Mecromon Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Ja postaram się być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cysiu Opublikowano 17 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 może zajadę tylko będę po imieninach ojca więc nie wiem czy dam radę dotrzeć :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciejK Opublikowano 21 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Czy jutro ktoś wybiera sie ktoś na spota?? Jak ostatnio byłem to nikt nie przyjechał więc nie wiem czy teraz jest sens jechać na darmo. Gdyby ktoś był zainteresowany to mam lotkę s-line b6/b7, mogę ją mieć na spocie do oglądnięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doradca Opublikowano 21 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Czy jutro ktoś wybiera sie ktoś na spota?? Jak ostatnio byłem to nikt nie przyjechał więc nie wiem czy teraz jest sens jechać na darmo.Gdyby ktoś był zainteresowany to mam lotkę s-line b6/b7, mogę ją mieć na spocie do oglądnięcia. Ja miałem być ale muszę znajomego do szpitala podrzucic ale we wtorek mogę być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zadra Opublikowano 21 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Ja na razie odpadam ze spotami - wakacje, rodzina, etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość damg Opublikowano 21 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 ja to samo - wakacje, rodzina... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tropico Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 ja ostatnio nie mam zupełnie czasu także też odpadam ze spotami na jakiś czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doradca Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 dobra w tym tyg odpadam padł mi dwumas :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mecromon Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Dzisiaj lipa ze spotu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość damg Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 ja niestety praca (nocka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunconmaniak Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 może w poniedziałek 05.08? Panowie mobilizacja nie było spotu już od miesiąca!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekp Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 może w poniedziałek 05.08? Panowie mobilizacja nie było spotu już od miesiąca!!! Ja tym razem jak najbardziej jestem w SZN i mam czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mecromon Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Tylko że wały mają być przejezdne dopiero od środy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doradca Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 A dzisiaj ktoś chętny na spota ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mecromon Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Ja dzisiaj nie dam rady, ale jutro po 17 jestem wolny więc z chęcią wpadnę. Podajcie tylko miejsce i godzine. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekp Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Tylko że wały mają być przejezdne dopiero od środy. Spotkamy się pod estakadą Dla przypomnienia, miejsce spotkania można zobaczyć TUTAJ Pod Mostem Pionierów w tym miejscu jest parking, który z poziomu Street View można zobaczyć TU ---------- Post dopisany at 22:07 ---------- Poprzedni post napisany at 22:06 ---------- A dzisiaj ktoś chętny na spota ? No i mini spocik udany Dziękuję za spotkanie i do zobaczenia kolejnym razem (jutro? ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doradca Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udany udany tak jak mówiłem Arek postaram się być ale zależy od tego ile w pracy posiedze. Kurde jak wracalem cały czas słuchałem tego slupka i mnie irytowal:/ w następny weekend rozbieram go. Ps trzeba lyche jakaś spic hehe ---------- Post dopisany at 22:18 ---------- Poprzedni post napisany at 22:15 ---------- Jak coś to na która 20? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mecromon Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Tylko dajcie znać o której jutro, żeby nie kwitnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekp Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Jak coś to na która 20? Może być 20, ja pewnie będę koło 19:30 bo nie będzie mi się opłacało wracać do domu przed spotem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doradca Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Pod mostem tam ? ---------- Post dopisany 05-08-2013 at 00:01 ---------- Poprzedni post napisany 04-08-2013 at 23:49 ---------- Dobra sprawdziłem grafik także koło 20 będę na eskadrowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi