Szefcio Opublikowano 7 Grudnia 2014 Opublikowano 7 Grudnia 2014 2 tyg temu to ja nie mam pojęcia co robiłem a po za tym nie jestem w KK także szansa marna że mnie zobaczycie
Gaszka Opublikowano 7 Grudnia 2014 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Aha, myslalem, ze smigasz tutaj w Kozielskiej skoro ostatnio o Dlugich cos pisales
Szefcio Opublikowano 5 Stycznia 2015 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Panowie ma ktoś z was na sprzedaż kratki zdezraka przedniego, konkretnie środkową z chromem i lewa( str kierowcy), bo mi wczoraj w Pietnej jaki ku**s ukradł - oby mu łapy po ramiona odleciały zajeb...y złodziej.....
Christiano Opublikowano 5 Stycznia 2015 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Sline masz? no żeby policjantowi coś ukraść to już przegiecie.. Może jakiś spot jutro?
Szefcio Opublikowano 5 Stycznia 2015 Opublikowano 5 Stycznia 2015 nie zwykły, nawet mnie nie denerwuj-takiego geja to bym na miejscu za.... a chciałbym tą środkową ori bo w tych zamiennikach nie wiadomo jak ten chrom długo wytrzyma...
Gaszka Opublikowano 5 Stycznia 2015 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zawsze mozna kupic zamiennik na probe, nie wytrzyma to sie poszuka ori A co do spota to chetnie tylko o ktorej?
Szefcio Opublikowano 5 Stycznia 2015 Opublikowano 5 Stycznia 2015 (edytowane) no niby można ale dwa razy płacić... ja odpadam z spotem bo do 22pracuje. Krystian a ty nie masz tych kratek? wkońcu zmieniałeś na s-line Edytowane 5 Stycznia 2015 przez Szefcio
Christiano Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Sprzedałem cały zderzak i nic mi z niego nie zostało. Mi godzina raczej obojętna Nie ma więcej chętnych?
Gaszka Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Jak nie ma wiecej chetnych to trudno, moze kiedy indziej. Pewnie znowu zrobicie jak bede w pracy
Dawidosss_88 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Opublikowano 9 Stycznia 2015 A u mnie szykuje sie na zmiane audiola na cos nowszego zastanawiam sie nad b8 2.0t lub 3.0td na wiosne
Christiano Opublikowano 10 Stycznia 2015 Opublikowano 10 Stycznia 2015 B8 to już dość fajne wozidło ale wole A6
Szefcio Opublikowano 24 Stycznia 2015 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Kto wczoraj śmigał ok 23 po KK koło basenu B6 w avancie? Bo mrugnąlem awaryjnymi i też pomrugał także podejrzewam że od nas jest tu ktoś jeszcze???? Czy już wszyscy wyemigrowali z A4 Klub???
Rekomendowane odpowiedzi