dominbr Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Witam Poprzednio na forum pokazywałem swoją lagune. Ale w grudniu pojechała w świat i od początku roku cieszę się z tego: Auto z 06.2006r przebieg obecnie 145tyś. Szukałem auta z manualną skrzynią ale trafił się ten i ostatecznie się przekonałem. Najważniejsze wyposażenie: - RNS-E - Fotele Recaro, podgrzewane - Kierownica multi, 3-ramienna - Felgi RS6 - Solar dach - Xenony Jeśli chodzi o planowane zmiany to chcę za jakiś czas: - przyciemnić szyby z tyłu - wydech Milltek/Supersprint - program A tu jeszcze kilka zdjęć: Po myciu i woskowaniu:
Pzwmichal Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Nie boisz się tych opon ??? potrafią same z siebie wystrzelić znam dwa przypadki Nexen to dno ale furka wypas
zieluch Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 rezany przedni zderzak sline Pozatym fura kox
Wąski Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Brawo jedna z ładniejszych b7 [br]Dopisany: 16 Styczeń 2010, 14:27_________________________________________________ rezany przedni zderzak sline Pozatym fura kox a Tobie co?
zieluch Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Błąd, razem z tym fura kox :gwizdanie:
turdzi Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 dokonczyl bym tylko tego zewnetrznego S-lina , bo sa braki , a ta to pozazdroscic
dominbr Opublikowano 16 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2010 Co do opon to mialem do wyboru albo bujać się pare dni po lodzie i sniegu na wytartych M Pilot Sport albo brać te. Jak narazie sprawują sie co najmniej dobrze. Dobrze trzymają, sa ciche. A z zewnątrz co poza progami brakuje do s-line? Aha, czy ktoś wie gdzie w Poznaniu mozna shamować auto z 4x4 i automatem?
mydlo Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 A z zewnątrz co poza progami brakuje do s-line? Większego spoilera na górnej krawędzi tylniej szyby i dokladka plastikowa na tylnym zderzaku jest inna i chyba jest też od razu w kolorze lakieru Autko
variocustoms Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Milltek nie robi wydechów do klekotów nie licząc b5 1,9 TDI Supersprinta masz tutaj:http://www.supersprint.com/USP000aud4429.asp Cena będzie kosmos
dominbr Opublikowano 16 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2010 Milltek nie robi wydechów do klekotów nie licząc b5 1,9 TDI Supersprinta masz tutaj:http://www.supersprint.com/USP000aud4429.asp Cena będzie kosmos Chyba jednak robi: http://www.millteksport.com/exhaust.products.cfm?variantid=306 A tak gada: No ceny trochę odstraszają, będzie nad czym myślec
miron78 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Piękna fura - bardzo ale to bardzo podobna do autka jednego takiego "buraka" z forum gratki wnętrza i black pakietu.................o silniczku wspominał nie będę - no i fajnie, że zbyt dużo to rezania nie masz [br]Dopisany: 16 Styczeń 2010, 21:56_________________________________________________mam nadzieje, że przód ktoś zmieniał na s-line bo chciał a nie bo musiał
zieluch Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Cena wydechi około 5tyś zł ale dzwięk
variocustoms Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Dziwne z tym Milltekiem, sprawdzałem w sklepie w UK gdzie ostatnio kupowałem gwint i nie było do 3.0 TDI, może w UK nie śmigają 3.0 TDI ale chciałem dobrze
mystic.pl Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Pikny furacz wypas silnik jedyny słuszny tdi kultura pracy tiptronik na s-port wymiata , ale na d-rive moim zdaniem sterownik powinien niestety przejść dokładną adaptację, kolor avant recaro, solar No i to co najbardziej kosztowne z pakietu s-line masz już założone, pozostała lotka i dyfuzor, a to już wydatek niewielki Masz z przodu działające czujniki parkowania ? Będziesz wiedział czy wymiana była z musu czy z chęci rezania
dominbr Opublikowano 17 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2010 Z tego co się dowiedziałem po VIN w ASO to miał przód robiony jakieś 1,5 roku temu w aso w de. Wtedy też nowy grill był zakładany. Wyszło, że błotniki były lakierowane. Ale maska, słupki, szyby itd oryginał. Trochę mnie to zmartwiło, ale wszystko inne było ok, od spodu wszystko dobrze, silnik, skrzynia, dyfry suche i nie myte, przebieg oryginalny więc wziąłem :>
mystic.pl Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 To życzę bezproblemowego użytkowania Przy tym przebiegu, choć nie duży dla audi to jednak zacznij poważnie myśleć nad wymianą oleju w tipie, ZF zaleca wymianę w skrzyni JAX max do 160kkm, a to spory wydatek ze względu na koszt oleju, jest wątek w dziale "układ napędowy" - poczytaj.
Tomeks Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 A z zewnątrz co poza progami brakuje do s-line? Większego spoilera na górnej krawędzi tylniej szyby i dokladka plastikowa na tylnym zderzaku jest inna i chyba jest też od razu w kolorze lakieru Autko i listw drzwiowych fajne fotele,pełne skóra,prawdziwa,a nie jakaś cerata,jak w ori s-line :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi