Reniu Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Piękne autko Plany też konkretne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosiniak Opublikowano 18 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Za wiele STOCK, zawias musisz zmienić przed rezaniem mocy, a tak to zajewista black bitch może wyrezasz ją na GT-Rkę ? jezdziles m3 e46? ten zawias jest mega sztywny, na gwincie to juz w ogole musi byc przegiecie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Auto godne pozazdroszczenia. Nie lubie takich ekstrawagancji jak pomarańczowa skora i tapicerka, ale co z tym poczac w TAKIM aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosiniak Opublikowano 18 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 to nie pomarancz, to braz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Fajna :kox: Pewnie wpadnie zaraz taki jeden i powie, że " to nie jedzie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Fajna ale tych znaczków M3 to ma naje.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Fajna ale tych znaczków M3 to ma naje.... Normalnie ma znaczkow :mysli: jak to m3 . A co ma miec ? Nie widze tu przerostu tresci nad forma ...jak co w poniektorych przypadkach :naughty: . raggaman moze i to "nie jedzie" ale... to jest STOCK poki co ... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosiniak Opublikowano 18 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 jedzie podobnie jak rs4 poki co........... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Nie jechałem M3 ale widziałem i wcale nie podskakują na ulicy, dobry gwint ma regulację twardości i można ustawić wg. upodobań - taka mała dygresja była z mojej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOval81 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 A mi tu brakuje Pozia - króla ciętej riposty , bo tymczasowo wszyscy się podniecają :laghing2: Żeby nie było OT - piękna maszynka - BMW ma jednak coś w sobie pociągającego - czy zwą go dresowozem, czy nie Tylko to RWD, a nie AWD :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Starając się nie robić ot to M3 GTR w GT4 jest jedną z najlepiej prowadzących się furek, nawet ASL wymiękka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosiniak Opublikowano 19 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Tylko to RWD, a nie AWD :gwizdanie: no dla niektorych zbyt meskie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOval81 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Męskie nie męskie, realistą być trzeba Kwestia przyzwyczajenia i ogarnięcia auta Pozawijasz się nieco wokoło, to zrozumiesz :gwizdanie: Tylny napęd jest rewelacyjny dla ogarniętego kierownika, ale na zaspy i zimę niestety mocnego z tyłem jeszcze nie widziałem. Ostatnio wypychałem sąsiada z 535 d, zrobionym ładną moc Zgadnij jaki napęd powiedział, że następny kupi Niemniej jednak ja zabawy z FWD nie widzę dobry wybór - szerokości życzę zarazem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Koval RWD z kontrolą trakcji w śniegu to shit, ja nie mam w Lexie i się jeszcze nie zakopałem pomimo automatu, często widzę FWD jak wyjchać nie mogą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 jedzie podobnie jak rs4 poki co........... :gwizdanie: No i rwd ..,czyli niezła karuzela :naughty: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosiniak Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Koval RWD z kontrolą trakcji w śniegu to shit potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajax Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 No w koncu kosiniak siedzi w jedynym slusznym dla siebie wozie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosiniak Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 do czego ta aluzja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 jakos wierzyc mi sie nie chce zeby m3 jechalo jak rs4,no ale pkt patrzenia zalezy od miejsca siedzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QRi Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 0.1 sek w ta czy w ta... wazne ze lamie kregoslup kolniez juz kupiles czy masz silna szyje i pancerne mocowanie zaglowkow ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi