Skocz do zawartości
IGNOROWANY

M3 E46 Supercharged ASA TM-20 ESS!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:kox: :kox:

tylko te felgi mi nie leza,wiem ze to ori m3,ale sa jakies takie nijakie, moze zmiana na wzor m3,ale ten nowszy?

Opublikowano

niby czemu nie widzi? to sa fotki 600/900, mi sie one same zmiejszaja?

Zmniejszane się tylko w mechaniźmie wyświetlania na forum, do klienta lecą i tak w rozdziałce 3264 x 2448 i ważą ok 2MB każde.

Opublikowano

niby czemu nie widzi? to sa fotki 600/900, mi sie one same zmiejszaja?

Zmieniejsza je przegladarka podczas wyswietlania. Waga kazdego ponad 3MB i jest wysylana. 30 sec, wtedy timeout i jak jerst tyle zdjec to tylko do polowy sie wyswietlaja.

Nie ma znaczenia, jak ustawisz, zeby sie wyswietlaly. Musisz je zmniejszyc siakism programem graficznym!

Pozdro i smaczengo jaja :kox:

Opublikowano

wystarczy ze wrzucisz do power pointa i w nim zapiszesz i waga sie znaczaco zmniejsza, te foty to sie kilka min otwieraja :confused4:

Opublikowano

ostatnio na nocnych taka m3 wsysnal koles golfem mk1 :shocked: nie wiem co on w nim mial

tez nie wiem co mial ale do 100 musial przyspieszac w okolicach 4s :)
Opublikowano

na cargo przyjechal kiedys koles ktory objezdzal wszystko co startowalo golfem jedyneczka z 3.5l silnikiem z bmw :gwizdanie:

Opublikowano

tak nijako... wrzuc zeby lepiej gwizd i świst i przyspieszenie bylo widac :naughty:

Opublikowano

Cos tam mam, slaba jakosc ale narazie musi wystarczyc bo operatorowi padl aku. w kamerze zanim zaczal nagrywac hahaa

[br]Dopisany: 17 Maj 2010, 21:44_________________________________________________Wykresik z dzisiejszego dyno :)

kosiniak.jpg

Opublikowano

No niezle :) Rowny uciag :) Od zera :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...