paput Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Opublikowano 1 Marca 2011 No to jedną a4 pojeździmy tylko pamiętaj zatankuj do pełna :gwizdanie:
paput Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Opublikowano 1 Marca 2011 to mamy taką listę CHĘTNI: 1. kowi 2. paput 3. michal.m 4. cysiek[będziesz :gwizdanie:] 5. sebek 6. asis [rozbity zderzak nie wiadomo czy będzie] 7. Havok
HaVoK Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 [quote name=Sebek () ] Paweł o której z Opola startujemy? W sumie o której Tobie będzie pasowało. Że tak powiem, o której Ci będzie najwygodniej Myślałem zresztą że zabiorę Cie po drodze, ale jak chcesz ruszać z Opola to strzelaj o której a ja będę gotowy
asis Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 Hmm... widzę że ekipa się rozkrusza. no zderzaka mi jeszcze nie odkupiono bo nigdzie nie ma, było w planach nawet klejenie ale to będzie znać. i tak właśnie myślę czy przyjechać z pokiereszowanym zderzakiem bo to paskudnie wygląda
Kowi87 Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 Jak bardzo popękany to sie nie opłaca kleić, bo za cene klejonego kupisz w idealnym stanie goły a wszystko przełozysz ze swojego ja mam poliftowy ale jego tez trzeba malować
asis Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 prawa strona tylko,dokładka jest połamana i brakuje małych elementów w zderzaku, kolega pow mi że to zrobi ale to będzie znać. w niedziele jeszcze do Słomczyna się pojedzie bo w lbn nie było
Kowi87 Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 Jak nie masz tych elementów to daj spokój ten zderzak bedzie tragicznie wyglądał, ja proponuje po alegro przejrzeć, prędzaj tutaj cos znajdziesz niz na tych giełdach Ja za spawanie zderzaka Uploaded with ImageShack.us Zapłaciłem 100zł, naprawił to elegancko, ale teraz wiem że nie potrzebnie to naprawiałem
Armi Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 Za 350zł z wysyłką kupiłem kompletny poliftowy na allegro.
asis Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 Szukaliśmy i na szrotach i na allegro, ale poliftowe to są, wiecie kolega pow ze odkupi no to przecież nie będę się wtrącać za bardzo, ale pow ze nie chce aby go spawać[br]Dopisany: 01 Marzec 2011, 21:36_________________________________________________a wygląda to tak http://img64.imageshack.us/i/p1050923f.jpg/
paput Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Opublikowano 1 Marca 2011 Szukaliśmy i na szrotach i na allegro, ale poliftowe to są, wiecie kolega pow ze odkupi no to przecież nie będę się wtrącać za bardzo, ale pow ze nie chce aby go spawać[br]Dopisany: 01 Marzec 2011, 21:36_________________________________________________a wygląda to tak http://img64.imageshack.us/i/p1050923f.jpg/ to jest tak strasznie rozbity
michal.m Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 a czy poliftowy różni się od przedliftowego jeżeli chodzi o montaż
paput Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Opublikowano 1 Marca 2011 a czy poliftowy różni się od przedliftowego jeżeli chodzi o montaż tak inne ślizgi są
asis Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 nie to że strasznie tylko to paskudnie wygląda i się rzuca strasznie w oczy
asis Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 no kolega pow ze to zrobi ale to będzie znać bo małych kawałków brakuje
michal.m Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 a czy ten kolega jest spawaczem plastików
asis Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 chyba tak, bo umie takie rzeczy i jest mechanikiem
michal.m Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 trzeba by podjechać do porządnego plastikarza żeby się wypowiedział znam takiego jednego jakie cudeńka on potrafi zrobić
asis Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 hmm to może dałbyś namiary na niego? a skąd on jest?
Rekomendowane odpowiedzi