paput Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 a dzięki dzięki, taka ilość wazeliny mnie onieśmiela taaa pewnie Ci sie mokro zrobiło a ode mnie powinienies burę dostać, wiesz za co :gwizdanie: że ujowo jako gospodarz działaś w LBN :gwizdanie: [br]Dopisany: 10 Sierpień 2011, 13:21_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 a dzięki dzięki, taka ilość wazeliny mnie onieśmiela taaa pewnie Ci sie mokro zrobiło a ode mnie powinienies burę dostać, wiesz za co :gwizdanie: że ujowo jako gospodarz działaś w LBN :gwizdanie: [br]Dopisany: 10 Sierpień 2011, 13:21_________________________________________________ no chyba żartujesz ja jestem uosobi9eniem dobrego gospodarza. Z tym że jest jedna ciekawa sprawa :gwizdanie: Wszyscy mnie uważają za gospodarza a ja nawet jeżdze na tablicach WLI To że jestem gospodarzem watku to jeszcze nic nie znaczy. Liczy sie inicjatywa ludzi. Jest propozycja ja jestem za ale nie jest powiedziane że musze biegać i namawiac :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 a dzięki dzięki, taka ilość wazeliny mnie onieśmiela taaa pewnie Ci sie mokro zrobiło a ode mnie powinienies burę dostać, wiesz za co :gwizdanie: że ujowo jako gospodarz działaś w LBN :gwizdanie: [br]Dopisany: 10 Sierpień 2011, 13:21_________________________________________________ no chyba żartujesz ja jestem uosobi9eniem dobrego gospodarza. Z tym że jest jedna ciekawa sprawa :gwizdanie: Wszyscy mnie uważają za gospodarza a ja nawet jeżdze na tablicach WLI To że jestem gospodarzem watku to jeszcze nic nie znaczy. Liczy sie inicjatywa ludzi. Jest propozycja ja jestem za ale nie jest powiedziane że musze biegać i namawiac :gwizdanie: a na wojewódzki namawiasz to i tu mógłbyś GRN, pawelwor, LUangel, ty, wojciu, mlodyy, itp tid jest was troche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 a dzięki dzięki, taka ilość wazeliny mnie onieśmiela taaa pewnie Ci sie mokro zrobiło a ode mnie powinienies burę dostać, wiesz za co :gwizdanie: że ujowo jako gospodarz działaś w LBN :gwizdanie: [br]Dopisany: 10 Sierpień 2011, 13:21_________________________________________________ no chyba żartujesz ja jestem uosobi9eniem dobrego gospodarza. Z tym że jest jedna ciekawa sprawa :gwizdanie: Wszyscy mnie uważają za gospodarza a ja nawet jeżdze na tablicach WLI To że jestem gospodarzem watku to jeszcze nic nie znaczy. Liczy sie inicjatywa ludzi. Jest propozycja ja jestem za ale nie jest powiedziane że musze biegać i namawiac :gwizdanie: a na wojewódzki namawiasz to i tu mógłbyś GRN, pawelwor, LUangel, ty, wojciu, mlodyy, itp tid jest was troche na wojewódzki namawiam A na lokalny narazie niema bardzo sensu namawiać jak za kilka dni wojewódzki i jak ktoś ma być to będzie a jak nie to na lokalny pewnie i tak czasu nie znajdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 nie chodzi mi o teraz[br]Dopisany: 10 Sierpień 2011, 13:39_________________________________________________dobra spot jutro o 19 [br]Dopisany: 10 Sierpień 2011, 14:22_________________________________________________chętni którzy narazie potwierdzili obecność: 1. paput 2. norbertdriver 3. cysiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Ja odpadam, mam na maxa zabiegany tydzień :gwizdanie: wróciłem własnie od stlarza(jest git - dyplomik sie robi) pogoda skórwiała bo bym zakąłdał dywan do auta juz, jutro rano jeśli nie będzie deszczu to robie wylewke i ten dywan pod wieczór wrzuce Noi robota wpadła Jeszcze na piatek wizyta na szrocie po pare śrubek plastików itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 wygląda na to że chyba tylko ja mam w d#pie i nawet nie umyję fury na spota wojewódzkiego a tak każdy coś modzi i się śpieszy żeby zdążyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Ja odpadam, mam na maxa zabiegany tydzień :gwizdanie: wróciłem własnie od stlarza(jest git - dyplomik sie robi) pogoda skórwiała bo bym zakąłdał dywan do auta juz, jutro rano jeśli nie będzie deszczu to robie wylewke i ten dywan pod wieczór wrzuce Noi robota wpadła Jeszcze na piatek wizyta na szrocie po pare śrubek plastików itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Pany deklaruje ktos obecność na 100% choć na chwile w opolu w ten week prócz szałaputa-paputa Jeśli nic sie nie sp***doli to moze być rekordowy lubelski spot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Pany deklaruje ktos obecność na 100% choć na chwile w opolu w ten week prócz szałaputa-paputa Jeśli nic sie nie spieprzy to moze być rekordowy lubelski spot zostaw moich ludzi w spokoju :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asis Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 hej, a do której się będziecie jutro spocili? może bym wpadła po pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 hej, a do której się będziecie jutro spocili? może bym wpadła po pracy 18-21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asis Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 heh, ja kończę po 22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 heh, ja kończę po 22 ostatnio się po 22 skończyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asis Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 na wojewódzki tez nie pojadę bo w weekend pracuje [br]Dopisany: 10 Sierpień 2011, 20:15_________________________________________________to może bym się załapała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 na wojewódzki tez nie pojadę bo w weekend pracuje [br]Dopisany: 10 Sierpień 2011, 20:15_________________________________________________to może bym się załapała to tak jak ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asis Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 na wojewódzki tez nie pojadę bo w weekend pracuje [br]Dopisany: 10 Sierpień 2011, 20:15_________________________________________________to może bym się załapała to tak jak ja to niezle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.m Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 a ja się nie piszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 a ja się nie piszę jasne :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość norbertdriver Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 a ja się nie piszę Pierwszy pojedziesz [br]Dopisany: 10 Sierpień 2011, 21:02_________________________________________________Drogie Panie czyli jutro o 19.00 pod Tesco? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi