Opublikowano 29 Lipca 201015 l a jak myślisz :gwizdanie: toż mu jaja ukręce :kox: :kox: to już nie będzie jeździł __________________________________________________________________________________________________ z kim dziś rozmawiałem na CB przy wjeździe na S8 w Lucynowie?
Opublikowano 29 Lipca 201015 l a jak myślisz :gwizdanie: toż mu jaja ukręce :kox: :kox: Proszę te jaja ukręcać po weekendzie, bo muszę interes z Tosikiem ubić. I liczę na zniżkę. :gwizdanie:
Opublikowano 29 Lipca 201015 l srebrne B6 avant WGM z ramkami klubowymi widziane dziś w wawie koło 17 skręcało w prawo z powstańców śl. w radiową ---> stare bemowo. ja stałem na swiatłach na radiowej w kierunku przeciwpołożnym. Pozdro
Opublikowano 30 Lipca 201015 l Pozdro dla Kamilos_zelo widzianego dzisiaj na trasie Lublin->Kurów ok 9 Dzięki za eskorte z lublina przez las fotoradarów (chyba na nic nie wpadlismy :gwizdanie: )
Opublikowano 30 Lipca 201015 l Szary avancik A4B6na numerach WF***** widziany 28.07. zaparkowany ul.Czerniakowska/Zaruskiego ok.13:20 z klubowymi ramkami.Pozdr.
Opublikowano 30 Lipca 201015 l 29.07 ok godz. 10 widziana a4 b6 na Irlandzkich blachac w Miedzyzdrojach przy ul. Krotkiej
Opublikowano 30 Lipca 201015 l Pozdro dla Kamilos_zelo widzianego dzisiaj na trasie Lublin->Kurów ok 9 Dzięki za eskorte z lublina przez las fotoradarów (chyba na nic nie wpadlismy :gwizdanie: ) I ja pozdrawiam. Szkoda ze eskorta tylko do Kurowa:) miałeś CB mogłeś podprowadzić do Puław :gwizdanie:
Opublikowano 30 Lipca 201015 l Pozdro dla Kamilos_zelo widzianego dzisiaj na trasie Lublin->Kurów ok 9 Dzięki za eskorte z lublina przez las fotoradarów (chyba na nic nie wpadlismy :gwizdanie: ) I ja pozdrawiam. Szkoda ze eskorta tylko do Kurowa:) miałeś CB mogłeś podprowadzić do Puław :gwizdanie: Przez Puławy dłuższa droga w moje strony
Opublikowano 31 Lipca 201015 l pozdro dla kierownika srebnego avanta B5 blachy chyba GD lub GA widzianego 27.07 na trasie Pasłęk-Orneta, zbyt szybko się minęliśmy, zanim się dopatrzyłem klubowych ramek było za późno na klakson
Opublikowano 2 Sierpnia 201015 l 29.07 ok godz. 10 widziana a4 b6 na Irlandzkich blachac w Miedzyzdrojach przy ul. Krotkiej To ja? kręciłem się tam codziennie. Ty czym jechałeś?
Opublikowano 2 Sierpnia 201015 l 29.07 ok godz. 10 widziana a4 b6 na Irlandzkich blachac w Miedzyzdrojach przy ul. Krotkiej To ja? kręciłem się tam codziennie. Ty czym jechałeś? Wjechales miedzy bloki, moj srebrny avancik b5 tam stal a ja akurat wyjrzalem przez okno
Opublikowano 2 Sierpnia 201015 l 29.07 ok godz. 10 widziana a4 b6 na Irlandzkich blachac w Miedzyzdrojach przy ul. Krotkiej To ja? kręciłem się tam codziennie. Ty czym jechałeś? Wjechales miedzy bloki, moj srebrny avancik b5 tam stal a ja akurat wyjrzalem przez okno Czarna audica w s linie? A ja widziałem srebrną B5 z ledami a'la a5 przy promach w Świnoujściu w piątek ubiegłym tygodniu jakoś, ktoś z naszych był ?
Opublikowano 3 Sierpnia 201015 l Przedwczoraj na Ursusie - Tomcia palucha srebrny B6 swdan rej WW ... rameczki. Wpuściłem Cię jak cofałeś z parkingu - tyle że ja w Pasku jechałem
Opublikowano 3 Sierpnia 201015 l dzisiaj w kołobrzegu a4 b5 szara na rankach klubowych pozdro dla kierownika blachy zkl
Opublikowano 4 Sierpnia 201015 l Pozdrowienia dla klubowicza spotkanego dziś na stacji LUKOIL ul.Radzymińska
Opublikowano 4 Sierpnia 201015 l Ją rowniez Pozdrawiam nastepnym razem musimy obejrzeć sobie fury Bo widzę że mamy podobne silnikowo, a pb 98 w dobrej cenie cały czas
Opublikowano 4 Sierpnia 201015 l srebrne B5 2.5 tdi "kąbi" na LPU chyba, na terenie OOP przy palarni nowe ramki..byłem na fajku zielony sedan B5 na WA na jubilerskiej ok 17 stare ramki...jechałem za
Opublikowano 5 Sierpnia 201015 l a kto to parkuje czesto w podziemnym parkingu Sadyby? pozdro dla kierownika Uploaded with ImageShack.us