dopiero po jakimś czasi navi przełącza navigowanie z lcd na fis
turbobastard Opublikowano 7 Lipca 2014 Opublikowano 7 Lipca 2014 O, Alvaro, jest sprawa, niedawno przechodzilem z symphony2 na rnse i mialem problem z navi ktora sie grzala za sprawa nie przelozenia pinu Bose z B3 do B7 w quadlocku, to sie tyczy tylko tych ktorzy maja Bose rzecz jasna, moze dodasz ta informacje dla potomnych do pierwszego postu?
bosniak_sg Opublikowano 8 Lipca 2014 Opublikowano 8 Lipca 2014 Ok, dzisiaj rano zaplanowałem trase i śmiga, że aż miło Dziekuje bardzo za pomoc, powiedzcie jeszcze prosze czy moj soft jest świeży SW: 0750 i HW: H70 i do jakiej wielkosci przeczyta karty SD?
bosniak_sg Opublikowano 8 Lipca 2014 Opublikowano 8 Lipca 2014 Dzieki ---------- Post dopisany at 19:41 ---------- Poprzedni post napisany at 10:14 ---------- Hmm znalazłem w domu MMC 4 GB zwykła z przejściowką nie HC wrzucilem na nia 7 folderów. W 5 z nich po okolo 40 mp3, a w pozostałych 2 folderach po 2 katalogi po około 20 mp3 i wsadzam do Rns i ładuje, laduje ładuje ładuje i tak juz z 10 min? Robie coś nie tak?
turbobastard Opublikowano 8 Lipca 2014 Opublikowano 8 Lipca 2014 Bo to czyta do 2gb karte na slot, czyli razem 4gb
alvaro Opublikowano 8 Lipca 2014 Autor Opublikowano 8 Lipca 2014 A jak masz sformatowaną kartę ? Mi w b6 i b7 czytało bez problemu 4Gb kartę oczywiście nie HC...
alvaro Opublikowano 8 Lipca 2014 Autor Opublikowano 8 Lipca 2014 No to niby git... Rozumiem że w obu slotach to samo... A jaki bit rate utworów i jakie długości nazw plików ??
bosniak_sg Opublikowano 8 Lipca 2014 Opublikowano 8 Lipca 2014 W każdym slocie inna karta w jednym 2 w drugim 4 GB. Długosci plików jak długości plikow, autor i tytuł. Bitrate 320
Rekomendowane odpowiedzi