Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czarny avant B5 ramki + wlepka klubowa WI 15xx namierzony wczoraj pod Fashion House - kierownik zaczytany w środku :wink4:

Pozdrawiam, :hi:

To ja, to ja, pozdro!! :) [br]Dopisany: 16-07-2010, 13:45:55_________________________________________________

Dzisiaj w Wawie na 17 stycznia B5 avant II lift WI****J z wlepami od rogala i ramkami klubowymi a potem na siekierkowskiej trasie pędziłem i wyprzedziłem Cię.Pozdro

Ramki miałeś? Pozdro! Cholera, na siekierkowskiej zawsze mi żonka krzyczy: wolniej, wolniej....[br]Dopisany: 16-07-2010, 13:49:03_________________________________________________

Wczoraj koło godziny 17 na al. Sikorskiego widziany ciemny avancior b5 na WI z klubowymi ramkami i naklejką mr - motors.

Któż to taki?

Pewno ja, nalepka Mr podłużna na drzwiach? Do tego wlepka klubowa pod 1.9 TDI i ramki?

Pozdro[br]Dopisany: 16-07-2010, 14:01:05_________________________________________________

Dzis kolo 9.30, Dolinka Sluzewiecka w kierunku Siekierkowskiego. Czarny avant B5, klekot, numery WIXXXXX, naklejka klubowa na klapie i naklejka MR cos tam cos tam na drzwiach pasazera i kierowcy. Luknalem na kierownika, gadalem przez tel. Pozdrawiam :)

POzdro ! :)

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 692,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ramki miałeś? Pozdro! Cholera, na siekierkowskiej zawsze mi żonka krzyczy: wolniej, wolniej....

Nie mam ale niedługo będę miał bo co wyjadę na miasto to zawsze kogoś zauważę :good:

Opublikowano

Kogo dziś widzialem w Celestynowie o kolo 9.30?... Srebrne B6 w avancie z anteną cb na klapie, blaszki WOT 9XXXX. Wymieniliśmy się spojrzeniami, ja stałem na przystanku w srebrnym mondeo mk3 :decayed:... A już myślałem że jestem jedyny co mieszka w tej okolicy :kox:...

Opublikowano

Wczoraj tj 14 około 20 zaparkowanew Piasecznie ul. Jarząbka Kazimierza 20 niebieskie B5 przed liftowe na blachach WGMxxxxxx Pozdro!!

wczoraj rowniez widziane to auto w tym samym miejscu ....

Opublikowano

Pozdro dla cantony ktory zrywal asfalt dzisiaj rano w pruszkowie pod MC'iem :good:

Opublikowano

Pozdrowienia dla kierowcy i pasażerki przedliftowego czerwonego sedana na LU, widzianego dziś w Firleju :hi:

Naklejka klubowa i znaczki przyklejone jak w poliftach.

Opublikowano

Pozdrowienia dla kierowcy i pasażerki przedliftowego czerwonego sedana na LU, widzianego dziś w Firleju :hi:

Naklejka klubowa i znaczki przyklejone jak w poliftach.

Pewnie ja :P

Opublikowano

Dziś ok 17 widziane czarne b5 ze wszystkimi ciemnymi szybami, czarnymi lampami z tyłu i ramkami klubowymi na blachach WPR... skręcające do Podkowy Leśnej.

Pozdrawiam z granatowej b5 stojącej na światłach. Chciałem machnąć ręką ale za późno zobaczyłem ramki i nie zdążyłem szyby otworzyć :hi:

Opublikowano

Dziś o 8 wspólny parking przed uczelnią na rejtana z michallo A4 pozdro :hi:

Opublikowano

zdjcie0132.jpg

Pozdro dla ownera. Złapane dziś, około 9 na Melesztyńskiej w Warszawie. :hi:

(moja stoi po drugiej stronie, parę metrów dalej)

Opublikowano

Dzisiaj o 12:30 w gdansku granatowe b5 z ramkami rejestracja GTC

Opublikowano

Pozdrawiam kierownika z LCH **** z dużą ilością nalepek na tyle(min. A4-klub.pl), dzis około 12.00 C.H. Plaza Lublin :)

Opublikowano

W Pruszkowie na 3 maja widziane A4 B6 sedan z ramkami na numerach WPR J***

Opublikowano

W Pruszkowie na 3 maja widziane A4 B6 sedan z ramkami na numerach WPR J***

prawdopodobnie kokos

Opublikowano

Wczoraj pod europarkiem "krasnal" w Łebie widziany ciemny sedan na blachach CB z ramkami i wlepą klubową. Pozdro dla kierownika :hi:

Opublikowano

Granatowy avancik A4B5 z klubowymi ramkami,naklejkami i wielką naklejką :audi: widziany dziś ul.Sienna na numerkach WI*****.Pozdr.

Opublikowano

Granatowy avancik A4B5 z klubowymi ramkami,naklejkami i wielką naklejką :audi: widziany dziś ul.Sienna na numerkach WI*****.Pozdr.

Pozdrawiam takze - Pracuje na Siennej :)

Opublikowano

Dzisiaj zaparkowane na parkingu podziemnym w galerii mokotów A4 B6 sedan na WE.pozdro

Opublikowano

Wczoraj na Pulawskiej, kolo 20.30, czarny avant B6 z ramkami klubowymi. Na wysokosci karczunkowskiej zawinal. Pozdro.

Opublikowano

Wczoraj na Alternatywy czarny Avant B5 WZ z jablkiem na klapie... :gwizdanie: