paput Opublikowano 4 Marca 2013 Autor Opublikowano 4 Marca 2013 ostatniego spota mięliśmy 2 września:) myślałem że dawniej, e to jeszcze możemy poczekać
dziako Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 ostatniego spota mięliśmy 2 września:) myślałem że dawniej, e to jeszcze możemy poczekać pewnie że możemy poczekać - 5dni:naughty: ale i pogoda ma być zaje.bista:thumbup1:
kubek77 Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 Panowie powiedzcie mi mniej więcej jak ten zlocik ma wyglądać - bo z kolegą może bym wpadł. Tak patrze to większość kilka lat od nas starsza
paput Opublikowano 7 Marca 2013 Autor Opublikowano 7 Marca 2013 Panowie powiedzcie mi mniej więcej jak ten zlocik ma wyglądać - bo z kolegą może bym wpadł. Tak patrze to większość kilka lat od nas starsza nowi stawiają ... hamburgiery a tak to jak zwykle 1/4 mili i do domu:polew: a tak serio to gadka szmatka o autach i do domu:decayed: czyli jakieś kilkadziesiąt minut
kacek91 Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 No chyba że ktoś przyjedzie autem 300hp+ to robimy jazdę próbną
paput Opublikowano 7 Marca 2013 Autor Opublikowano 7 Marca 2013 No chyba że ktoś przyjedzie autem 300hp+ to robimy jazdę próbną parwie tyle jeden będzie miał
paput Opublikowano 7 Marca 2013 Autor Opublikowano 7 Marca 2013 a no właśnie ma być S4 podobno:decayed: to jak chłopaki przyjeżdżacie? ---------- Post dopisany at 19:48 ---------- Poprzedni post napisany at 19:43 ---------- a ty kacek skombinowałeś jakies a3 na spota?
kacek91 Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 pisałem pw do kilku zobaczymy jeszcze rzucę do tematu na forum
paput Opublikowano 7 Marca 2013 Autor Opublikowano 7 Marca 2013 pisałem pw do kilku zobaczymy jeszcze rzucę do tematu na forum
dziako Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 może nam parkingu nie zasypie a miało być tak pięknie
paput Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Opublikowano 8 Marca 2013 może nam parkingu nie zasypie a miało być tak pięknie chyba cza będzie odwołać
Kowi87 Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 za***iście że śnieg jest, nie wiem w czym wam przeszkadza:decayed:
DarkMind Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 To zamiast na spocie, będę się z Wami zapoznawał na krzyżówkach na mieście, mijając i 5 sekundowe rozmowy pod światłami:-D Tapatalk
paput Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Opublikowano 8 Marca 2013 To zamiast na spocie, będę się z Wami zapoznawał na krzyżówkach na mieście, mijając i 5 sekundowe rozmowy pod światłami:-D Tapatalk a no własnie:kwasny: kurna może w końcu się ociepli bo troche nie widzę sensu, auta przysypane śniegiem, zimno, śnieg w oczy sypie, nawet się fur nie poogląda i nie pogada chyba że jestem w błędzie to mnie wyprowadźcie
Kowi87 Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 kórwa:wallbash: w czym Ty masz problem, śnieg chyba nie jest problemem:facepalm: przecież jest mcdonald świeżaki kupują po kanapce i siedzimy:decayed: a zaśnieżonym autem przecież nie przyjedziesz bo mandat dostaniesz:grin: takze będą odsniezone rozsiadziemy sie na sofach i zlot pełną gębą dosłownie tyle co kanapek kto kupi:slina::polew::polew:
paput Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Opublikowano 8 Marca 2013 kórwa:wallbash: w czym Ty masz problem, śnieg chyba nie jest problemem:facepalm: przecież jest mcdonald świeżaki kupują po kanapce i siedzimy:decayed: a zaśnieżonym autem przecież nie przyjedziesz bo mandat dostaniesz:grin: takze będą odsniezonerozsiadziemy sie na sofach i zlot pełną gębą dosłownie tyle co kanapek kto kupi:slina::polew::polew: świeżaki już sie przestraszyzły nie przyjadą jak o kanapkach uslyszały:grin: zimno trochę, co to za spot jak nawet sie przy autach nie postoi?
Kowi87 Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 a skad wiesz czy sie nie postoi, wczesnie dawało rade mimo mrozów:wink:
paput Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Opublikowano 8 Marca 2013 a skad wiesz czy sie nie postoi, wczesnie dawało rade mimo mrozów:wink: sam nie wiem:kwasny:
Rekomendowane odpowiedzi