GILI Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Wittam i pozdrawiam kolege który staną dzisiaj koło mnie w poznaniu koło mcdonalds przy Auchanie z rej. GSL ... z najklejeczka klubową Jakie auto? To nie ja Właśnie o tobie myślałem ,ale jest jeszcze to B5 2.5,co wracało z nami z Piły.
miro_x Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Wczoraj pod Tesco w Rzeszowie stało czarne B5 sedan z naszymi ramkami i diodami led do dziennych. Jak wychodziłem dalej stało
grzes1150 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Wczoraj pod Tesco w Rzeszowie stało czarne B5 sedan z naszymi ramkami i diodami led do dziennych. Jak wychodziłem dalej stało Byłem na zakupach
Szula298 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Wittam i pozdrawiam kolege który staną dzisiaj koło mnie w poznaniu koło mcdonalds przy Auchanie z rej. GSL ... z najklejeczka klubową Jakie auto? To nie ja Właśnie o tobie myślałem ,ale jest jeszcze to B5 2.5,co wracało z nami z Piły. A4 b5 z ale silnik miał 1.6 przynajmniej takie oznaczenia
szakal350 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Pozdrowionka dla wszystkich, którzy wczoraj jechali zakopianką i dalej w kierunku Łodzi
Przemots Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Wczoraj przed 16 Żwirki i Wigury w stronę pomnika lotnika widziany boberek.pozdrawiam
Kowal Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Pozdro dla kierownika czarnej B5 na tablicach NO widzianego dziś o 8:45 na Trakcie Lubelskim w Wawrze
spetsnaz Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Pozdrowienia dla kierownika z Avanta B7 WT 42XXX spotkanego na Wisłostradzie ok 19:30
Kolkov Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Pozdrowienia dla kierownika z Avanta B7 WT 42XXX spotkanego na Wisłostradzie ok 19:30 taki czarny, ładny avancik :?: to pewnie bogi
KENOiX Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Pozdrowienia dla kierownika z Avanta B7 WT 42XXX spotkanego na Wisłostradzie ok 19:30 Pozdrawiam także Pozdrowienia dla kierownika z Avanta B7 WT 42XXX spotkanego na Wisłostradzie ok 19:30 taki czarny, ładny avancik :?: to pewnie bogi akurat nie bogi a kolorek to szary delfinek
Kolkov Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 akurat nie bogi a kolorek to szary delfinek na spota przyjedź tym delfinkiem
KENOiX Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 akurat nie bogi a kolorek to szary delfinek na spota przyjedź tym delfinkiem już się wybieram sporo czasu na spota jeszcze jak poprzednio w promce były, tylko albo nie mogę z czasem się ogarnąć albo zorganizować
tomekkarauda Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Pozdro dla kolegi który pracuje w Chobocie jego zielona B5 stała pod firmą LRY XXX 1,6 motorek i wlepa na klapie klubowa taki ciasny przejazd był ze mogłem ją przerysować szkoda by było
bigos_s Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Pozdro dla kolegi który pracuje w Chobocie jego zielona B5 stała pod firmą LRY XXX 1,6 motorek i wlepa na klapie klubowa taki ciasny przejazd był ze mogłem ją przerysować szkoda by było No patrz pan wszędzie znajdą Pracujesz czy na zakupach ? Co prawda stoją na parkingu ze 4 B5 ale chyba bez oznaczeń klubowych. I jeszcze niebieski avant bardzo często podjeżdża z dużą przyczepką ale jeszcze nie wykminiłem czy "nasz" Pozdro
tomekkarauda Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Byłem u was po towar z mojej firmy ..Jeszcze taka ładna srebrna stała w TDI aż podszedłem i obejrzałem :hi:
ono Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Czy to ktoś od nas wczoraj przede mną na katowickiej wpakował się do rowu ? ciemna b5 sedan. Dobrze że nic sie nie stało Niestety nie miałem pilota od wyciągarki bo bym wytargał.
franio Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Czy to ktoś od nas wczoraj przede mną na katowickiej wpakował się do rowu ? ciemna b5 sedan. Dobrze że nic sie nie stało Niestety nie miałem pilota od wyciągarki bo bym wytargał. nie chciało się :gwizdanie:
grzes1150 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Kto mnie dziś obtrąbił w Rzeszowie na światłach obok ZUS ok.14godz.??? Dziwnie znajomy srebrny Avant b5 z nalepką na klapie ...myślałem że coś źle zrobiłem :polew:
ono Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 nie chciało się gwizdanie Chcieć to sie chciało ale i tak pały przyjechały ,i kicha.
Rekomendowane odpowiedzi