maciejusz Opublikowano 26 Czerwca 2006 Opublikowano 26 Czerwca 2006 hello rzecz tyczy modelu B6 8E padła mi żaróweczka postojowa prawa.. w instrukcji jest napisane, że nawet z wymianą zarówek trzeba jechać do serwisu.. gdy otworzyłem maske, to już wiedziałem dlaczego :mrgreen: Ktos wie ile taka operacja kosztuje?? bo wygiągania gratów i rozkręcania jest trochę żarówka kosztuje pewnie 50gr.. a za wymianę zapłacę 200?? Auto jest na gwarancji, ale żarówki chyba pod nią nie podchodzą..
Radek321 Opublikowano 26 Czerwca 2006 Opublikowano 26 Czerwca 2006 Jak potrafisz to najlepiej zrób to sam
maciejusz Opublikowano 26 Czerwca 2006 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2006 ale mi się nie chce :mrgreen: poza tym, tak jak pisałem, trzeba wyciągnąć dużo innych elementów silnika żeby się dostać do reflektora
Gość Tomboy Opublikowano 26 Czerwca 2006 Opublikowano 26 Czerwca 2006 ale mi się nie chce :mrgreen: poza tym, tak jak pisałem, trzeba wyciągnąć dużo innych elementów silnika żeby się dostać do reflektora jak Ci sie nie chce to zaplac w ASO 200 zł...
maciejusz Opublikowano 27 Czerwca 2006 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2006 A Ty wymieniałeś i wiesz, ze to kosztuje 200zł czy bezmyślnie powtarzasz za mną?
Hugo Opublikowano 27 Czerwca 2006 Opublikowano 27 Czerwca 2006 Ja propnuje zadzwonić do ASO i będzie wiadomo ile kosztuje wymiana.Ja u siebie nie wymieniałem to Ci nie pomogę
Bartass_1 Opublikowano 27 Czerwca 2006 Opublikowano 27 Czerwca 2006 Nie bylbym taki pewny,ze kosztuje 50gr. U mnie sa nietypowe i kosztuja 20 zl sztuka ! H6w cos takiego.. Inne nie podejda !!
Sprinter Opublikowano 27 Czerwca 2006 Opublikowano 27 Czerwca 2006 Nie bylbym taki pewny,ze kosztuje 50gr. U mnie sa nietypowe i kosztuja 20 zl sztuka ! H6w cos takiego.. Inne nie podejda !! No nie wiem, u mnie są takie, że wjeżdżasz na stację i za złotókę bierzesz
Gość Tomboy Opublikowano 27 Czerwca 2006 Opublikowano 27 Czerwca 2006 A Ty wymieniałeś i wiesz, ze to kosztuje 200zł czy bezmyślnie powtarzasz za mną? bezmyslnie powtarzam za Toba....
spanky Opublikowano 27 Czerwca 2006 Opublikowano 27 Czerwca 2006 ale mi się nie chce :mrgreen: poza tym, tak jak pisałem, trzeba wyciągnąć dużo innych elementów silnika żeby się dostać do reflektora zadzwon do ASO ... powiedza cene ... i moze wtedy Ci sie zachce ..... :twisted:
Gość Krycho Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Witam! Dzis padła mi lewe światło mijania? Na jakie nalezy je wymienic? Czy tak jak w przypadku postojowek, konieczna jest wizyta w ASO? Jak to sie robi samemu? Czy ktos moglby przedstawic przedstawic maly step-by-step? Bede bardzo wdzieczny!
Hugo Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Ale chłopaki kombinujecie.2 tygodnie temu spaliła mi się żarówka w soczewce.Ale , że padał deszcz to nie chciało mi się moknąć , to podjechałem do elektryka.10 minut zabawy i po robocie.Pytam ile , a on , że na piwko wystarczy.To mu dałem piątaka jak dla cwaniaka
Gość Krycho Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 No mi tez padla zarowka w soczewce. Na jaka trzeba ja wymienic?
Hugo Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 No mi tez padla zarowka w soczewce. Na jaka trzeba ja wymienic? H7
pre_pl Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 No mi tez padla zarowka w soczewce kurna, mi tyż to jakaś przypadłość? Też lewa lampa ! EDIT: ale prawda, jak zobaczyłem jak tam ciasno, to na razie nie wymieniałem.... :twisted:
adadur Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 mam wrażenie że nie chce wam sie rączek pobrudzić
Hugo Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 mam wrażenie że nie chce wam sie rączek pobrudzić Nie chodzi o brudzenie rączek , tylko nie każdy ma gdzie i czym.Bo jak mi koleś wymieniał to używał takich śmiesznych kluczy , bo dostęp do żarówek jest na prawdę ograniczony i jest troche zabawy , żeby ją wymienić.
pre_pl Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Bo jak mi koleś wymieniał to używał takich śmiesznych kluczy A tu mnie zaciekawiłes.... Az zajrze tam dzisiaj głebiej. nie chce wam sie rączek pobrudzić adadur, nieee. to lenistwo oraz strach "że się coś popsuje" tak przynajmniej u mnie Ale trza wymienić, bo mnie już drażni ta informacja na FISie o tym
Gość Krycho Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Panowie! Moze ktos z Was przygotowuje mala instrukcje jak to zrobic?
poziek Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Panowie nie załamujcie mnie. Bez żadnych problemów wymienisz samemu. Bez wyjmowania reflektora czy cuś. Z której strony ci padła ta żarówka to pojde cyknąć ci kilka fotek jak to zrobić.
Rekomendowane odpowiedzi