PIXI Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 Dziś otrąbione na Grójeckiej ( za Banacha ) około 17-stej srebrne B5 WR **** ramki klubowe , łapka też była .... ale Kolega nie załapał o co kaman ;( Pozdro
moskal Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 Skręcałem czarnym golfem 3 kombi na Nadarzyn na tych światłach następnych za sobkolem dlatego nie kojarze Wczoraj na skrzyzowaniu Poleczki i Puławskiej czarne S4 B5 ze środkowego pasa (prosto) wyprzedził 2 auta które juz stały na czerwonym i wbijał sie w Puławską (w lewo) Przyciemnione tylne szyby , jesli to ktoś od nas to gratuluje lekkiego debilizmu
Mario Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 Ale my na spocie chyba się widzieliśmy? Siakieś 2 albo 3 tyg. temu Pixi zapada w pamięc juz przy pierwszym spotkaniu. najstarszy gośc w całym towarzystwie , wyglada jakby przyjechał na wycieczke z klubu Seniora dzielnicy Ochota i sie zgubił :> zapomniałeś dodać, że z nieleczonym ADHD
Buba Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 Skręcałem czarnym golfem 3 kombi na Nadarzyn na tych światłach następnych za sobkolem dlatego nie kojarze Wczoraj na skrzyzowaniu Poleczki i Puławskiej czarne S4 B5 ze środkowego pasa (prosto) wyprzedził 2 auta które juz stały na czerwonym i wbijał sie w Puławską (w lewo) Przyciemnione tylne szyby , jesli to ktoś od nas to gratuluje lekkiego debilizmu to nie ja :gwizdanie:
moskal Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 Skręcałem czarnym golfem 3 kombi na Nadarzyn na tych światłach następnych za sobkolem dlatego nie kojarze Wczoraj na skrzyzowaniu Poleczki i Puławskiej czarne S4 B5 ze środkowego pasa (prosto) wyprzedził 2 auta które juz stały na czerwonym i wbijał sie w Puławską (w lewo) Przyciemnione tylne szyby , jesli to ktoś od nas to gratuluje lekkiego debilizmu to nie ja :gwizdanie: no przestań , pewnie ze to nie ty , tamten na bank przekroczył 2000rpm
Buba Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 Skręcałem czarnym golfem 3 kombi na Nadarzyn na tych światłach następnych za sobkolem dlatego nie kojarze Wczoraj na skrzyzowaniu Poleczki i Puławskiej czarne S4 B5 ze środkowego pasa (prosto) wyprzedził 2 auta które juz stały na czerwonym i wbijał sie w Puławską (w lewo) Przyciemnione tylne szyby , jesli to ktoś od nas to gratuluje lekkiego debilizmu to nie ja :gwizdanie: no przestań , pewnie ze to nie ty , tamten na bank przekroczył 2000rpm :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: BTW pozdro dla mustiego, dalej jesteś brzydki
rafalekx Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 Dziś otrąbione na Grójeckiej ( za Banacha ) około 17-stej srebrne B5 WR **** ramki klubowe , łapka też była .... ale Kolega nie załapał o co kaman ;( Pozdro Że wczoraj? Sedan? Avant? Ja jechałem wczoraj trochę po 17 Grójecką - jak każdego dnia (17.15) czy jakoś tak. I na bank bym załapał jakby na mnie ktoś trąbił o ile bym słyszał albo widział
PIXI Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 Dziś otrąbione na Grójeckiej ( za Banacha ) około 17-stej srebrne B5 WR **** ramki klubowe , łapka też była .... ale Kolega nie załapał o co kaman ;( Pozdro Że wczoraj? Sedan? Avant? Ja jechałem wczoraj trochę po 17 Grójecką - jak każdego dnia (17.15) czy jakoś tak. I na bank bym załapał jakby na mnie ktoś trąbił o ile bym słyszał albo widział Sedan , Ty byś zareagował , spox
moskal Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 BTW pozdro dla mustiego, dalej jesteś brzydki musti ??? zawsze bedzie brzydki :kox: EOT
musti Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 BTW pozdro dla mustiego, dalej jesteś brzydki :decayed Że poznałeś w końcu pozdro Ty też
Kolkov Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 BTW pozdro dla mustiego, dalej jesteś brzydki musti ??? zawsze bedzie brzydki :kox: EOT nie śmiejcie się z mustiego, on przecież jest chory :gwizdanie: EEOT
musti Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 BTW pozdro dla mustiego, dalej jesteś brzydki musti ??? zawsze bedzie brzydki :kox: EOT nie śmiejcie się z mustiego, on przecież jest chory :gwizdanie: EEOT ha ha ha ha :polew: dzięki Kolkov :oklaski: pojechane
reikeb Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 Od zawsze wiedziałem że jest z nim coś nie tak
rafalekx Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 Czwartek po 18., czerwony avant B5 na HIDzie, W-wa, okolice Jana Pawła II/Rondo ONZ, a dokładnie skrzyżowanie ulic: Grzybowskiej i Granicznej chyba Kto to?
Przemots Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 W-wa ulica Lewartowskiego zaparkowane B5 avant ciemne po II lifcie na numerach WI
rafalekx Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 Chyba PRZEEMAS 30 minut temu otrąbiony na końcu Grójeckiej Potem skręcił w prawo i nawet nie reagował na moje trąbienie Taki zaspany do pracy jechał? Czy taki wpatrzony w pasażerkę?
PIXI Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 Dziś B5 avant około 14-stej ( Dickensa / Urbanistów ) ramki klubowe ... Pzdr [br]Dopisany: 22 Luty 2011, 15:00_________________________________________________ Ale my na spocie chyba się widzieliśmy? Siakieś 2 albo 3 tyg. temu Pixi zapada w pamięc juz przy pierwszym spotkaniu. najstarszy gośc w całym towarzystwie , wyglada jakby przyjechał na wycieczke z klubu Seniora dzielnicy Ochota i sie zgubił :> zapomniałeś dodać, że z nieleczonym ADHD :bicz3: ........... :polew:
bialy986 Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 Wczoraj po 11:00 widziany na ul.Siennej ciemny avancik na WI***** obklejony znakiem OOOO.Pozdrawiam.
moro99 Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 Wczoraj po 11:00 widziany na ul.Siennej ciemny avancik na WI***** obklejony znakiem OOOO.Pozdrawiam. MOJ PAZDZIOCH :thumbup:
mpoloo Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 Pozdro dla kierownika srebrnego Avanta widzianego wczoraj około 14.20 w Łodzi na al.Mickiewicza w okolicach stacji BP
Rekomendowane odpowiedzi