Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pozdrawiam kierownika granatowego avanta B6 z wlepą klubową który ok 12 leciał piasecką w stronę Lublina wyprzedziłem mrugnąłem.

:hi:

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 692,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Czarny avant B6 na klubowych ramkach nie spojrzałem na blachy, mijałem przed Kuźnicą na półwyspie helskim. Pozdro dla kierownika:hi:

Opublikowano

wczoraj w radzyniu kolo stadiony b5 kombi srebrne , z przodu tablice klubowe:hi:

Opublikowano
wczoraj w radzyniu kolo stadiony b5 kombi srebrne , z przodu tablice klubowe:hi:

moja była? :decayed: na blachach LRA czy coś innego? :wink:

Opublikowano

chyba lra

Opublikowano
chyba lra

No to widziałeś "moją byłą" :wink: pytałem kumpla, potwierdził, że był w LRA i możliwe że to on :wink:

Opublikowano
Granatowy sedan b5 z FMIC, ciemnymi szybami, glebie i 17" dodatkowo oramkowane tablice WZ widziany i goniony przez kilka km od Krakowskiej przez Katowicką aż po samą Pszczelińską w Brwinowie :naughty: Pozdrowienia z białego Transita oklejonego Archiwum Państwowe, musiałeś mnie widzieć :decayed:

Pozdro Pozdro nie zwróciłem zabardzo uwagi chyba :) Ale faktycznie leciałem tą droga :D

Szerokosci !

Opublikowano
Ten o to kolega na rogu Jagiely i krolowej Jadwigi o 19:45 dzisiaj ;) na fotelu pasazera widzialem ladna pania :P kierowcy nie widzialem

http://img837.imageshack.us/img837/2866/13466948003810.jpg

Auto Gik'a

Opublikowano

W ubiegła niedziele 2 września o godz 13 w miejscowości Stojadła pod Castoramą widziany niebieski avant b6 na blachach DZA 32LH ramki klubowe oraz szalik w bocznych szybkach.

Oraz 4 września o godz 17 widziany pod posesja domu w miejscowości Sulejowek srebrny avant b6 o nr WM 5505A na ramkach

:decayed:niestety ja jeździłem autkiem służbowym. Pozdrawiam kierowników :hi:

Opublikowano

Przed chwilą jechałem za srebrną B5 WPR... naklejka klubowa na klapie na wyjeździe z Wladyslawowa mrugałem światłami pozdrowienia dla kierownika

Opublikowano

Mrugłem awaryjnymi przejeżdżając obok kierownika czekającego na biegnącą pasażerkę :naughty: w niebieskim sedanie b6 z naklejką na klapie.

Przy wyjeździe z Ząbek na Żołnierską dziś rano. Rejestracja zaczynała się na L .

Ale chyba kierownik nie zauważył.

Opublikowano

B5 DarkMind'a widziana dzisiaj na parkingu przy D.H.Tomasz na Nowym Mieście w LZ...

Opublikowano

2-3 dni temu w Komorowie k.Pruszkowa widziane B6 avant bordowe 2.5tdi quattro na numerach EBE oznakowany wlepami forumowymi

Opublikowano

10 września w poniedziałek przed południem w Chorwacji w tunelu sveti Rok widziana audi b5 w sedanie z Wroclawia DW.... Kierowca mignął mi awaryjnymi. Pozdrawiam :)

Opublikowano

UZabc.jpg

kogo wozidło ? Plitwickie Jeziora w Chorwacji 13 sierpnia :)

Opublikowano

Ja bylem na jeziorach plitwickich w chorwacji ale 10 wrzesnia i czarna b6 sedan :)

Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

ok.godz.12.00 Wawa,ul.Wrzeciono. Pozdrawiam

zdjcie0080n.jpg

Uploaded with ImageShack.us

wiadomo o co chodzi

Opublikowano

Dzisiaj pod Promenadą B7 avant na WT z jasnym środkiem RECARO wjeżdżał na parking na górę.pozdro

Opublikowano

piątek ok 16 Hugo widziany pod Tesco