jacek Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Witam moj rsn -e nie pokazuje nic na desce.Nie mam calego fisu,tylko pokazuje ile moge zrobic na baku.a4 b6 2002. czy mozna dorobic albo programowac FIS ?sam przelacznik nie zalatwia tego.napewno. jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 29 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 jacek kodowanie ale o tym jest wątek wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokos Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 W jaki sposób można usunąć zarysowania ekranu RNS'a? Pasta jakaś? Wymiana elementu zarysowanego? Możliwe we własnym zakresie? Jaki koszt? Itp związane z tym tematem ;( moze cos takiego? http://www.allegro.pl/item527614605_tlenek_ceru_200g_do_polerki_szyb_i_reflektorow.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 tak tylko wyświetlacz w RNSie nie jest szklany, mówię Ci AndyN spróbuj z pastą do zębów. Tu masz filmik jak to działa na porysowanej płycie CD http://pl.youtube.com/watch?v=Z537As9ehXo&feature=related na YT masz pełno takich filmików a nawet jak bananem da się wypolerować takie rysy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokos Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 fakt,na smierc zapomnialem ze to nie szklo.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hołk Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Lepiej niczym tego nie ruszaj, bo jak zetrzesz powłokę z wyświetlacza to dopiero będziesz płakał. Było gdzieś na forum o takim przypadku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokos Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Lepiej niczym tego nie ruszaj, bo jak zetrzesz powłokę z wyświetlacza to dopiero będziesz płakał. Było gdzieś na forum o takim przypadku. rzeczywiscie bylo,starla sie komus ta powloka antyreflesyjna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 31 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 jacek musisz przeadaptować zegary tak jak to opisałem w pierwszym poście (dodać 4...) kokos155 rzeczywiscie bylo,starla sie komus ta powloka antyreflesyjna Nie jednej osobie się starła... Antyrefleks jest bardzo delikatny... Do polerowania (ale automatycznie i zdzierania powłoki antyrefleksyjnej) używa się ściereczek filcowych (dostępnych w sklepach z akcesoriami lakierniczymi) Z tym że aby to dobrze zrobić (nie narobić "mijaków" w narożnikach) trzeba rozebrać ekran RNSa (ściągnąć plastikową ramkę wkoło ekranu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Trzeniu a oddałeś go do czyszczenia i się nie poprawiło ?? nie , jeszcze nie... chciałem rozeznać sprawę gdyby i to nic nie dało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 31 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Ty nie rozeznawaj tematu tylko odżałuj 30 czy 50 zł i oddaj najpierw laser do wyczyszczenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 odżałuj 30 czy 50 zł ALVIK to jest najmniejszy problem , poprostu raz że nie mam czasu a dwa w Krk nie mam znajomego (zaufanego) warsztatu Podjadę do Kolegi Kobra7 i może uda się coś zdziałać , sam tego nie ruszam bo mam 2 lewe ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 31 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Trzeniu Podjadę do Kolegi Kobra7 Nareszcie żeś się zdecydował tylko ile jeszcze upłynie od decyzji do działania... ?? Nie żal Ci że nowa mapa się marnuje ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Trzeniu Podjadę do Kolegi Kobra7 Nareszcie żeś się zdecydował tylko ile jeszcze upłynie od decyzji do działania... ?? Nie żal Ci że nowa mapa się marnuje ?? Kurfa , nawet nie wiesz jak bardzo :decayed: Dziękuję pamiętam jak Ty mi pierwszy raz z Oniakiem uruchomiliście Navi w RNS-E , musiałem pół roku jeżdzić bez aż do zlotu w Wiśle więc... może zaczekam do Bukowiny :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 31 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Trzeniu może zaczekam do Bukowiny :polew: no jak co to wezmę płytę ale teraz to już tylko mech czyszczenie PO MO ŻE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Trzeniu może zaczekam do Bukowiny :polew: no jak co to wezmę płytę ale teraz to już tylko mech czyszczenie PO MO ŻE... :polew: płyta już nie pomaga ale spoczko , nic się nie bój ... spróbuję wcześniej naprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borys182 Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Witam ponownie Dla wszystkich którzy pytają o s3 8l najlepsza navi jest od a6 chociaż ta od a4 (ja taką kupiłem) nie sprawia wielkich problemów. Jedyna różnica to taka że trzeba odkręcić tą aluminiową listewkę na dole i spiłować całe jej mocowanie. W obu przypadkach trzeba przyciąć boki po 1,5 mm strona. Zeby zostawić małą lukę miedzy navi taką jak ma radio ori pomiędzy panelem deski trzeba przyciąć po 2 mm. Przycinamy to schdząc do dołu do 0 mm ponieważ dolna krawędź jest odpowiednia na szerokość. Tanim kosztem polecam drobny pilnik i godzinę wolnego czasu. U mnie wygląda tok http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/cebab8c4e9f0e6a6.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2f9f5f2d9385d3e1.html Mam jeszcze pytanie do mózgów tego tematu: 1. w kanale fis 60 mam 1025, 61 mam 0 co mnie nie pokoi, a w 62 po zmianie mam 5. Czy to robi jakąś róznice i co znaczy to +16 w kanale 62? 2. na jaki model dokodować moje auto? 3. czy te bzdury na fisie i rozmieszczenie to wina niezakodowanej navi? Niestety kodowanie musi poczekać bo vag komunikuje się ze wszystkim a przy kanale 37/56 bez róznicy wywala błąd za dużo informacji. Próbowałem już wszystkich ustawień portu i lipa Trzeba vaga na coma kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/sprzedam/nowy_kosz_2_din_do_b6_b7_popielniczka_2_din_wlacznik_esp_wlacznik_awaryjnych-t64348.0.html;msg696057#msg696057 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witux Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 A jak to się ma w A6 rok 2004 RNS-E Navi Plus - chodzi o wgranie polskiego menu. Czy ktoś juz to robił ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 tak kobra7 chyba o ile dobrze pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 A jak to się ma w A6 rok 2004 RNS-E Navi Plus - chodzi o wgranie polskiego menu. Czy ktoś juz to robił ? Odbiór osobisty w Lublinie http://www.allegro.pl/show_item.php?item=542193940 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi