sylwiasty Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 Moje kratki jeszcze u Grześka, jestem na etapie kołowania kaski na nie (ostatnio miałem trochę wydatków, wiesz jak to jest u biednych studentów) .
Gwerty Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 sylwek to jak chcesz to wyśle je do Ciebie, a pieniądze wpłacisz jak nazbierasz.
sylwiasty Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 sylwek to jak chcesz to wyśle je do Ciebie, a pieniądze wpłacisz jak nazbierasz. Nie lubię brać na kreskę. Część kasy już mam, w przyszłym tygodniu będę miał resztę więc poczekam. Ale dzięki za propozycję.
joker-lukasz Opublikowano 1 Lipca 2011 Autor Opublikowano 1 Lipca 2011 ja na razie nie rezam nic w furze bo auto zostaje w PL i nie wiem jakie będą jej dalsze losy
filip1001 Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 to jak w końcu ? jutro 17 na plazie ? brać grylla ?
joker-lukasz Opublikowano 2 Lipca 2011 Autor Opublikowano 2 Lipca 2011 a może byśmy zrobili spota na 15? bo później jest lato z radiem 5 a ja się wybieram skoro na działkę nie ma pogody
sylwiasty Opublikowano 2 Lipca 2011 Opublikowano 2 Lipca 2011 Ja się dostosuję. Ale żeby potem nie było, że każdy na inną godzinę przyjedzie. Jak zrobimy na 17 to na lato z radiem zdążysz, najlepszy koncert i tak będzie pewnie dopiero ok. 21:00.
joker-lukasz Opublikowano 2 Lipca 2011 Autor Opublikowano 2 Lipca 2011 no w sumie dobra to ja będę tam jakoś przed 17 na samym koncu parkingu? to chyba żółty kolor..
joker-lukasz Opublikowano 2 Lipca 2011 Autor Opublikowano 2 Lipca 2011 podziękował za miłą pogadankę aby następnym razem wypalił ten grill
filip1001 Opublikowano 2 Lipca 2011 Opublikowano 2 Lipca 2011 również podziękował a gdzie marcinos80 zaginął ? :gwizdanie:
karolasterka Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 Się pogawędziło trochę, słaba frekwencja ale i tak uważam spocik za udany
sylwiasty Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 Liczy się jakość a nie ilość. Do zo na następnym.
marcinos80 Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 również podziękował a gdzie marcinos80 zaginął ? :gwizdanie: Się zawiesiłem w olecku
sylwiasty Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 Łukasz mam do Ciebie pytanie bo wczoraj na spocie zapomniałem spytać. Ponieważ często latasz trasą S-ki - 3 City - S-ki podpowiedz, którędy najlepiej jechać, żeby nie władować się na jakieś remonty i zatwardzenia. Trasa, którą poleciłeś w tamtym roku była spoko, zmieniło się coś?
joker-lukasz Opublikowano 3 Lipca 2011 Autor Opublikowano 3 Lipca 2011 polecam żeby lecieć Suwałki - Giżycko - Kętrzyn - Bartoszyce - Lidzbark War. - Dobre Miasto - Pasłęk - Gdańsk jest kawałek taki z 30 km słabej drogi ale tak to dość dobrze się leci i w miarę szybko.. ostatnio leciałem na Olsztyn to jest tragedia.. remonty co chwila.. policji też trochę sie kręci..
karolasterka Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 polecam żeby lecieć Suwałki - Giżycko - Kętrzyn - Bartoszyce - Lidzbark War. - Dobre Miasto - Pasłęk - Gdańsk jest kawałek taki z 30 km słabej drogi ale tak to dość dobrze się leci i w miarę szybko.. ostatnio leciałem na Olsztyn to jest tragedia.. remonty co chwila.. policji też trochę sie kręci.. Również polecam w/w trasę
Rekomendowane odpowiedzi