turbobastard Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 A to nie wiem, na starszych mapach wiem ze to nie smigalo
SikoraEłk Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 a jak masz w ustawieniach źródła TMC ? masz do wyboru źródło czy tylko jak ja "auto" ?
turbobastard Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Sprawdzil bym ale fura stoi u mechanika :/
SikoraEłk Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 może jak odbierzesz to sprawdź i napisz ok
turbobastard Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Haha, za szybko to to nie bedzie
cys Opublikowano 4 Września 2014 Opublikowano 4 Września 2014 Mam problem z brakiem info z radia/mp3/cd na Fis'ie, info z nawigacji pokazuje się normalnie, ori BT tak samo jest. Zauważyłem jedną rzecz, jeśli odpalę radio ręcznie po przekręceniu kluczyka( wyłączenie na zapłonie-->wyciągniecie kluczyka-->odczekanie aż navi wyłączy się całkowicie--> przekręcenie kluczyka--> odpalenie navi ręcznie)info pojawia się ale tylko do momentu aż pojawi się dźwięk, i znika... Raz była sytuacja że po odpaleniu nie było dźwięku i wtedy info też się pokazywało cały czas, aż do resetu. W liczniku jest jeszcze wsad z angola, can'y podpięte dobrze na 1000%, żadne kodowanie zegarów nie pomaga. Jakieś sugestie?
RS Opublikowano 6 Września 2014 Opublikowano 6 Września 2014 Panowie co może być przyczyną nie pokrywania się strzałki na mapie z aktualną drogą, mianowicie jest on przesunięty pare metrów od drogi którą aktualnie jadę. U mnie był wlasnie tez ten problem. Ale jak miałem sprawdzic ilośc satelity to pokazywało mi 8 i sie naprawilo. Wczoraj znów zaczęło mi swirowac, i sprawdziłem- tez pokazuje 8 satelit. Strzałka czasami pokazuje jakbym do tylu jechał. Obraca sie i zbacza z trasy. Zaczęło mi sie to dziać po gradobiciu. Czy jest możliwe zeby antena dostała? Jak to jest z ta kalibracja? Gdzie to mozna ustawić ?
Krumak Opublikowano 30 Września 2014 Opublikowano 30 Września 2014 Koledzy jak w RNS-E zmienić język lektora, np. z angielskiego na niemiecki??
Macharadziu Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 Orientuje sie ktos jak to jest ze zmiana RNS D na RNS E ? Pasuje p&p w sensie elektrycznym ?
ucho.77 Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 Orientuje sie ktos jak to jest ze zmiana RNS D na RNS E ? Pasuje p&p w sensie elektrycznym ? różnią się kostkami, musisz przejściówkę kupić
turbobastard Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 Nie, jeden kabelek trzeba zmienic z tego co pamietam chyba kline
Macharadziu Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 To w koncu musze kupic przejsciowke czy zmienic jeden kabel ? Ktos takie cos robil taka przekladke z D na E ?
turbobastard Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 Jak jest tam quadlock tez to jaka inna przejsciowka?
Macharadziu Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 Jak jest tam quadlock tez to jaka inna przejsciowka? No wlasnie przecie to nie stare a4 przed liftem to je tez 2din przecie :/ jak wyciagne bd patrzyl. Chcialem zrobic rozeznanie co na mnie czeka. To mowisz kolego jeden kabel tylko jak cos ?
turbobastard Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 Ja z tego co pamietam to kline przekladalem u goscia ale pogoogluj bo tam kline nie byl oznaczony na naklejce rns-d
Macharadziu Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 Oki bd dzialal to bd szukal poki co dzieki wielkie
ucho.77 Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 w rnsd jest zwykłe iso erse quadlock zupełnie inne złącza concert III jest na quadlocku i przy zmianie concerta na rnse trzeba przepiąć przewody
turbobastard Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 Hmmmmm, ja juz nie wiem kurde pamiec ma zawodna jest ;p najlepiej wytargaj i zobacz co jest z tylu
ucho.77 Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 Bartek na pewno w "D" jest zwykłe iso tak jak w concertach , dopiero concertIII dostał quadlocka
Rekomendowane odpowiedzi