sylwiasty Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Sylwester ten twój XENEK to podziemny cały pod plazma oświetlił,ale przydały by sie czujnik parkowania na tył-co? A Ty co taki nieśmiały, że nawet do kolegi nie podejdziesz? :> To nie widziałeś mojego czujnika parkowania jak wysiadł z miejsca pasażera i mówił kiedy zatrzymać? Byłem z rodziną w kinie na Auta 2. Śmiały -śmiały mała miała awarie (kupkę) i trzeba było lecieć bo zapasowego pampersa juz zużyliśmy Spoko, czasem tak bywa. Wybierasz się z rodzinką na grilla do Jokera?
karolasterka Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 a tak nawiasem kto się pisze na tego spota oprócz tych co się udzielają?
marcinos80 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Sylwester ten twój XENEK to podziemny cały pod plazma oświetlił,ale przydały by sie czujnik parkowania na tył-co? A Ty co taki nieśmiały, że nawet do kolegi nie podejdziesz? :> To nie widziałeś mojego czujnika parkowania jak wysiadł z miejsca pasażera i mówił kiedy zatrzymać? Byłem z rodziną w kinie na Auta 2. Śmiały -śmiały mała miała awarie (kupkę) i trzeba było lecieć bo zapasowego pampersa juz zużyliśmy Spoko, czasem tak bywa. Wybierasz się z rodzinką na grilla do Jokera? Pewnie sam zalecę opierdzielić jakomś padlinę i spadam się uczyć mam 12 stego egzamin podnoszące stopień awansu zawodowego w urzędzie miasta.
sylwiasty Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 To jak moja nie będzie chciała to zabiorę się z Tobą. Jak coś to w sobotę się odezwę.
joker-lukasz Opublikowano 1 Lipca 2011 Autor Opublikowano 1 Lipca 2011 jak coś to oczywiście kto może to niech bierze dziewczyny/żony/dzieci/kochanki bo ja też jadę z dziewczyną z resztą ma być też trochę znajomych ode mnie z osiedla i ktoś tam z rodziny chyba [br]Dopisany: 30 Czerwiec 2011, 16:27_________________________________________________Karol czy Ty nam wykrakałeś pogodę na razie nie pada.. o 12 mam jechać kosić trawę.. zobaczymy jaka pogoda będzie przez resztę dnia i jutro
karolasterka Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 jak coś to oczywiście kto może to niech bierze dziewczyny/żony/dzieci/kochanki bo ja też jadę z dziewczyną z resztą ma być też trochę znajomych ode mnie z osiedla i ktoś tam z rodziny chyba [br]Dopisany: 30 Czerwiec 2011, 16:27_________________________________________________Karol czy Ty nam wykrakałeś pogodę na razie nie pada.. o 12 mam jechać kosić trawę.. zobaczymy jaka pogoda będzie przez resztę dnia i jutro Joker musisz iść do jakiegoś szamana i ustawić pogodę
karolasterka Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 grilla zabierać i do plazy na parking podziemny może uda nam sie chociaż jedną kiełbachę usmalić zanim ochrona, straż lub policja nas zgarnie
filip1001 Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 na podziemnym parkingu plazy są nowoczesne czujniki dymu, także pewnie pierwsza była by straż i jakiś głośny alarm w tle
joker-lukasz Opublikowano 1 Lipca 2011 Autor Opublikowano 1 Lipca 2011 chłopaki chyba lipa z tym grillem co? miałem jechać trawę kosić ale praktycznie ciągle pada..
filip1001 Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 chyba się skończy faktycznie spot na plazie i będzie najbezpieczniej, bo zajechać na działkę i zaraz stamtąd uciekać to nie bardzo
Gwerty Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 chłopaki mam podswietlane kratki nawiewu do b5. jedne komplet bierze sylwek. ale udało mi sie wyrwac drugi jak coś
sylwiasty Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 Chyba faktycznie trzeba sobie odpuścić grilla w tą sobotę bo prognozy pogody nie są optymistyczne - bananiarz wykrakał deszcz. Na jutro też zapowiadają opady deszczu i ochłodzenie. Niby się rozpogadza ale jak popada jeszcze jutro to lipa. Więc ustawkę robimy od razu w Plazie, czy najpierw w parku i kawalkadą do Plazy?
karolasterka Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 Chyba faktycznie trzeba sobie odpuścić grilla w tą sobotę bo prognozy pogody nie są optymistyczne - bananiarz wykrakał deszcz. Na jutro też zapowiadają opady deszczu i ochłodzenie. Niby się rozpogadza ale jak popada jeszcze jutro to lipa. Więc ustawkę robimy od razu w Plazie, czy najpierw w parku i kawalkadą do Plazy? w sumie bardziej miałem ochotę na kebaba w plazie
sylwiasty Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 w sumie bardziej miałem ochotę na kebaba w plazie Trzeba było tak od razu mówić. A nie ściemniać z deszczem. Karol - Grzesiek ma podświetlane kratki z polifta, nie chcesz?
karolasterka Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 kupiłem w tym tyg. dziś do mnie doszły [br]Dopisany: 01 Lipiec 2011, 12:21_________________________________________________będe miał ori lampy po lifcie na sprzedanie, dokładny stan będę znał w poniedziałek jak do mnie dojdą może ktos by chciał kupić
karolasterka Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 Łuki na razie nie chce....[br]Dopisany: 01 Lipiec 2011, 12:25_________________________________________________Sylwek kiedy rezasz kratki podświetlane? ja może dzis jezeli chwila będzie, bo musze lampę przednia skończyć kleić
Rekomendowane odpowiedzi