Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kraków kolo 19:00 czarna B5 Avant z ramkami AKP (rejestracja DGL) - ktorys z naszych?? Jechalem BMW 7, ale ostro machalem, nie wiem czy mnie kolega widzial ;)

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 692,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Warszawa , parking za siatą przy Jagielońskiej [chyba ] .. szare B6 , czerowne zaciski , czarne szyby , lotka na klapie , rameczki klubowe i fele 5 ramienne -chyba wersja zimowa :decayed:

Lukas ?

Opublikowano

Tak ale to byl ostatni dzisiaj dzien auta na tym parkingu :hi:

Opublikowano

A ja natomiast tankowałem auto na cpn i w trakcie podjeżdza granatowe A4 i kątem oka widze jak pożera gościu me auto ,aż moja stara sie mnie pyta co się tak gapią :decayed:

Opublikowano

Czyja szara B5 Avant stoi/stała dzisiaj na PWr pomiedzy C13 i C6?

Autko na wrocławskich blachach, ramki klubowe, zderzak od Ski.

a pewny ty jesteś tych ramek klubowych ?

Opublikowano

Zdecydowanie - stare ramki cienką czcionką :) Autko widziałem ponownie tydzień później w tym samym miejscu...

Opublikowano

hmm,

muszę się rozejrzeć, myślałem że tylko mój srebrny avancik tam stoi :D

Opublikowano

To auto nie było srebrne, tylko szare :)

Opublikowano

Z mniej milych spotkan... Piatkek 31.10 godzina 16 autostrada A4 za katowicami w strone wroclawia (tablic juz nie pamietam, ramki AKP chyba)

Przemily pan w bialej B5 sedan okupowal lewy pas przy predkosci 120km/h wszyscy wyprzedzali go prawa strona, a ten nieugienty caly czas na lewym (chyba abonament na ten pas wykupil) jak ktos od nas, to zaraz dam ostrzezenie :przebiegly:

Opublikowano

Z mniej milych spotkan... Piatkek 31.10 godzina 16 autostrada A4 za katowicami w strone wroclawia (tablic juz nie pamietam, ramki AKP chyba)

Przemily pan w bialej B5 sedan okupowal lewy pas przy predkosci 120km/h wszyscy wyprzedzali go prawa strona, a ten nieugienty caly czas na lewym (chyba abonament na ten pas wykupil) jak ktos od nas, to zaraz dam ostrzezenie :przebiegly:

ja tak miałem na A4 w strone gliwitz :) ale jechałem 100kph.. więcej niż ta a4ka to nie pamiętam nawet koloru tej A4ki.. ale może to ta sama , bo wyminąłem ją a ona dalej uparcie sie trzymała lewego. jak mam czas to wyprzedzam delikwenta i zwalniam powolutku aż sie koleś zorientuje że musi zjechać :)
Opublikowano

Wczoraj kolo godz 20 na ul Grabiszynskiej we Wrocławiu dwie A4 jechaly w szyku, czy to ktos od nas? Przyznac sie do spota bez bicia! :tongue4:

Opublikowano

Dzis po 13:00 ciemna A4 sedan z ramkami klubowymi widziana na parkingu (pod "dachem") pod galerią grafiką w Rzeszowie.

Opublikowano

czy czarne rs4 B7 sedan na krakowskich blachach to ktos klubowiczow???za sterami siedziala chyba jakas bladyneczka ,widziana dwa razy na Woli Justowskiej!!!!!!!!!

Opublikowano

Tak , jeżdzi jedna taka Pani sedanem RS4. Wejdz na spociki krakowskie to ją spotkasz ;)

Opublikowano

Dzis po 13:00 ciemna A4 sedan z ramkami klubowymi widziana na parkingu (pod "dachem") pod galerią grafiką w Rzeszowie.

To byłem ja,od 13-16 tam parkowałem-zakupy z moimi kobietkami

Opublikowano

Pozdrawiam właścicielkę (z tutejszego forum i polskiejjazdy ;) ) niebieskiego Avanta B5 na blachach WZ - dzięki za kalendarzyk ;)

Opublikowano

Srebrne B6 w avancie 1,8T tabl. rej. LU 22..F, brak ramek klubowych, w Lublinie (dzisiaj znaczy 04.11.2007 godz. 17-18?), jechałem za tym autkiem od Solidarności przez Lipową do Nadbystrzyckiej :wink4: Jeśli to klubowicz to pozdrawiam! :hi:

Opublikowano

Pozdrawiam właścicielkę (z tutejszego forum i polskiejjazdy ;) ) niebieskiego Avanta B5 na blachach WZ - dzięki za kalendarzyk ;)

No właśnie tak stałam nad tym a4 i się zastanawiałam czy to Twoje, bo w sumie widziałam je tylko na fotkach : ) Kalendarzyk był podpuchą, wiedziałam że jak to Ty, to napiszesz tu : ) Pozdro : )

Opublikowano

Widziałem wczoraj ok. 17-18 Ono pod Media Markt na Osrtobramskiej.

Miał farta znalazł, znalazł dobrą miejscówkę dla swojwj :audi:.

Opublikowano

No dobra......a teraz sie przyznawac....

Ktory to taki nie kumaty..... :D

Wawa...ul Czerniakowska....pare minut przed 20....

Na swiatlach przede mna Ciemno-zielony avancik.....WPI....mrygnelam dlugimi ale zero reakcji....rameczki klubowe posiadal ;)

Przyznawac sie kto to.....