Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś o 6:30 na Trakcie Brzeskim srebrne B6 avant WM XXXX :hi: dzięki za wpuszczenie mnie na lewoskręcie do Halinowa :good:

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 692,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pozdrowienia dla kierowcy czerwonego avanta b5 WH32XXX

Dziś 16:30 ul. Sobieskiego w Warszawie.

Ramki i klubowa naklejka oraz zderzak sklejony taśmą :cool1:

Opublikowano

Szare B5 z ramkami klubowymi widziane dzisiaj okolo 8:00 na Al.Lotników przed Instytutem Fizyki. Pozdro :hi:

Opublikowano

Kto tu po Warszawce bujał się wczoraj 5.11 ok. godz. 22:30 na rondzie Żaba, ciemnym B6 2.5tdi nr. rej. EKU (dalej nie pamiętam jakaś 19 była :) )

Lux ledy z tyłu :wink4:

Pozdro :hi:

Opublikowano

dziś po 7 na wybrzeżu gdańskim czarny avat b7 3.0tdi LRY w strone grota nie wiem czy od nas bo nie dopatrzyłem się klubowych oznak.trochę się poganialiśmy, nie wiem co kierownik miał zmodzone pod maską ale zdrowo mnie jeszcze poganiał :blink:

Opublikowano

ok 18 od Bronisz do Piastowa srebrne B7 avant. Kolega usiadł mi na d*pie juz na światłach i chyba mocno się zdziwił jak to się stało, że 1.6 ( :polew: ) tak sromotnie go objechało. Ale ważne że próbował (kilka razy :P) Przyjemnie sie uciekało. Pozdrawiam jeżeli to ktoś od nas. Żadnych oznak nie widziałem bo cały czas był za mną ;)

Opublikowano

dziś po 7 na wybrzeżu gdańskim czarny avat b7 3.0tdi LRY w strone grota nie wiem czy od nas bo nie dopatrzyłem się klubowych oznak.trochę się poganialiśmy, nie wiem co kierownik miał zmodzone pod maską ale zdrowo mnie jeszcze poganiał :blink:

LRY?

To nawet nie wiedziałem, że ktoś w ryckim ma takie auto. Hmm chociaż kiedyś widziałem takie auto u nas, a nie miał rejestracji z szóstkami?

Raczej nie jest z klubu.

Opublikowano

LRY?

To nawet nie wiedziałem, że ktoś w ryckim ma takie auto. Hmm chociaż kiedyś widziałem takie auto u nas, a nie miał rejestracji z szóstkami?

Raczej nie jest z klubu.

pocinaliśmy w bardzo dużym ruchu z dużo za dużo prędkością i nie miałem jak się skupić na blachach, wiem tylko, że LRY :szyby bez ściemy oznaczenia na klapie, kierownik młody

Opublikowano

dzis okolo 15.15 rondo Pobitno Rzeszow sedan B5 sedan RZE.....grzes1150 :>

A 5 minut wcześniej spotkałem Sławka na moście w Trzebownisku :hi:

Opublikowano

Jakieś 30-40 minut temu, czyli ok. godziny 17.00 Lublin ul. Zana czarny/ciemny sedan B5 wydech 2 rurka wyglądało mi to na 1,8T, tabl. rej. D1 STURB ramka rej. "2fast4you S4" :mysli: Chyba ciemne szybki, wydaje mi się, że jakaś naklejka była na bocznej szybce, ale taki deszcz, że nic nie widać :decayed:

Opublikowano

Dziś o 14:45 srebrna B6 z ramkami i naklejką widziana na Jerozolimskich blaszki WB983*3 jechałem błękitną B6 na zagranicznych blachach obok trąbiłem i machnąłem Ci a Ty z panną leciałeś i zero reakcji.Miałem koszulke klubową na sobie myślałem że poznasz a tu pupa :wallbash:

Opublikowano

Łukaszr w sobote na Modlińskiej w strone Legionowa kawałek za ratuszem Białołęki. Pozdrawiam. Ale strasznie skupiony jedziesz bo nawet jak się z Toba zrównałem to mam wrażenie, że nie widziałeś... :P

Opublikowano

Lukasz na 1.6 nie zwraca uwagi :P

Opublikowano

wczoraj o godz 19:00 w Rybniku na obwodnicy widziany kolega Gregor z Tarnowskich :hi:

Opublikowano

Pozdrowienia dla kierowcy czerwonego avanta b5 WH32XXX

Dziś 16:30 ul. Sobieskiego w Warszawie.

Ramki i klubowa naklejka oraz zderzak sklejony taśmą :cool1:

Pozdrawiam również :hi:

odrobine podklejony :gwizdanie: moze zostawie ja bedzie taki znak rozpoznawczy :evil:

Opublikowano

A Ja wyciąłem dwóch gagatków w sobotę w WSHiP w Warszawie.

Jedna B5 - kolor śliwkowy, czarny znaczek w grillu.

Druga B5 - Szara - ramki klubowe, felga coś w stylu BBS, na 17" chyba.

Mam fotki, ciepnę później :wink4:

Nie kojarzę o dziwo tych aut..

Pozdrowienia :hi:

Opublikowano

Pozdrowienia dla Granatowego Audi Q, widzianego dzisiaj po godz. 19 :hi: [DWR]

Opublikowano

A Ja wyciąłem dwóch gagatków w sobotę w WSHiP w Warszawie.

Jedna B5 - kolor śliwkowy, czarny znaczek w grillu.

Druga B5 - Szara - ramki klubowe, felga coś w stylu BBS, na 17" chyba.

Mam fotki, ciepnę później :wink4:

Nie kojarzę o dziwo tych aut..

Pozdrowienia :hi:

To pudło z czarnym grilem to moje B5 , szarą na feldze a'la bbs też przyczaiłem. Tak czy owak PZDR dla wszysttkich.

Opublikowano

pozdrowienia dla kierownika ciemno szarej BMN 98CK spotkanej na Tarchominie dzisiaj rano - jechaliśmy aż do Łazienkowskiej i zero reakcji :decayed: sąsiedzie nie śpij :wink4: