Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a jak myślisz :gwizdanie: :hahaha:

toż mu jaja ukręce :kox: :kox: :kox: :kox:

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 692,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

to już nie będzie jeździł :przebiegly:

__________________________________________________________________________________________________

z kim dziś rozmawiałem na CB przy wjeździe na S8 w Lucynowie?

Opublikowano

Proszę te jaja ukręcać po weekendzie, bo muszę interes z Tosikiem ubić. I liczę na zniżkę. :gwizdanie:

Opublikowano

srebrne B6 avant WGM z ramkami klubowymi widziane dziś w wawie koło 17 skręcało w prawo z powstańców śl. w radiową ---> stare bemowo. ja stałem na swiatłach na radiowej w kierunku przeciwpołożnym. Pozdro :hi:

Opublikowano

Pozdro dla Kamilos_zelo widzianego dzisiaj na trasie Lublin->Kurów ok 9

Dzięki za eskorte z lublina przez las fotoradarów :decayed: (chyba na nic nie wpadlismy :gwizdanie: )

Opublikowano

Szary avancik A4B6na numerach WF***** widziany 28.07. zaparkowany ul.Czerniakowska/Zaruskiego ok.13:20 z klubowymi ramkami.Pozdr.

Opublikowano

29.07 ok godz. 10 widziana a4 b6 na Irlandzkich blachac w Miedzyzdrojach przy ul. Krotkiej ;)

Opublikowano

Dzięki za eskorte z lublina przez las fotoradarów :decayed: (chyba na nic nie wpadlismy :gwizdanie: )

I ja pozdrawiam. Szkoda ze eskorta tylko do Kurowa:) miałeś CB mogłeś podprowadzić do Puław :gwizdanie: :)

Opublikowano

I ja pozdrawiam. Szkoda ze eskorta tylko do Kurowa:) miałeś CB mogłeś podprowadzić do Puław :gwizdanie: :)

Przez Puławy dłuższa droga w moje strony :tongue4:

Opublikowano

pozdro dla kierownika srebnego avanta B5 blachy chyba GD lub GA widzianego 27.07 na trasie Pasłęk-Orneta, zbyt szybko się minęliśmy, zanim się dopatrzyłem klubowych ramek było za późno na klakson :hi:

Opublikowano

29.07 ok godz. 10 widziana a4 b6 na Irlandzkich blachac w Miedzyzdrojach przy ul. Krotkiej ;)

To ja? kręciłem się tam codziennie. Ty czym jechałeś?

Opublikowano

Wjechales miedzy bloki, moj srebrny avancik b5 tam stal a ja akurat wyjrzalem przez okno ;)

Opublikowano

Siwe B5 blachy ZKO z naklejka klubowa dzisiaj w Gdansku.

Opublikowano

Wjechales miedzy bloki, moj srebrny avancik b5 tam stal a ja akurat wyjrzalem przez okno ;)

Czarna audica w s linie?

A ja widziałem srebrną B5 z ledami a'la a5 przy promach w Świnoujściu w piątek ubiegłym tygodniu jakoś, ktoś z naszych był ? :hi:

Opublikowano

Przedwczoraj na Ursusie - Tomcia palucha srebrny B6 swdan rej WW ... rameczki. Wpuściłem Cię jak cofałeś z parkingu - tyle że ja w Pasku jechałem :naughty:

Opublikowano

dzisiaj w kołobrzegu a4 b5 szara na rankach klubowych pozdro dla kierownika blachy zkl

Opublikowano

Pozdrowienia dla klubowicza spotkanego dziś na stacji LUKOIL ul.Radzymińska :hi:

Opublikowano

Ją rowniez Pozdrawiam :) nastepnym razem musimy obejrzeć sobie fury Bo widzę że mamy podobne silnikowo, a pb 98 w dobrej cenie cały czas ;)

Opublikowano

srebrne B5 2.5 tdi "kąbi" na LPU chyba, na terenie OOP przy palarni :wink4: nowe ramki..byłem na fajku :decayed:

zielony sedan B5 na WA na jubilerskiej ok 17 stare ramki...jechałem za :wink4:

Opublikowano

a kto to parkuje czesto w podziemnym parkingu Sadyby?

pozdro dla kierownika :)

78841095.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us