PABLO Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Lepiej żeby się nie ścigali bo Elb może troszkę zostać w tyle za Yamahą a potem się wkurzy i kupi kompresor do swojego V8 po czym Yamaha zrobi program na +400KM i wariaty będą się ścigać do końca życia :gwizdanie: To byłby dobry scenariusz
KOval81 Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Yamahę Oj tu by można polemizować, ale na bank było by ciekawie Z tych wszystkich szaf typu Phaeton, czy Mieczysław 500, które się tu przewijały, te bym w akcji zobaczył najchętniej
450yamaha Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Opublikowano 1 Marca 2010 Pod nosem jest Tor Poznań więc trzeba się w przyszłości zgadać.
PABLO Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Po Krakowie jeździ czarny Nissan GT-R Goniłem go kiedyś na 3 pasmowej ul. Bora Komorowskiego ale zabrakło mi 7 biegu i poszedł w ch%j Nie ma co porównywać S4 do GT-R to już inna liga jeśli chodzi o osiągi, 3.4s do 100KM/h mówią same za siebie
adamooo Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 E tam, pęka po prostu jutro pogadam z Elbem może się wybierzemy na chwilę S5
KOval81 Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Tylko na starcie macie wtopę grubasy jedne z masą Pogadaj z yamaha i wkręć się niby, że z jego auta się lepiej będzie filmować - zyskacie ładnych parę kilo
turdzi Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Po Krakowie jeździ czarny Nissan GT-R Goniłem go kiedyś na 3 pasmowej ul. Bora Komorowskiego ale zabrakło mi 7 biegu i poszedł w ch%j Nie ma co porównywać S4 do GT-R to już inna liga jeśli chodzi o osiągi, 3.4s do 100KM/h mówią same za siebie to tak jeszcze odnosnie mozliwosci GT o ktorym wczesniej pisalismy , cyta z zaprzyjaznionego formu czlowieka ktory mapuje imprezy i evo wczoraj jechałem Gt 330KM 500Nm@3500 i GTR do 200 nie mógł w ogóle odejść, chłopak się załamał lekko hahah. auto jest w Lodzi wiec blisko
KOval81 Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Po Krakowie jeździ czarny Nissan GT-R Goniłem go kiedyś na 3 pasmowej ul. Bora Komorowskiego ale zabrakło mi 7 biegu i poszedł w ch%j Nie ma co porównywać S4 do GT-R to już inna liga jeśli chodzi o osiągi, 3.4s do 100KM/h mówią same za siebie to tak jeszcze odnosnie mozliwosci GT o ktorym wczesniej pisalismy , cyta z zaprzyjaznionego formu czlowieka ktory mapuje imprezy i evo wczoraj jechałem Gt 330KM 500Nm@3500 i GTR do 200 nie mógł w ogóle odejść, chłopak się załamał lekko hahah. auto jest w Lodzi wiec blisko No ja bym się też załamał i przesiadł się na GT
Piotrek98igo Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 a co wkoncu z Kuredu i jego 2.0T? :gwizdanie:
KOval81 Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 a co wkoncu z Kuredu i jego 2.0T? :gwizdanie: Przełożona zabawa
KmK Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Pod nosem jest Tor Poznań więc trzeba się w przyszłości zgadać. Twoje rozumowanie zaczyna nabierać sensu a jeszcze lepiej porównać się do paru innych napaleńców www.timeattack.pl
Cineksik Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Konrad ale może nie zawsze wszyscy się z Tobą ścigają :gwizdanie:
450yamaha Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Opublikowano 2 Marca 2010 Wiecie może czy da się wjechać w jakieś dni na Tor Poznań powariiować?
variocustoms Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Na wariowanie nie ma chyba opcji, jak już to można wykupić dobry kurs jazdy: http://www.aw.poznan.pl/akademia/sportowa.html generalnie polecam, kiedyś miałem kurs u Profesora Szwagierczaka, potrafi pokazać "dobremu" kierowcy jakim jest kiepskim kierowcą
Wandej Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Lepiej żeby się nie ścigali bo Elb może troszkę zostać w tyle za Yamahą a potem się wkurzy i kupi kompresor do swojego V8 po czym Yamaha zrobi program na +400KM i wariaty będą się ścigać do końca życia :gwizdanie: To byłby dobry scenariusz z tym niech się koledzy pościgają Ja tam jednak lubię RS4 B7 :kox:
variocustoms Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Co ma RS4 B7 do tego potwora ? Wspólną kastę Sorry za OT
Rekomendowane odpowiedzi