lukmistrz Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Dziś na 50tce około 20 00 widziany Domin, mrugałem ale chyba mnie nie zczaił, pewnie TV oglądał Pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jcwpl Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Wczoraj ~16.45 na Emilki w stronę Alei na wysokości Centralnego - Czarny Avant B7 na blachach WPR 22xxx, ramki klubowe Pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek646 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 :-) Wysłano z Xperia Z1 Compact Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jcwpl Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Pozdrawiam kierownika (+1) granatowej B5 Avant na WB - 10 minut temu przy Hami na Człuchowskiej - mrugnał długimi, ja machnąłem łapą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olszak86 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 To ja wkoncu kogos namierzylem zeby mu reką machnac spieszylem sie bo bysmy pogadali Wysłane z mojego LG-E610 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biszczan Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Auto kierownika namierzone na osiedlu Brzęczkowice . Nie poznałbym gdyby nie klubowa naklejka na tylnej lewej szybie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławuś Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Pozdrowienia dla Pana z białej A5 na klubowych ramkach, widzianego na osiedlu Poręba w Lublinie (na łuku pod wiaduktem na ul. Jana Pawła II) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garry99 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Pozdrawiam kolege z dzisiaj 14.06 srebrny sedan b6 rej GKA trasa Olsztyn-Mragowo trochę przegonilismy nasze diesle:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandamix Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Dzisiaj na spółdzielczości pracy w lublinie czarny sedan z klubową wlepką, migałem długimi nie wiem czy kierownik zareagował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro_22 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Pozdro dla kierownika czarnej A4ki (B6 chyba) widzianego dzisiaj na dw. wschodnim o godzinie 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 wczoraj wieczorem czarny krawat w avancie RKL u mnie na wsi - trasa nr 9 pogranicze świętokrzyskiego i mazowieckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rooney1990 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Ktory sie dzialkowal wczoraj? Pozdrowionka [emoji41] Wyslane tostem z maslem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialy986 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Dziś po 20:00 Pl.Trzech Krzyży czarny avant B6 na WG***** z klubową ramka z przodu.Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezarrr Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Pozdro dla kierownika b5 avant. Rozjechalismy się na odlewniczej na torach w różne strony ok 12. Xperia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro_22 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Pozdro dla kierownika srebrnego A4 B6 WJ 5****A widzianego pod castoramą na Ul. Popularna w Wawie, klubowe ramy i wlepa na klapie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba A4 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Pozdrowienia dla kolegi z B7 DZA... trasa ze Swiecka na Poznan zajazd Las Vegas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jcwpl Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 30-40 min temu czarny avant B7 w eslajnie ramki z tyłu WOT Gxxx - Rondo ONZ w stronę Centralnego. Pozdrawiam... ---------- Post dopisany at 14:33 ---------- Poprzedni post napisany at 14:31 ---------- To ja wkoncu kogos namierzylem zeby mu reką machnac spieszylem sie bo bysmy pogadali Wysłane z mojego LG-E610 Możemy w tym tygodniu wieczorem (nie dziś...) "mini spota" face-2-face zrobić gdzieś tutaj - ja mieszkam na Świetlików, hmm?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Dzisiaj na Kwiatkowskiego w Gdyni koło 15 czarne B8 GKA11.... ramki z tyłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Czarny brudny sedan b7 blachy WN i naklejka klubowa na klapie. Dzisiaj koło 18:30, W-wa al. Tysiąclecia od S8 w stronę Jerozolimskich. Migalem awaryjkami VW CC pomykajace z pasa na pas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal222 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Pozdro dla kierownika z blekitnej b7 avant na rej dj5f.. . okolo godziny 9. Na trasie szklarska poreba ~jelenia gora .ladne predkosci szarpales i szybko bylem w pracy jadac za toba ale 180 i mijanie na chama to cie kiedys zgubi Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi