Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciebie Spanky ostatnio na Wynalazek widziałem... :afro:

pzdr

może też sobie takiego stickera mtm przykleję?! :)

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 692,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wczoraj o 18.00 przez czarnego Avanta o numerach rozpoczynajacych się na WJ, jadącego na klubowych ramkach nie mogłam skręcic z Alei Niepodległości w Madalińskiego :foch:

Opublikowano

Jak czarny to nie ja, ale Cie widzialem jak skrecalas w Madalinskiego. Smignalem prawym pasem bo akurat bylo pusto...

Opublikowano

To może jak jechałam w słońcu i bez okularów tak to wyglądało jakby auto było czarne.

Opublikowano

jak szary a nie srobrny sedan to...poziek ;)

nikt inny nie ma mtm z tylu

a jo widzioł wczoraj sedana B6 czornego z emblematami MTM w katowicach na autobahnie

i łyso :polew:

Opublikowano

Ciebie Spanky ostatnio na Wynalazek widziałem... :afro:

czasami tam zajeżdzam ... :naughty:

tez Cie widzialem ... jak wyjezdzałes .... ;)

Opublikowano

jak szary a nie srobrny sedan to...poziek ;)

nikt inny nie ma mtm z tylu

a jo widzioł wczoraj sedana B6 czornego z emblematami MTM w katowicach na autobahnie

i łyso :polew:

zapomnialem dopisac w ekipie warszawskiej :P

bo z embelamtami mtm to sporo aut jezdzi

Opublikowano

Zielone B5 sedan - lampy po lifcie, czarny grill bez znaczka.

Godz. ok. 8.40, ul. Lewandów(Zielona Białołęka)/Warszawa, na jednym z zakrętów, więc nie zdążyłem zareagować.

Pozdrawia szare B5 Avant :th:

PS Ładna bryczka. Widziałem już parę razy w tych okolicach, ale do tej pory byłem "nieoramkowany", więc szumu nie robiłem :>

Opublikowano

Wczoraj 19.09. godz. ok. 15.30 we Włocławku widziałem A4 - ciemny grantat chyba miał ramki klubowe (zauważyłem w ostatniej chwili) kto to?

Opublikowano

w worek na trasie namyslow - kepno okolo 16-tej srebny sedan, fele german style na blachach PKE. niestety padalo i nie widzialem czy mial ramki. ktos z nas?

Opublikowano

Jak ja bym sie pytal o kazde A4, ktore widzialem - czy ktos od nas - to byscie mnie dawno zbanowali za spam :tongue4:

Opublikowano

Jak ja bym sie pytal o kazde A4, ktore widzialem - czy ktos od nas - to byscie mnie dawno zbanowali za spam :tongue4:

a tak Cie zbanujemy za nic nie wnoszącą wypowiedź , buahaha
Opublikowano

dlatego pytam tylko o takie ktore widzialem na obcych blachach (spoza mojego woj.) i jest mozliwosc ze to ktos z nas bo ma "cos" przy autku zrobione...

Opublikowano

Czy mamy kogoś na forum co jechał B6 granatowych, benzyna z okolicy Błoń krakowskich wczoraj?? tyle wiem, numery nie krakowiskie, a wyjeżdżał z okolic Błoń, przepuściłem dziada bo myślałem że to nasz :P A potem popruł ;o

Młody kierownik to myślem że nasz, do tego podniósł ręke i mignął awaryjnymi - na dziękuje, co sie rzadko zdarza ;]

Opublikowano

Witam może to nie spotkanie na ulicy ale na parkingu Lublin ul nałęczowska na przeciwko cpn pod WOMP bordowe a4 nasze ramki i naklejka wydech do góry :a4fan:

Pozdrawiam :audi:

Opublikowano

witam czy ktos z klubowiczow wczorja tj. 23.09.07 w godzinach popoludniwych jechal zakopianka i mocno butowal swoje a4 B6 1.8 T na krakowskich tablichach????

Opublikowano

witam czy ktos z klubowiczow wczorja tj. 23.09.07 w godzinach popoludniwych jechal zakopianka i mocno butowal swoje a4 B6 1.8 T na krakowskich tablichach????

jeździł byś na spoty to byś znał krakusów :foch:
Opublikowano

Wracajac z trasy na naszej autostradzie przy pierwszej bramce wyczaiłem Rs4 B5 czerwone na blachach WX... dogoniłem i zarzuciłem awaryjne ..jechalismy jakis czas razem ... po czym prysł.. :D

to ktos z klubu ?

Opublikowano

Pozdrawiam kolege z zielonego stuningowanego A4 z tablicami RMI ktory stal w sobote 22.09.2007 kolo godziny 17 na parkingu przy Carrefur w Tarnowie i dziwnie sie na nas patrzyl.. :D

Opublikowano

w niedziele zielone A4 1.8 albo 1.6 (sądzac po tłumiku) obnizone na wiekszych i szerszych kapciach, na tablicach wjazdowych widziane na myjni BP w Rzeszowie rano.