Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Około 12.15 stałem na skrzyżowaniu Armii Krajowej / 3 maja w Gdańsku za srebrną B5 przedlift, wlepka forumowa na klapie po lewej, rejestracje GD 148**. Pozdrawiam

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 692,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wczoraj na trasie Nisko - Janów Lubelski przed 16 ustrzelone dwie A4 obydwie w Avancie z ramkami na rzeszowskich blachach jedna B8 czarna, a druga B5 granatowa/niebieska (brudna :decayed: )

:hi: Jechałem busem w przeciwnym kierunku.

W B8 być może to byłem ja :) Codziennie o tej porze wracam tą trasą z pracy :) Jeżeli blachy RNI....

Edytowane przez krystian3769

Opublikowano

Były napewno RZ, ale jak będę jeszcze tam jechał być może Cie ustrzelę :)

Dziś, ale inna trasa Kołbiel - Zakręt w miejscowości Ostrów pod sklepem zaparkowana była B6 w sedanie czarna z ramkami na nr WOT ***** :hi:

Opublikowano

Wczoraj około 13:00 z Góry Kalwarii w kierunku Piaseczna leciało ciemne A4 w Avancie na klubowych ramkach.

Kilka dni temu (chyba w sobotę lub piątek) na Łazienkowskim, srebrna "lalka" A4/S4 czy cholera wie co na klubowych ramkach ;)

Mój paść to szary avant b6 ;) Tablice TKN

Opublikowano

Dziś w Gdańsku, około 9.15, znów na skrzyżowaniu Armii Krajowej/ 3 maja (dalej wiadukt i Okopowa w stronę Pruszcza) czarne B6 avant, numery GKA YV**. Pozdrawiam z białego Passata :)

Opublikowano

Dziś w Bydgoszczy przy Unii Lubelskiej na parkingu koło Sanitasu około godziny 10, stało chyba A4 B5 Avant, nie zdążyłem się przyjrzeć ale wlepe zauważyłem ; )

Pozdrowionka

Edytowane przez narkil

Opublikowano

Dliwski widziany dzis na ciołka. Jechalem białym caddym, pozdro ;)

I w babicach na rondzie czarne b7 avant na WY z ramkami.

Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Pozdro Olszak, widziałem, poznałem :-)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

pozdrowienia dla czarnej b8 dzisiaj na parkingu Factory Ursus, przyjeżdżała obok gdy ja z kolegą wycieraliśmy auta po myciu :)

Opublikowano

Pozdro dla Kierowcy ciemnej B5 z ramkami na WU... spotkanego dziś rano na alei czerwca '89 roku

Opublikowano

czarne b6 avant z ramkami WF **** namierzone dziś w okolicach 16:00 w Pruszkowie, pozdro

Opublikowano

Teraz w Arkadii na -1 szary avant B6 WE... Pozdrawiam

Opublikowano

Czarne B7 na złotych felgach i klubowe ramki,dziś po 16 w miejscowości Mrowino.

Blachy ZSL. Wyjeżdżał z bocznej drogi

Edytowane przez Patrykbor

Opublikowano

dziś widziane koło 18 ciemne b6 avant na blachach NGI , na wilanowskiej (wawa) jechaleś zamną (granatowe b6 avant WPR)

Opublikowano

W az serwis ciemne b5 sedan z tablicami GDA i ramkami.

Opublikowano

Dziś około 16.30 z parkingu przy Metrze Wilanowska wyjeżdżało klubowe B6 bez przedniej rejestracji z tyłu klubowe ramki próbowałem później trąbić ale kolega nie zwrócił uwagi.

Opublikowano

Dzisiaj około 15:00 na Obrońców Tobruku w Warszawie w stronę ronda leciał ciemny avant na klubowych ramkach. Jechałem szarym avantem w przeciwnym kierunku.

Opublikowano

Dziś około 16.30 z parkingu przy Metrze Wilanowska wyjeżdżało klubowe B6 bez przedniej rejestracji z tyłu klubowe ramki próbowałem później trąbić ale kolega nie zwrócił uwagi.

Może brązowa B5 ?

Opublikowano

Co dziennie tam jestem do przedszkola synka odstawiam rano i po południu pozdrawiam.

To ja trzeba było trąbić :wink:

Opublikowano

Pozdro dla kierowcy czarnej B6 w sedanie widzianej kolo 14:30 na czerwca 89 roku