Gość Michał Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 mcm00 , Twoje auto stoi na placu po lewej stronie wylatujac ze Zwolenia,chyba tam jest skład budowlany?
miro_x Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Dzisiaj pomykałem przez Zwoleń ale Cie nie widziałem mcm00 Ale za to wczoraj pomykałem o 8:30 obwodnicą Niepołomic i mijałem się ze srebrnym B6 Avant na KRakowskich numerach z ramkami klubowymi. Grill i zderzak chyba S4 Florida na dachu. Wolalem na CB ale ten ktoś się nie odezwał.. Przyznać się. Poza tym kilka fajnych audi w KR widziałem w tym we wieliczce czarnego sedana z diodowumi lampami z tyłu. Blaszki też chyba KR.
wesoly1601 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Ja we wtorek leciałem od Brzeska do Wrocławia drogą nr4 a później autostradą ok godz. 12-13, Grafitowym Avantem (znak szczególny podróży na tej trasie to straż graniczna i drogówka za Brzeskiem w stronę Krakowa) Pozdrawiam wszystkich klubowiczów z którymi się mijałem, o ile tacy byli, ale A4 było po drodze dużo
aramis Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Pozdrowienia dla klubowicza. Srebrny sedan, klubowe ramki LJA.... dziś Rzeszów ul. Hoffmanowej, paking koło hali sportowej przy Zelmerze.
lukaszek13ns Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Dzisiaj godzina 17;30 ul. podkarpacka rzeszow czerwone B5 z tylu lampy ledowe z tego co zauwazylem i rameczki klubowe, rejestracja RZE.... przyznac sie kto to
miro_x Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Pewnie szuder wracał do domu po pracy. (a raczej na pewno) :>
slaweq Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 To na 100 % Szuder, czerwona i z ramkami :th:
Szuder Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 To na 100 % Szuder, czerwona i z ramkami :th: tak to ja...[br]Dopisany: 18 Kwiecień 2008, 22:32 _________________________________________________a ja dzis widzialem czarne A4 B5 z lampami led z tylu na parkingu kolo Kosciola w Rzeszowie przy Dabrowskiego, czy to ktos z klubu???
hajper Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Pozdrawiam kolegę z granatowego Avanta B5 1.9TDi na blaszkach WN jadącego JP
miro_x Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Wczoraj w Kielcach koło tesco widziałem zielonego sedana B5 na 18' chyba felgach. Bardzo ładny. Klubowe rameczki
carnivore1 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Pozdr. i podziekowania dla kolegi z Krakowa w czarnym sedanie B6 na duuuzych felgach, ktory wczoraj wpuscil mnie dwa razy w GIGANTYCZNYM korku na Opolskiej w strone autostrady...
mj Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Pozdro dla kolegi w ciemno-zielonym B5 na olkuskich blachach, spotkanie na drodze w sobote, droga DG-Olkusz, godziny przedpołudniowe Samochód bez ramek, tylne lampy lexus-style, być może czyta forum
dudi75 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Jesli ma tylne lampy lexusy to napewno nie czyta tego forum
urbik Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Tak sobie czytam i czytam i nadal czytam !!! Ja widziałem tego on mnie nie widział ale pozdrawiam tego co miał lampy takie i takie no i CZY WY MNIE WIDZIELIŚCIE ? !!!! O zgrozo !!! Koledzy !!! Gdzieś na forum wyczytałem, że jako znak rozpoznawczy naszego klubu miały być ramki na tablice. Fakt to już jest jakiś pomysł ole są one widoczne na prkingu ale nie w trasie przy 120 Kh. Moja propozycja to zaprojektowanie ... i wdrożenie w życie... i tu sam nie wiem czego !!! że jak będziemy się mijali na trasie to będzie wiadomo, że to ktoś z naszego grona. Co Wy na to ???
ulti Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 co druga strona posiada podobny post aby cos wymyslec tylko od 3 lat jeszcze nikt nic nie wymyslil i podejzewam, ze tak juz zostanie
hornet Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zacznijcie jeździć z horągiewkami przy antenkach :polew: Ewentualnie można zrobić wielką nalepę na tylnej szybie :gwizdanie:
lexpar Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Hornet , ale ja nie mam antenki :laghing2: :laghing2: :laghing2:, tak więc pozostaje mi tylko tylna szyba Ewentualnie można zrobić wielką nalepę na tylnej szybie :gwizdanie Ale po minięciu się w trasie będzie po herbacie
michu93 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Moja propozycja to zaprojektowanie ... i wdrożenie w życie... i tu sam nie wiem czego !!! że jak będziemy się mijali na trasie to będzie wiadomo, że to ktoś z naszego grona Napis przeciwsloneczny na przednia szybe albo jakas mala ale widoczna naklejeszka na zderzak...
hajper Opublikowano 2 Maja 2008 Opublikowano 2 Maja 2008 Pozdrawiam kolegę w srebrnym avancie B5 WD*** przy Bliskiej na Bielanach
Rekomendowane odpowiedzi