Długas Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Dzisiaj ok 15 czarny avant DZA b7 zaparkowany na braniborskiej na wprost credit agricole;p Wielkie pozdrowienia dla kolegi!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olszak86 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Przed chwila widziane na drodze blonie pruszkow: czarne b6 sedan na xenonie z klubowymi ramkami rejestracje wor, jechales w kierunku blonia, kilometr dalej b5 avant czarne na bialych alusiach na wgm tez jechales w kierunku blonia, i w pruszkowie na rondzie przed wiaduktem widziane zielone b5 sedan na wpr na ladnej feldze i xenonie. Ja jechalem bialym lt 35, pozdro dla kierownikow Wysłane z mojego LG-E610 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Dzisiaj ok 15 czarny avant DZA b7 zaparkowany na braniborskiej na wprost credit agricole;p Wielkie pozdrowienia dla kolegi!! Banan87 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Długas Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Dzisiaj ok 15 czarny avant DZA b7 zaparkowany na braniborskiej na wprost credit agricole;p Wielkie pozdrowienia dla kolegi!! Banan87 Możliwe ale widzę ze często tam stoi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszA4 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Dziś widziany koło galerii Copernicus w Toruniu czarny avant B5 na blachach inowrocławskich CIN 49241, który to, przyznać się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Morda Domin widziany na 7-mce w Załuskach:decayed: Jechałem oplem vectra i mnie zepchnał z pasa(znaczy kierowce) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st4yKool Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Pozdro dla pary ze srebrnej A3 dzis kolo poludnia kilkadziesiat km od Wwy. Ostro podlane to wasze 1.9tdi Jest moc!!! Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Wczoraj 03.01 ok g. 17 na 8mce między Nadarzynem a Siestrzenią widziana niebieska (chyba eSa) B5 avant z emblematem turbo z prosiaka na tylnej klapie + ramki klubowe z rzucającymi się w oczy zegarami na desce. Jechałem za Tobą granatową golfiną naciskając na tylny zderzak (świadom tego co masz pod maską) aż w końcu mi zjechałeś na prawy pas a ja wyprzedzając trąbnąłem Ci dwa razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 moskal pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Wczoraj 03.01 ok g. 17 na 8mce między Nadarzynem a Siestrzenią widziana niebieska (chyba eSa) B5 avant z emblematem turbo z prosiaka na tylnej klapie + ramki klubowe z rzucającymi się w oczy zegarami na desce. Jechałem za Tobą granatową golfiną naciskając na tylny zderzak (świadom tego co masz pod maską) aż w końcu mi zjechałeś na prawy pas a ja wyprzedzając trąbnąłem Ci dwa razy No to ci powiem , ze pare c**jów dostałeś :grin::grin: Jechałem ze śpiącym dzieckiem na fotelu pasażera Poza tym mam spalone EGT i auto teraz jezdzi na 0,4 bara :naughty::naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janjazda Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Kto tam leciał ze mną wczoraj od Zakrętu traktem? wysłane kaloszem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Wczoraj ok 20 bialy B5 sedan na tablicach OOL ... wjezdzajacy na Maca we Wroclawiu przy ul. Armi Krajowej/Bardzkiej. Pozdro dla kierownika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 2 stycznia w Łodzi na tyłach urzędu miasta czarny sedan B5 zdaje się, KRA z naklejką klubową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi790 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 kto to dziś stał na Korotyńskiego w Wawie ok. 18tej? pozdro dla kierownika lub kierowniczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmus2006 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zapomniałem srebrne B5 Avant we wtorek 6 stycznia w TST na tamtejszych blachach 6 40 dokładnie, ja leciałem na wprost Ty w prawo w Wyszyńskiego mignąłem ale bez odzewu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastapi Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Jakos dwa dni temu przed południem na parkingu przy Nysy Łuzyckiej w Opolu b5 ciemny sedan na remkach klubowych ERA 82P8 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmdash Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 pozdro dla moskala i jego avanta stojącego na Gazowej w RDM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2505 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 dzisiaj ok 10.00 w Przasnyszu czarny sedan b5 naklejka na klapie pozdrowiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Dziś południe. Na parkingu UTH Radom ul.Malczewskiego widziana srebrna B6 sedan z ramkami klubowymi. Tylny zderzak eslajn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kerm Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Pozdrówki dla właściciela czarnego avanta s line na klubowych ramkach z blachami LKR stojącego dziś od rana pod WSEI w Lublinie, ładna sztuka:) Wysłane z mojego HTC One S przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi