Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś otrąbione na Grójeckiej ( za Banacha ) około 17-stej srebrne B5 WR **** ramki klubowe , łapka też była .... ale Kolega nie załapał o co kaman ;( Pozdro :good:

• Odpowiedzi 7.9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Skręcałem czarnym golfem 3 kombi na Nadarzyn na tych światłach następnych za sobkolem

dlatego nie kojarze

Wczoraj na skrzyzowaniu Poleczki i Puławskiej czarne S4 B5 ze środkowego pasa (prosto) wyprzedził 2 auta które juz stały na czerwonym i wbijał sie w Puławską (w lewo)

Przyciemnione tylne szyby , jesli to ktoś od nas to gratuluje lekkiego debilizmu :good:

Opublikowano

Ale my na spocie chyba się widzieliśmy? :mysli: Siakieś 2 albo 3 tyg. temu :mysli:

Pixi zapada w pamięc juz przy pierwszym spotkaniu. najstarszy gośc w całym towarzystwie , wyglada jakby przyjechał na wycieczke z klubu Seniora dzielnicy Ochota i sie zgubił :>

zapomniałeś dodać, że z nieleczonym ADHD :polew:

Opublikowano

Skręcałem czarnym golfem 3 kombi na Nadarzyn na tych światłach następnych za sobkolem

dlatego nie kojarze

Wczoraj na skrzyzowaniu Poleczki i Puławskiej czarne S4 B5 ze środkowego pasa (prosto) wyprzedził 2 auta które juz stały na czerwonym i wbijał sie w Puławską (w lewo)

Przyciemnione tylne szyby , jesli to ktoś od nas to gratuluje lekkiego debilizmu :good:

to nie ja :gwizdanie:

Opublikowano

dlatego nie kojarze

no przestań , pewnie ze to nie ty , tamten na bank przekroczył 2000rpm :decayed:

Opublikowano

dlatego nie kojarze

no przestań , pewnie ze to nie ty , tamten na bank przekroczył 2000rpm :decayed:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

BTW pozdro dla mustiego, dalej jesteś brzydki :decayed:

Opublikowano

Dziś otrąbione na Grójeckiej ( za Banacha ) około 17-stej srebrne B5 WR **** ramki klubowe , łapka też była .... ale Kolega nie załapał o co kaman ;( Pozdro :good:

Że wczoraj? Sedan? Avant? :mysli: Ja jechałem wczoraj trochę po 17 Grójecką - jak każdego dnia (17.15) czy jakoś tak. I na bank bym załapał jakby na mnie ktoś trąbił :decayed: o ile bym słyszał albo widział :mysli:

Opublikowano

Że wczoraj? Sedan? Avant? :mysli: Ja jechałem wczoraj trochę po 17 Grójecką - jak każdego dnia (17.15) czy jakoś tak. I na bank bym załapał jakby na mnie ktoś trąbił :decayed: o ile bym słyszał albo widział :mysli:

Sedan , Ty byś zareagował , spox :good:

Opublikowano

musti ??? zawsze bedzie brzydki :kox: :kox: :kox:

EOT

Opublikowano

BTW pozdro dla mustiego, dalej jesteś brzydki :decayed

Że poznałeś w końcu pozdro :hi: Ty też :tongue4:

Opublikowano

EOT

nie śmiejcie się z mustiego, on przecież jest chory :gwizdanie:

zdjcie0093z.jpg

EEOT

Opublikowano

EOT

nie śmiejcie się z mustiego, on przecież jest chory :gwizdanie:

zdjcie0093z.jpg

EEOT

ha ha ha ha :polew: :polew: :polew: dzięki Kolkov :oklaski: pojechane

Opublikowano

Od zawsze wiedziałem że jest z nim coś nie tak :D:slina:

Opublikowano

Czwartek po 18., czerwony avant B5 na HIDzie, W-wa, okolice Jana Pawła II/Rondo ONZ, a dokładnie skrzyżowanie ulic: Grzybowskiej i Granicznej chyba :mysli::wink4: Kto to? :mysli:

Opublikowano

W-wa ulica Lewartowskiego zaparkowane B5 avant ciemne po II lifcie na numerach WI

Opublikowano

Chyba PRZEEMAS 30 minut temu otrąbiony na końcu Grójeckiej :naughty: Potem skręcił w prawo i nawet nie reagował na moje trąbienie :przebiegly: Taki zaspany do pracy jechał? :tongue4: Czy taki wpatrzony w pasażerkę? :tongue4:

Opublikowano

Dziś B5 avant około 14-stej ( Dickensa / Urbanistów ) ramki klubowe ... Pzdr :hi:[br]Dopisany: 22 Luty 2011, 15:00_________________________________________________

Ale my na spocie chyba się widzieliśmy? :mysli: Siakieś 2 albo 3 tyg. temu :mysli:

Pixi zapada w pamięc juz przy pierwszym spotkaniu. najstarszy gośc w całym towarzystwie , wyglada jakby przyjechał na wycieczke z klubu Seniora dzielnicy Ochota i sie zgubił :>

zapomniałeś dodać, że z nieleczonym ADHD :polew:

:rant: :bicz3: ........... :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Wczoraj po 11:00 widziany na ul.Siennej ciemny avancik na WI***** obklejony znakiem OOOO.Pozdrawiam.

Opublikowano

Wczoraj po 11:00 widziany na ul.Siennej ciemny avancik na WI***** obklejony znakiem OOOO.Pozdrawiam.

MOJ PAZDZIOCH :thumbup: :thumbup: :lol1::banan:
Opublikowano

Pozdro dla kierownika srebrnego Avanta widzianego wczoraj około 14.20 w Łodzi na al.Mickiewicza w okolicach stacji BP :)